Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Mini Ninjas ne invadeaza consolele din toamna

1. #1 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

Mini Ninjas ne invadeaza consolele din toamna

Creatorii seriei Hitman si Kane And Lynch, vin in toamna cu un nou joc: Mini Ninjas. Acest joc dupa cum se vede din noile poze pare cu totul diferit fata de ce au scos acesta. Veti putea juca cu Hiro, acest erou mic, plin de energe si magie, ajutat de cativa prieteni, calatorind intr-o lume plina de peripetii pentru a il confrunta in final pe "Evil Samurai Warlord" in a sa "Fortress of Doom". Acest joc va fi disponibil din toamna pe PS3 si deasemenea pe majoritatea platformelor au declarat cei de la Io Interactive.
    Attached Images Attached Images mini_ninjas2_cg.jpg mini_ninjas4_cg.jpg mini_ninjas5_cg.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    omule, o sa zici ca am ceva personal cu tine, dar stirea asta este foarte veche. are cel putin 1-2 luni. a fost anuntat, parca, inainte de E3 iar la E3 au zis si cand va fi lansat.

iar referitor la "va fi disponibil din toamna pe PS3 si deasemenea pe majoritatea platformelor", nu puteai sa zici simplu ca va fi disponibil pe majoritatea platformelor ? de ce ai scos in evidenta PS3-u si nu X360 sau PC-u ?

nu stiu cine ti-a dat voie sa scrii stiri pe acest site, da...stirile trebuie sa fie noi.

3. #3 SP
    Junior Member 360fan's Avatar
    @razvan sunt total deacord cu tine la faza cu ps3-ul,100% fanboyism,dar ce sa faci...aa si miam adus aminte de o faza amuzanta"Fanboys dont love their sistem,they just hate yours" mda,probabil ca e adevarata

on:despre joc,totusi pare sa fie ceva nou,dar nu prea imi place grafica aceea animata,sunt jocuri animate mai bune la grafica,dar sa speram ca la sfarsit sa fie ceva mai buna

4. #4 SP
    Member zaice's Avatar
    Laurentiu ma insel sau caracaterele seamana cu cele din desenele animate?Parca erau ceva desene cu aceleasi caractere.Daca o sa aiba dinamismul si spontaneitatea desenelor eu zic ca va fi un joc interesant.

5. #5 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    razvanrazy - daca ai gasit stirea si pe alt site bravo tie, eu nu am gasit-o. Cine mi-a trimis acest articol, referitor la Ps3 si celelalte platforme, asa l-a primit si el la randul sau de la sursa. Eu doar l-am tradus. Si m-am uitat si eu de curiositate pe posturile tale si am vazut ca intr-adevar nu ai ceva personal cu mine, si doar iti place sa postezi sarcastic la majoritatea userilor CG.

P.S: Inca ceva, daca tu stiai de aceasta stire asta e problema ta, eu unul cred ca multi de pe comunitatea CG nu stiau mai ales ca noi nu am avut aceasta stire. Data viitoare cand executivii marilor firme imi vor trimite personal "news-uri" despre noile jocuri, promit ca te voi anunta personal. Pana atunci daca ei mai scapa si la altii, imi pare rau ca nu iti pot implini cerintele.

6. #6 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Tocmai asta este problema cu traducerea stirilor, o sursa mai poate fi si pe statul de plata al vreunui producator si poate scrie o stire cu o anumita nuanta. Important este ca o stire sa nu fie tradusa cuvant cu cuvant, ci luat esentialul si redactata stirea in format propriu.
    Sunt convins ca Laurentiu nu a zis-o cu vreo intentie ascunsa, a fost doar victima traducerii

7. #7 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Zaice jocul intr-adevar seama cu Puca, banui ca la acel desen animat te referi, si din ce gameplay am vazut eu e la fel de "sprinten".
    Aveti ceva filmulete, trailers si gameplay.
    Dusmani ce se transforma in animalute dragalase dupa ce-i dobori, asta da joc pentru copii, ficamea deja il adora (daca ascultati povestea veti intelege si de ce se transforma in animalute).

Fave fun.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    nu stiu cine ti-a dat voie sa scrii stiri pe acest site, da...stirile trebuie sa fie noi.
    Nu trebuie sa i se "dea voie" nimanui. Oricine poate scrie stiri, reviews, stories, etc. pt. comunitatea CG, si pentru asta nu le putem fi decat recunoscatori. Cat despre cat de noi sunt... cred ca e mai important sa avem "old news" decat "no news".

9. #9 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Laurentiu, nu am gasit stirea asta. pur si simplu am urmarit E3-ul si filmuletele care imi starneau curiozitatea, printre care si Mini Ninjas si am aflat tot ce am putut despre asta. nu comentez sarcastic nici la adresa ta nici a altora. pur si simplu imi place sa fiu informat si sa ma informez despre tot ce imi starneste cat de cat curiozitatea.

10. #10 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Din poze pare dragut jocul (:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.