Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Halo: Reach primeste oficial data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Halo: Reach primeste oficial data de lansare

Halo este unul, daca nu cel mai mare, titlul FPS pentru console. Practic aparitia primului joc din serie i-a convins pe gameri ca se poate juca FPS cu un controller si popularitatea acestui gen a crescut enorm in ultimii ani pe console. In prezent Halo este cea mai importanta si profitabila franciza de la Microsoft, urmand ca anul acesta sa apara un nou joc din serie si probabil si ultimul datorita unor altercati din trecut intre Bungie si Microsoft. Halo: Reach a fost anuntat pentru prima data la E3 din 2009 unde a avut parte de o primire foarte buna atat de la publict cat si de la critici. Ultimul joc al seriei, va fi de fapt primul joc, deoarece este un prequel pentru Halo: Combat Evolved. Astazi am aflat printr-un comunicat de presa ca jocul va ajunge pe data de 24 septembrie 2010 in magazinele de specialitate, iar perioada beta al jocului, pentru cei cu pre-order la Halo: ODST, va incepe in Q2 al anului (aprilie, mai, iunie).
    Attached Images Attached Images reach.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Eu stiam ca multiplayer-beta e disponibil pentru toate copiile de ODST, nu doar cele cu pre-order.

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu inca astept un Halo 4, care sper sa se termine fara un alt iz de continuare si atunci Bungie si Microsoft pot sa se si ia la bataie din punctul meu de vedere

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Eu stiam ca multiplayer-beta e disponibil pentru toate copiile de ODST, nu doar cele cu pre-order.
    ...s-au schimbat lucrurile

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    1. Your invitation to participate in the Halo: Reach Xbox LIVE multiplayer beta is included with your copy Halo 3: ODST. If you want in, hold onto your disc and stay tuned to Bungie.net and Xbox.com in 2010 for more details. Atata timp cat aveti acea fituica pe care scrie ca sunteti invitati la beta, o sa jucati sigur. Nu are nici o treaba cu pre-order.

2. Beta incepe in martie, nu aprilie, mai, iunie.

Iar legat de faptul ca ar fi ultimul joc Halo, nu cred asa ceva. Este o franciza de muls, una cu un succes enorm ca Microsoft sa o ingroape.

6. #6 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    1. Your invitation to participate in the Halo: Reach Xbox LIVE multiplayer beta is included with your copy Halo 3: ODST. If you want in, hold onto your disc and stay tuned to Bungie.net and Xbox.com in 2010 for more details. Atata timp cat aveti acea fituica pe care scrie ca sunteti invitati la beta, o sa jucati sigur. Nu are nici o treaba cu pre-order.

2. Beta incepe in martie, nu aprilie, mai, iunie.

Iar legat de faptul ca ar fi ultimul joc Halo, nu cred asa ceva. Este o franciza de muls, una cu un succes enorm ca Microsoft sa o ingroape.
    1) in vara asta cand am fost in America varu-meu si-a facut pre-order la Halo: Odst in special pentru a primi codul pentru beta si de atunci stiam ca numai la pre-order iti da acces la beta. Probabil ca tu stii din surse mai sigure si am inteles eu gresit sau in Europa e diferit.

2) pe site-ul de unde am preluat stirea, scria ca beta-ul va incepe in Q2 (una dintre lunile: aprilie, mai, iunie.). Inca o data, probabil ca ai o sursa mai sigura, fiind un fan al seriei si merg pe mana ta.

Poate ca nu va fi ultimul joc (ar fi o mare prostie din parte Microsoftului), dar oficial nu se stie nimic de nicio continuare. cred ca fara Bungie, Halo nu o sa mai fie ce a fost.

7. #7 SP
    Sursa este site-ul oficial al jocului. Nici de ODST sau Reach nu se stia. Tot asa se vehicula ca 3 este ultimul care va purta numele de Halo.

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu este ultimul Halo. De urmatoarele jocuri se vor ocupa 343 Industries.

9. #9 SP
    Eu stiu ca 343 Industries se ocupa numai cu anime si imi vine greu sa cred ca va iesi un joc halo in stilul asta.

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Halo: こんにちはマスターチーフ!

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Eu stiu ca 343 Industries se ocupa numai cu anime si imi vine greu sa cred ca va iesi un joc halo in stilul asta.
    Microsoft's Halo Division Is Called 343 Industries [Update] - 343 Industries - Kotaku
    343 Industries - Halopedia, the Halo Wiki - Halo 2, Halo 3, ODST, and more

12. #12 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.