Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: Xbox 360 Elite 299$ ?

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Xbox 360 Elite 299$ ?

Raspunsul celor de la Microsoft la ieftinirea PS3 nu intarzie sa apara. Astazi au aparut pe internet zvonuri comform carora Xbox 360 Elite va avea un price cut de... ati ghicit, 100$. Aceasta informatie a aparut in doua advertising flyers de la magazinele Wal-Mart si Meijer. Conform acestor flyers vom putea achizitiona Elite-ul la pretul de 299$ incepand cu 30 august. Daca este adevarat, si Microsoft chiar aplica aceasta reducere, ne vom afla intr-un moment unic al acestui "console war". Amandoua consolele, PS3 si XBox 360 Elite, pentru prima data vor avea acelasi pret 299$, vor avea acelasi HDD 120gb, vor avea avea port HDMI si aceasi culoare (sau non-culoare) neagra. Acum singurul lucru care diferentiaza aceste console sunt jocurile. Let the battle begin...
    Attached Images Attached Images xbox-pricecut-1.jpg cheapelite.jpg 300pro.jpg

2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    In UK noul pret e de 250 GBP, care inseamna vreo 450 de USD... Avantajul calaretului in detrimentul calului! Oare cat o sa fie la noi?

3. #3 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Acum singurul lucru care diferentiaza aceste console sunt jocurile. Let the battle begin...
    Jocurile nu sunt singurul lucru care le diferentziaza ....
    Eu am ales deja
    Attached Images Attached Images 170411-ps3-slim-versus-xbox-360_original-1-.png

4. #4 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Jocurile nu sunt singurul lucru care le diferentziaza ....
    Eu am ales deja
    Frumoasa comparatia. In mare masura, adevarata. Insa design-ul domnu', nu l-ai pus la socoteala. Culoarea, glosimea, lungimea, inaltimea, greutatea, sex-appeal-ul...

5. #5 SP
    Member maweryck's Avatar
    pt mine PS3-ul slab este cat se poate de sexy !!

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    In UK noul pret e de 250 GBP, care inseamna vreo 450 de USD... Avantajul calaretului in detrimentul calului! Oare cat o sa fie la noi?
    lasa-ma sa-ti raspund cu un alt quote

Quote Originally Posted by RvsS View Post
    PS3 Slim va fi 1399,9 lei si va ajunge pe aproximativ 10 septembrie. Nu noi facem nici pretul nici data de lansare, dar atunci pot veni si la pretul acesta.

7. #7 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Zvonul circula de ceva vreme si mai spunea ca Elite va inlocui varianta Pro (asta ar fi motivul pentru care Elite nu mai va include HDMI cable), si ca va mai aparea o versiune de 360 care sa ia locul Elite-ului ca versiunea de top. Comentarii despre diverse zvonuri sunt si aici: Elite 360 No Longer Ships With HD Cables - Xbox 360 - Kotaku

8. #8 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    lasa-ma sa-ti raspund cu un alt quote
    so, la noi va fii 450 $ si inca ceva.

9. #9 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by shorinnn View Post
    Zvonul circula de ceva vreme si mai spunea ca Elite va inlocui varianta Pro (asta ar fi motivul pentru care Elite nu mai va include HDMI cable), si ca va mai aparea o versiune de 360 care sa ia locul Elite-ului ca versiunea de top. Comentarii despre diverse zvonuri sunt si aici: Elite 360 No Longer Ships With HD Cables - Xbox 360 - Kotaku
    Nu cred ca cei de la Microsoft vor scoate o noua consola in curand, avand in vedere ca se pregatesc sa scoata pe piata Project Natal anul viitor...

10. #10 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Quote Originally Posted by Grold View Post
    Nu cred ca cei de la Microsoft vor scoate o noua consola in curand, avand in vedere ca se pregatesc sa scoata pe piata Project Natal anul viitor...
    Pai zvonul zice ca vor scoate inca o varianta de Xbox 360, nu o consola noua. Cine stie, noua versiune s-ar putea numi "Even more elitey" si sa vina cu HDMI cable inclus (daca la elite nu mai e inclus) si cu HDD de 500GB.
    Nu zic ca pachetul va fi chiar acela, dar mi se pare plauzibil zvonul, asa ar exista pachete upgradate fata de cele prezente:
    Arcade - no HDD
    Elite - 120GB
    More Elitey - more GB

11. #11 SP
    Junior Member 360fan's Avatar
    grold-natalu nu are nimic de impartit cu xboxul,e doar un accesoriu,deci daca scot alte pachete e mai bine,cu hdd mai mare,mai multe bundle,etc

12. #12 SP
    Member Skaar's Avatar
    da, dar nu prea-i vad pe astia de la microsoft sa scoata o alta versiune de 360 care va fi mai scumpa decat ps3-ul celor de la sony

13. #13 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    "More elitey" ? "more GB" ?
    ...
    Va aparea o noua versiune de 360 care va avea CPU+GPU , mai exact 2 in 1 . Cand va aparea pe piata versiunile falcon nu se vor mai fabrica , iar 360ul se va vinde in versiunile jasper sau "opus" (asta este presupusul nume care-l va avea ).

14. #14 SP
    Junior Member Kenny's Avatar
    Ce e cu toata zgarcenia asta!! Le vreau pe toate !

15. #15 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    so, la noi va fii 450 $ si inca ceva.
    Noi nu suntem in America.
    1400 ron vine 330 EUR deci diferenta 30 EUR.

16. #16 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    cu ocazia asta o sa imi cumpar elite, nu arcade

17. #17 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    "More elitey" ? "more GB" ?
    ...
    Va aparea o noua versiune de 360 care va avea CPU+GPU , mai exact 2 in 1 . Cand va aparea pe piata versiunile falcon nu se vor mai fabrica , iar 360ul se va vinde in versiunile jasper sau "opus" (asta este presupusul nume care-l va avea ).
    Eu vorbeam despre SKU, nu despre chipset. Exista zvonuri ca ar putea aparea un nou SKU (care nu se va numi "More elitey", am folosit denumirea aia ca sa accentuez faptul ca ar fi superioara SKU-ului Elite) si ca Elite ar lua locul Pro-ului. Nu am pretins ca stiu ce chipseturi vor fi in noile SKU-uri, dar in magazine consola se va comercializa probabil ca Arcade, Elite si noul SKU, nu ca Xbox 360 Jasper si Opus.

18. #18 SP
    Member zaice's Avatar
    Sunt foarte curios ce impact vor avea aceste ieftiniri la nivelul unitatiilor ce vor fi vandute.Oare wii va scadea pretul ca reactie la aceste price-cuturi sau va ramane impasibila?(se stie ca si platforma wii au raportat pierderi la vanzari)

19. #19 SP
    Member Atrium's Avatar
    Se pare ca in ultima perioada apar reduceri peste reduceri de preturi :

Xbox 360 Pro and Elite price cuts confirmed in Target ad for next week

20. #20 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Pai nu vad ce beneficiu ar fi: o sa fie 300eu ca si ps3-ul iar la gameshop dupa cum ne-a informat RvsS ps3-ul o sa coste 1400ron..deci elite tot 1400ron, iar acum e 1450ron dar vine cu tot cu cablu hdmi, deci unde-i avantajul ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks