Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Magic The Gathering - Tactics vine pe PS3 !

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Magic The Gathering - Tactics vine pe PS3 !

Dupa surpriza facuta de Wizzard of the Coast posesorilor de Xbox 360 cu al lor Magic The Gathering - Duels of the Planeswalkers, iata ca vine si randul posesorilor de PlayStation 3 sa se bucure. De data aceasta cu un nou titlu: Magic The Gathering - Tactics. Acesta va include atat mod single player cat si multiplayer, eroul avand la indemana caractere 3D pe care sa le arunce alaturi de spelluri in lupta. Ne sunt promise si expansiuni, tournaments, achievements si ranking, toate acestea pe langa povestea originala din Planeswalkers. Well, fanii MTG nu pot decat sa se bucure si sa spere ca va fi mult mai extins decat versiunea de Xbox 360. Jocul va fi lansat pe PS3 si PC la inceputul lui 2010.

"By collaborating with Wizards of the Coast, we're able to combine the strengths of both companies to develop an innovative, online, 3D game based on an extremely popular IP," said John Smedley, president, Sony Online Entertainment. "We're going to be taking the Magic: The Gathering Multiverse places players have never seen."
    Attached Images Attached Images magic_the_gathering_tactics.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...și un mic announce trailer:

3. #3 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Doamne ce bine...abia astept

4. #4 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Dap, banuiesc (sper) ca pe PC vom avea parte de o interfata mai buna.

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Dap, banuiesc (sper) ca pe PC vom avea parte de o interfata mai buna.
    Sper ca si pe PC sa-ti vina jocul pe BluRay

6. #6 SP
    Member televizor's Avatar
    Sunt un jucator inrait de MTG dar ma cam sperie ce fel de joc o sa iasa din asta, din cate stiu au iesit cel putin 3 jocuri bazate pe multiversul din MTG pe PC si nu au fost prea stralucite. Mi-ar fi placut mai mult unul care sa ramana fidel jocului normal, cum e Duel of the Planewalkers. Om trai si om vedea, oricum trading card game-ul ramane baza la mine

7. #7 SP
    Taw
    MTG Online e chiar foarte reusit, nu stiu de unde ai scos-o ca nu e stralucit.
    Se joaca si acum.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu fiti rai ca si versiunea de Xbox 360 e OK, doar ca nu te lasa sa-ti customizezi complet deckurile. Functie care e posibil sa apara oricand cu un update

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    MTG Online e chiar foarte reusit, nu stiu de unde ai scos-o ca nu e stralucit.
    Se joaca si acum.
    Stiu ca MTG Online e ok, din cate am auzit, s-ar putea sa apara un update foarte important pe viitor care sa il faca si mai bun. Numai ca, din cate stiu eu cel putin, trebuie sa iti cumperi boostere si restu exact ca si in jocul normal. Ceea ce mi se pare total aiurea. Faza tare e ca am citit ca daca iti cumperi nu stiu cate iti trimit ei prin posta si variantele real life ale cartilor.

Eu ma refeream la jocurile de strategie care au aparut bazate pe MTG.

Si de variata de 360 ziceam (parca Duel of the Planewalkers se numeste) ca as fi vrut sa fie adusa si pe PS3.

Ideea e ca vreau ceva cat mai apropiat de jocul normal, nu jocuri de strategie cu campanii and whatnot.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred ca va exista vreodata un MTG serios in care sa nu trebuiasca sa-ti cumperi boostere, sa cauti carti limited, speciale, etc... After all, este un "collectible card game" iar Wizzards of the Coast din asta traiesc. Din vanzari de carduri. De asta vei avea intotdeauna impresia ca nu ai deck-ul perfect

11. #11 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu cred ca va exista vreodata un MTG serios in care sa nu trebuiasca sa-ti cumperi boostere, sa cauti carti limited, speciale, etc... After all, este un "collectible card game" iar Wizzards of the Coast din asta traiesc. Din vanzari de carduri. De asta vei avea intotdeauna impresia ca nu ai deck-ul perfect
    @televizor, uite ca ti-a raspuns si Monky foarte clar.
    Tocmai asta inseamna MTG...tie nu-ti place rubgy-ul ca mingea e ovala si nu rotunda?

Permite-mi sa nu cred ca esti jucator inrait de MTG daca n-ai petrecut cel putin cateva sute de ore cu MTG Online, care este extrem de bine implementat.

12. #12 SP
    Stiu, am auzit, oricum m-am bagat in Magic relativ tarziu, acum 1 an si ceva dar joc des
    Apropo, ati vazut Zendikaru, ce overpowered e? Mi se pare ca o cam iau pe aratura.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.