Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: World Cup 2010 anuntat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

World Cup 2010 anuntat

Un tweet a confirmat cateva zvonuri aparute la inceputul lunii. Electronic Arts va lansa in cursul anului curent, cel mai probabil in vara, un joc dedicat Campionatului Mondial din acest an. Maine vor fi lansate primele informatii despre joc si prima imagine, desi nu cred ca trebuie sa ne asteptam la prea multe schimbari. Nu cred ca aceasta veste va surprinde pe cineva, avand in vedere numarul de jocuri Fifa lansate in ultimii ani.
    Attached Images Attached Images fifa-2010.jpg

2. #2 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Can`t wait for this game

3. #3 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Decat sa scoata cate N jocuri pe banda anual mai bine ar face unul si bun. La fel si pentru Konami. Sincer putin imi pasa daca anul asta jucatorul X este la Milan sau la Barcelona, eu vreau sa joc fotbal nu imi pasa de jucatorii din joc. Aceleasi jocuri de rahat anual fara nici o schimbare majora. Lucreaza ma nene la grafica mai bine, la iarba, la animatii, la suturi, la X chestii pot sa lucreze mai bine..

4. #4 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Decat sa scoata cate N jocuri pe banda anual mai bine ar face unul si bun. La fel si pentru Konami. Sincer putin imi pasa daca anul asta jucatorul X este la Milan sau la Barcelona, eu vreau sa joc fotbal nu imi pasa de jucatorii din joc. Aceleasi jocuri de rahat anual fara nici o schimbare majora. Lucreaza ma nene la grafica mai bine, la iarba, la animatii, la suturi, la X chestii pot sa lucreze mai bine..
    Ar putea sa scoate un joc la fiecare 2 ani(un fifa normal si un world cup/euro),pentru care sa scoata un update odata la 6 luni cu transferuri,ghete,echipamente etc.
    Dar nici jocurile actuale nu sunt urate(cel putin dupa ce joci timp de 5 ani Fifa PC)

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Arata bine, daca ar fi sa ne luam dupa producatori au destule lucruri noi, dar sunt facute in graba => au o tona de buguri.

6. #6 SP
    Banned FriTz's Avatar
    stai linistit nici un joc nu are mai multe buguri decat hulk lam jucat pe PC si.... nam cuvinte despre joc.in loc sa se axeze pe jucatori(schimbari) sar axa pe grafica si buguri un fifa cu grafica din 2010 ar aparea prin 2012,2013 ei se axeaza prea mult pe jucatori

7. #7 SP
    Junior Member mihai1340's Avatar
    AICI ai dreptate Laurentiu.

8. #8 SP
    Senior Member huber's Avatar
    As prefera sa fie un joc cu grafica proasta dar controlul bun , in rest ai dreptate .

9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Chiar si-asa, exista multi oameni cu bani de cheltuit care vor sa aiba 'jocul care s-a lansat odata cu Campionatul Mondial'.
    Aceleasi pretentii pe care le are Laurentiu la un joc de fotbal le am si eu de la ORICE joc care se bazeaza pe un film si se lanseaza odata cu el.
    Insa faptul ca exista cumparatori indiferent de cat de mult s-a lucrat la un astfel de titlu ne condamna sa jucam jocuri de proasta calitate.

De aceea mi-am propus (si realizat in aceeasi masura) sa nu-mi cumpar nici un joc de fotbal si nici un joc care se bazeaza pe un film. Ma cam lupt cu morile de vant din moment ce altii cumpara in continuare insa e forma mea de protest pentru calitatea mediocra a acestor categorii de jocuri.

10. #10 SP
    Banned asperas's Avatar
    era vb ca apare in jur de 26,27 aprilie.. tocmai de my birthday s vezi gift ce imi fac!!I was born in the light of fullmoon,baptised in the sacred blood..!!

