Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Data de lansare pentru Splinter Cell Conviction

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Data de lansare pentru Splinter Cell Conviction

Splinter Cell: Conviction a fost amanat de mai multe ori pana acum. Desi la E3 Microsoft a anuntat ca noul joc al seriei va fi lansat in acest an, Conviction a fost amanat inca odata, pentru 2010. La TGS 09 a fost anuntata data de lansare pentru acest joc, acesta urmand sa fie lansat in Februarie 2010, mai exact 23 Februarie 2010. Splinter Cell: Conviction va aparea pe Xbox 360 si PC. Jocul este acum in procesul de finisare pentru a fi un joc exceptional, sau cel putin asta spun cei de la Ubisoft.
    Attached Images Attached Images conviction_februarie.jpg

2. #2 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Joc exceptional pe naiba. Si-au batut joc si de seria asta...

3. #3 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Doriti sa argumentati afirmatia va rog, nu de alta dar asa de capul ei singura nu are nicio greutate. Si-au batut joc de seria asta din cauza ca ... ?

4. #4 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Numele pe care il poarta fiecare cu mandrie(in cazul nostru pseudonimul) - il poarta pentru ca.....De aici cazul Oblio. I rest my case.

5. #5 SP
    Junior Member dacblood's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Mie mi se pare ca acest joc va fi cel mai bun din serie

6. #6 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Doriti sa argumentati afirmatia va rog, nu de alta dar asa de capul ei singura nu are nicio greutate. Si-au batut joc de seria asta din cauza ca ... ?
    Pt ca nu vad nicio asemanare intre Splinter Cell 1,2,3 si Splinter Cell Conviction. Doar numele...

N-am zis ca va fi un joc prost, dar nici nu prea mi-a placut ce am vazut pana acum. Ma rog ca urmatorul Splinter Cell sa nu fie shooter.

Si inca ceva:

Sa stai linistit ca asta e ultimul meu post pe sectiunea asta.
    Poate ma mai trezesc si banat ca mi-am dat cu parerea.

7. #7 SP
    Pai cum nu vezi nicio asemanare intre primele jocuri ale seriei si acesta, tot pe stealth se va pune accentul. Diferentele sunt la nivelul firului narativ, unde clar nu mai esti agentul care indeplinea ordinele si facea totul ca la carte. De aici si elementele ce par sa duca jocul catre action.

De unde pana unde ultima ta replica ca nu inteleg de ce pozezi in vreo victima, te-a amenintat cineva cu ban pentru ca postezi pe aria News? Sau te astepti ca pe un forum sa arunci o replica fara fundament sau explicatii si ea sa fie luata de buna. E un forum, se posteaza idei, se combat idei eu asa stiu, nu se vine se arunca ceva pe masa si daca esti confruntat iti iei jucariile si pleci. Sau gresesc?

8. #8 SP
    Member oBL1O's Avatar
    N-am zis ca replica mea trebuie sa fie luata de buna, DAR aia e parerea MEA. Chiar e nevoie sa fac o lista cu ce-mi place si ce nu-mi place la acest joc ?

Parerea mea e ca cei de la Ubisoft au luat-o cam mult pe aratura si de aceea am zis ce am zis mai sus.

Eu am terminat.

9. #9 SP
    Stai linistit ca nu-i nevoie sa faci o lista cu ce nu-ti place, eu ti-am cerut doar sa argumentezi parerea scrisa sumar de tine mai sus, ca sa-mi dau si eu seama ce anume nu-ti place la joc. Ce voiai sa inteleg din ce-ai afirmat tu, ceva gen "e naspa / de ce ti se pare? / daia" ?

10. #10 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Stai linistit ca nu-i nevoie sa faci o lista cu ce nu-ti place, eu ti-am cerut doar sa argumentezi parerea scrisa sumar de tine mai sus, ca sa-mi dau si eu seama ce anume nu-ti place la joc. Ce voiai sa inteleg din ce-ai afirmat tu, ceva gen "e naspa / de ce ti se pare? / daia" ?
    Probabil ca cei care au jucat primele Splinter Cell-uri au inteles de ce am zis ca si-au batut joc de serie.
    E clar ca lumina zilei ca acest joc nu seamana a Splinter Cell. Cel putin MIE nu-mi place in ce directie au luat-o cei de la Ubisoft.
    Asta e parerea mea...

11. #11 SP
    Vezi ce bine e sa porti un dialog, mie de exemplu imi place in ce directie au luat-o ca poveste, pare mai modern. Nu stiu cum va fi gameplay-ul pana nu iese un demo. Si da, am jucat si primele jocuri din serie si deja pe la ultimele aparitii era totul deja vu.

12. #12 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Poate ca pare mai modern, dar mi-e frica sa nu se transforme intr-un joc gen Max Payne (nu ma intelege gresit, mi-a placut foarte mult Max Payne).

13. #13 SP
    Nu cred sa se intample asa, cel putin din ce am vazut pana acum. Intr-adevar, are niste elemente de action in plus, pare mai "furios" gameplay-ul dar ramane sa vedem cum va fi in versiunea finala. Eu sunt convins ca nu o sa dezamageasca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.