Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 16 of 16

Thread: Assassins Creed 3 in WW2?

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Assassins Creed 3 in WW2?

Assassins Creed a fost bun, desi a avut cateva minusuri evidente. Ubisoft va lansa pe 17 Noiembrie Assassins Creed 2, care promite sa fie mai bun decat predecesorul sau. Developerul francez va lansa cateva jocuri si pentru consolele portabile, PSP si DS. Astazi Sebastian Puel vorbeste despre viitorul seriei, mai exact despre Assassins Creed 3. Se stia ca Assassins Creed va fi o trilogie, dar acum Ubisoft parca vrea mai mult. Nici nu-i de mirare avand in vedere numarul de jocuri vandute, dar si pre-ordere. Al treilea joc al seriei ar putea fi plasat in cel de-al doilea razboi mondial in Franta si Anglia, iar personajul principal ar putea fi o femeie. Sunt doar posibilitati, nimic nu este stabilit momentan. AC 3 in WW2 suna destul de bine, pana atunci asteptam 2-ul.
    Attached Images Attached Images assasins_creed_3.jpg

2. #2 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Velvet Assassin all over again ...numa ca velvet a fost extrem de boring si repetitiv.

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    j/k: Assassin's Creed nu a fost repetitiv at all .

On: Sincer, in WW2 mi-ar placea, dar ar sarii secolele 18/19 care ar putea fi destul de interesante cu perioada victoriana.

4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Oricum ar da-o.. un AC with guns parca nu mai e AC.

5. #5 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Assasins Cred in New York 2010

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Oricum ar da-o.. un AC with guns parca nu mai e AC.
    In 2 deja sunt arme. Cel putin protagonistul are un fel de arma.

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...are un pistolaș

8. #8 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pistolul respectiv poate fi folosit pe post de throwing knives, oricum ma indoiesc ca vei avea ammo la discretie. Dar mitraliere, grenade, etc. nu vad cum ar face pereche cu un luptator din umbra.
    Sigur, exista jocuri precum Velvet Assassin - insa cat de apreciate sunt acestea pentru storyline-ul lor?

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Poate ca, fiind femeie, poti sa te duci sa-l seduci pe Hitler si sa i-o bagi in c...arapace.

10. #10 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Assasins Cred in New York 2010
    Subscriu

Dar ar fi amuzant si in WW2 (Cu MP40 )

11. #11 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Ar fi o prostie o ideea mai buna mi s-ar parea sa fie in vreamea dacilor si romanilor atunci erau plin de asasini

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Ar fi o prostie o ideea mai buna mi s-ar parea sa fie in vreamea dacilor si romanilor atunci erau plin de asasini
    E prea indepartata perioada. Nu se cunosc personajele atat de bine, sunt cateva evenimente majore si astea destul de slab documentate, etc. Eu as prefera perioada victoriana sau perioada Cruciadelor din nou (mi se pare fenomenala aceea perioada).

13. #13 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Avand in vedere ca in Assassin's Creed nu s-ar pune problema lipsei variatiunii in materie de arme, ar putea incerca niste perioade mai putin exploatate: Razboiul Civil, WW1 sau chiar Razboiul Rece, desi cu ultimul concept banuiesc ca ar iesi ceva scandal.

14. #14 SP
    Member Skaar's Avatar
    Ideea de un joc "assassin's creed" a carei actiuni se desfasoara in WW2 mi se pare oribila...Nu mai seamana deloc cu ce ne-am obisnuit in AC1 si cu ce va fi in AC2

15. #15 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    de acord cu voi . se pare ca nu au ales cea mai buna perioada pt AC3. dintre toate perioadele mentionate cred ca cea victoriana sau a Cruciadelor ar fi perfecte pt un joc AC (cum a zis si Mika) . WW2 ar fi mult prea modern pt acest joc (ai avea de ales intre pumnal si AK 47 )

16. #16 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    E prea indepartata perioada. Nu se cunosc personajele atat de bine, sunt cateva evenimente majore si astea destul de slab documentate, etc. Eu as prefera perioada victoriana sau perioada Cruciadelor din nou (mi se pare fenomenala aceea perioada).
    e putina fictiune nu ar strica , orsicum sunt destule evenimente , cel putin cand au vrut sa il asasineze romani pe hanibal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.