Luna Decembrie a fost una buna pentru Sony, reusind sa vanda cateva milioane de console. Lansarea Final Fantasy XIII in Japonia a marit vanzarile PS3-ului in acel teritoriu, reusind sa depaseasca si liderul din ultimele saptamani: Nintendo Wii. Cele 1 milion de console vandute in saptamana ce s-a incheiat pe 19 Decembrie au facut ca Sony sa depaseasca pragul de 30 de milioane de console in toata lumea. PS3-ul a depasit si principalul sau rival in Europa, America fiind singurul teritoriu in care s-au vandut mai multe X360. Final Fantasy XIII s-a vandut in 1.5 milioane de exemplare in primele zile de la lansare.

si cum ai vrea sa scada pretul cand PS3-ul slim (ca asta e acum), vine cu 120gb hdd si blu-ray drive cand numa un drive din ala e ceva mai multi bani decat un dvd drive
, eu zic ca la aceste performante ca sa le zic asa nu poate sa fie mai jos...tinand cont ca un Xbox este 800ron si are dvd drive si no hdd la versiunea aia
. Intamplator am dat peste CG de care nu auzisem niciodata si mi se pare cea mai tare comunitate! 

Bookmarks