11. #11 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Au aparut cateva poze si un interviu .
    Attached Images Attached Images 985985_20100126_790screen001.jpg 985985_20100126_790screen002.jpg 985985_20100126_790screen003.jpg 985985_20100126_gum004.jpg 985985_20100126_790screen005.jpg 985985_20100126_790screen006.jpg 985985_20100126_790screen007.jpg 985985_20100126_790screen008.jpg

12. #12 SP
    Junior Member andy1's Avatar
    Am jucat demo si au un mare bug ... e Romania prezenta la WC .

13. #13 SP
    Member kane86's Avatar
    Sunt 199 de echipe cu care se poate juca pentru calificarea la WC. Nu e nici un bug...

Daca ar face un joc fara bug-uri, super grafica si gameplay cine l-ar mai cumpara in fiecare an...Oricum eu joc fiecare editie si se observa o evolutie. Din pacate Fifa nu are concurenta (PES e foarte departe) si fac doar cum ii taie capul...

Totusi Fifa10 este un joc foarte bun si indispensabil pentru fanii fotbalului, iar WC2010 banuiesc ca va fi la fel.

Mai multe

14. #14 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Comentariu de copil...

15. #15 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Chiar si-asa, exista multi oameni cu bani de cheltuit care vor sa aiba 'jocul care s-a lansat odata cu Campionatul Mondial'.
    Aceleasi pretentii pe care le are Laurentiu la un joc de fotbal le am si eu de la ORICE joc care se bazeaza pe un film si se lanseaza odata cu el.
    Insa faptul ca exista cumparatori indiferent de cat de mult s-a lucrat la un astfel de titlu ne condamna sa jucam jocuri de proasta calitate.

De aceea mi-am propus (si realizat in aceeasi masura) sa nu-mi cumpar nici un joc de fotbal si nici un joc care se bazeaza pe un film. Ma cam lupt cu morile de vant din moment ce altii cumpara in continuare insa e forma mea de protest pentru calitatea mediocra a acestor categorii de jocuri.
    Nu vreau sa incepem iar polemica dar ce anume ti se pare mediocru la Fifa10 de exemplu? (desi dupa cum spui nu l-ai jucat deci nu inteleg pe baza a ce comentezi) Nu mai zic ca protestezi degeaba daca nu joci si editiile mai noi sa vezi daca au evoluat sau nu.

16. #16 SP
    Junior Member andy1's Avatar
    Vai .... IRONY ... Get it ?

Quote Originally Posted by andy1 View Post

17. #17 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce te bagi. Ma refeream STRICT la ce a scris userul andy1

Vai .... IRONY ... Get it ?

18. #18 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Nu vreau sa incepem iar polemica dar ce anume ti se pare mediocru la Fifa10 de exemplu? (desi dupa cum spui nu l-ai jucat deci nu inteleg pe baza a ce comentezi) Nu mai zic ca protestezi degeaba daca nu joci si editiile mai noi sa vezi daca au evoluat sau nu.
    Una e sa joc, alta e sa cumpar. Dau cateva meciuri cu colegii la munca, dar poate din cauza ca vad eu altfel jocul de fotbal nu ma mai atrage.

Si am mai zis-o odata, nu-mi place drumul pe care au luat-o jocurile de fotbal si nu inteleg de ce nici macar un producator nu-si ia inima in dinti sa scoata ceva mai arcade, si in principiu mai fun. Nu mi se pare ca tendinta de a merge spre realism e una potrivita, unii (ca mine) vor sa joace un joc de fotbal si nu un simulator.

Pentru mine FIFA 99 e jocul de fotbal, restul sunt can-can.

Restul inafara de asta

19. #19 SP
    Member zempty's Avatar
    Fifa 2002 WC , daca ar imbunatati grafica si controlul ar fi The Ultimate soccer game ...

20. #20 SP
    Member romey's Avatar
    De obicei EA lanseaza jocuri pe linga cele anuale cum e FIFA si World CUP sau EURO in care se foloseste enginul din Fifa anului respectiv cu inbunatatiri ingrafica sau game play dar pe care nu le transmit mai departe si in anul urmator la seria FIFA.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast