Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 69

Thread: Microsoft confirma banarea consolelor modate

1. #21 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nu stiu de ce unii dintre voi sunteti deacord cu banarea consolelor modate...atunci Donely ce ar trebui sa va zica...
    intradevar e ok sa banezi pe cineva pentru ca se joaca pe live cu jocuri pirat...dar daca omul ala care are consola modata,nu a intrat never ever pe live cu jocuri modate,decat cu originale...nu vad care e problema
    e plin internetul cu oameni carora li sa banat consola ca au modificat racirea consolei si atat fara sa aiba modat firmweare-ul sau unitate optica skimbata..
    asta este ignoranta..din partea tuturor...serios...
    in fine...

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bHz One View Post
    Zici tu ca nu ridica costurile, ia`ti un arcade si sa te vad ce faci tu el asa, by default, fara sa bagi bani intr`un hdd, intr`un cablu, intr`o placa wireless (stiu ca real men use wires, da parca`i mai trendy fara matze prin casa).
    Eu zic ca incurci rau treburile. Wireless = optional. HDD = optional (pana acum). Live = optional. Accesorii = optionale. Nu te obliga nimeni sa dai banii pe ele. Merg jocurile si fara ele. Majoritatea isi cumpara o consola sa se joace, si-atat. Vrei extra, platesti. Si e valabil la orice pe lumea asta.

Eu unul zic ca e mult mai bine ca fiecare sa-si cumpere un Xbox 360 in functie de buget. Poti totusi sa-ti iei consola la 199 EUR si sa incepi sa te joci. Ceea ce nu poti face la un PS3, pentru care in orice pozitie ai sta trebuie sa ai 399 EUR din start. E un avantaj. Cine nu-l vede asa, inseamna ca isi permite si isi cumpara Elite direct, are receiver cu HDMI si cabluri gigabit deja trase prin pereti

3. #23 SP
    Junior Member bHz One's Avatar
    Tu perseverezi in a`ti etala bunastarea financiara incontestabila dealtfel; pe mine ma deranjeaza faptul ca platesc la microsoft 80 de dolari pe an si ei habar n`au ca exista xbox360 si in Romania..

later edit: aveti dreptate, am facut eu confuzie, sunt 50$ nu 80$; si ce bine ca exista Microsoft in Romania si eu a trebui sa caut adrese din uk sa pot joina Adevarul e undeva la mijoc, daca nu consideram xbox`ul cea mai buna varianta nu`l cumparam, insa tot il consider ca pe loganul de 5000euro care in fapt ajunge 7 cu tot cu compromisurile de rigoare.

4. #24 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Tu perseverezi in a`ti etala bunastarea financiara incontestabila dealtfel; pe mine ma deranjeaza faptul ca platesc la microsoft 80 de dolari pe an si ei habar n`au ca exista xbox360 si in Romania..
    MonkY se tot chinuie sa-ti explice ca daca nu vrei sa platesti aia 80 de dolari, nu trebuie.

Btw, eu am dat aici 45$, nu 80$.

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am incercat sa argumentez fiecare explicatie... dar vad ca deja ma iei peste picior. Ce treaba are starea mea financiara cu niste fapte expuse clar ? Eu ti-am aratat ca sunt optiuni si pentru cei mai "amarati" si pentru cei care-si permit.

Cat despre ce platesti tu la Microsoft... te-a obligat cineva ? A fost alegerea ta. Ai alternative: PS3, PC, Wii... Si btw, nu stiu unde platesti tu 80 USD, pentru ca ti-am zis mai devreme ca pretul e de obicei cam 160 RON pe an (inseamna aproximativ 50 USD)... poate la tine dolarul e mai ieftin, sau ai fost pacalit.

P.S. Se plateste abonament la WoW, Age of Conan, Warhammer & Co pe luna mai mult decat un abonament de Live. Acolo vorbim in general de servere si mentenanta pentru un singur joc, aici vorbim de servere si servicii pentru sute de jocuri. E chiar asa greu de inteles ca serviciile bune costa ?

6. #26 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Au habar Microsoft exista oficial in romania ..Cum a zis si Monky vrei sa te joci platesti

Si acum on topic....Vrei live nu moda consola...Nu vrei live modeaza ...scurt ..Au dreptate in jocuri se investesc banii si timp ei trebuie sa scoata banii pt angajati plus profit e un bussnis ..Daca toti trag de pe net jocul il ard pe un blank de 10 mii unde am ajunge ?

PS .nu sunt gica contra asta e parerea mea ...

7. #27 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Situatia este foarte simpla, nu pricep ce atatea polemici.
    Nu te obliga nimeni sa iti modezi consola, precum nu te obliga nimeni sa iti cumperi jocuri originale. La fel si in cazul Live-ului, nu te obliga nimeni sa te joci pe el. Atata timp cat o modezi, tragi jocuri de pe torente, asteapta-te sa iei ban mai devreme sau mai tarziu. Asta e riscul pe care ti-l asumi. Nu veni cu prostii de genul "nu am bani de jocuri". Nu ai bani, nu cumperi.

Sincer as vrea sa dea ban la tot ce au depistat ei ca este modat, fara drept de apel. M-am saturat sa vad indivizi care vin si se lauda ca au terminat un joc care de fapt apare peste o saptamana, sunt nenumarate astfel de cazuri.
    Nu exista argumente pro piraterie. Faza proasta e ca sunt si indivizi lipsiti de bun simt si in loc sa-si vada de ratia de pe torente si de consola lor modata, vin sa demonstreze ca de fapt a moda si a trage de pe net este un lucru bun si perfect justificat. Wrong.

**Nu este facuta nicio referire catre persoanele de fata, este doar un post directionat catre cei ce in general nu au bun simt **

8. #28 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Sunt total de acord cu ffocus.Strategia Microsoft a fost aceea de a produce console USOR de modat ca sa ademeneasca posibilii clienti, in fata lui Sony.
    Tinand cont de esecul lui xbox 1 in fata ps2-ului, aveau nevoie sa ofere acestora un motiv BUN de a achizitiona consola.Dupa ce au lasat gamerii sa joace piratate vreo 2 ani si au vazut ca xbox 360-ul nu e deloc mai prejos decat un PS3, s-au gandit ca e timpul sa stranga cureaua, gen "Hoo cu tata, v-a ajuns, de-acum cumparati originale."

Din partea mea poa sa baneze si PS3-ul, singurul dezavantaj e pretul de vanzare mult mai mic a unei console banate.Cat timp producatorii nu sunt capabili sa scoata produse smechere in multiplayer(exceptie facand shoterele si sport-urile), sa fie sanatosi cu consolele lor cu tot.

9. #29 SP
    GreyhounD de acord

10. #30 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Totusi pana acum nu confirma nimeni ca cu ajutorul acestui update vor fi banate consolele care nu intra online cu piratate in unitate.

11. #31 SP
    Pisboy sti sa citesti ?

Microsoft confirma banarea consolelor modate
    Pentru cei care erau ingrijorati de update-ul care va veni pe consola Xbox 360 de la Microsoft odata cu noul dashboard, in sfarsit avem o confirmare din partea lui Major Nelson referitor la un nou val de ban-uri. Microsoft are grija de cei cu consolele modate si baneaza permanent accesul consolei respective pe Xbox Live. Totodata ni se reaminteste faptul ca modificarea consolei inseamna automat nerespectarea EULA si a termenilor de folosire. Prin urmare, daca o faceti, o faceti cu buna stiinta

"This is a quote from Major Nelson:
    We’ve gotten a few messages and seen some forum threads pop up on console bannings so I thought I’d post and let folks know what’s up. In our our continued effort to keep gameplay safe and secure for our community of more than 14 million members, Microsoft has taken action against a small percentage of Xbox 360 consoles that have been illegally modified in order to play pirated games. You should know that modifying your Xbox 360 console is also a violation of the Xbox LIVE terms of use, will void your warranty and result in a ban from Xbox LIVE. The health of the video game business depends on customers paying for the genuine products and services they receive, both from manufacturers and the local companies that support them. We will continue to employ and bolster anti-piracy security measures to counter piracy in the gaming industry and improve security in the Xbox LIVE community."

12. #32 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Z-mi si mie unde naiba zice ca acest update va avea detectie la unitatile cu firmware modificat?!?!?
    Tot ce vad e ca e un val de banari in jurul acestui update,nu ca update-ul are puterea de a-mi bana consola imediat ce il introduc.

13. #33 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    trebuie sa fie altceva
    ceva e putred in Danemarca

14. #34 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sau sa poti scoate sunet 5.1 din ea fara prea multe artificii
    care sunt artificiile alea marete? un cablu optic?

si mai adaug ceva la ce a scris Greyhound.... NU te obliga nimeni sa le cumperi consola

@Taw - Microsoft este la al doilea val de ban-uri, deci nu a asteptat 2 ani ca sa spuna "Hooo cu tata"; iar teoria cu hai sa scoatem consola modabila ca sa vindem peste Sony mi se pare o aberatie

15. #35 SP
    Junior Member barosanu820's Avatar
    Si daca nu vreau sa fac update??Sunt obligat sa fac update la noul dashbord??

16. #36 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by barosanu820 View Post
    Si daca nu vreau sa fac update??Sunt obligat sa fac update la noul dashbord??
    Nu, nu te obliga nimeni. Insa daca vrei sa ai acces la noile features si la jocul online pe Xbox Live, atunci vei fi nevoit sa faci update.

Citisem demult cum ca faci update, dar pastrezi "skin-ul" actualului dashboard, cu toate ca nu sunt sigur de aceasta afirmatie

17. #37 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Daca MS baneaza toate consolele modate din romania atunci Donely ce o sa mai faca? In plus mi se pare un lucru normal sa ai consola modata, deoarece iti poti permite jocurile care nici astea nu sunt pe gratis, tot trebuie sa dai 6 lei pe unul si pana sa apara site-ul GameShop.ro jocurile se obtineau greu fiind nevoiti sa cumparam din afara sau sa asteptam jumate de an pana apareau la magazinele locale.

18. #38 SP
    Quote Originally Posted by cata_x360 View Post
    Daca MS baneaza toate consolele modate din romania atunci Donely ce o sa mai faca? In plus mi se pare un lucru normal sa ai consola modata, deoarece iti poti permite jocurile care nici astea nu sunt pe gratis, tot trebuie sa dai 6 lei pe unul si pana sa apara site-ul GameShop.ro jocurile se obtineau greu fiind nevoiti sa cumparam din afara sau sa asteptam jumate de an pana apareau la magazinele locale.

Lasa-te de jocuri .....

19. #39 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by cata_x360 View Post
    In plus mi se pare un lucru normal sa ai consola modata
    And why is that?

20. #40 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Sunt total de acord cu ffocus.Strategia Microsoft a fost aceea de a produce console USOR de modat ca sa ademeneasca posibilii clienti, in fata lui Sony.
    Tinand cont de esecul lui xbox 1 in fata ps2-ului, aveau nevoie sa ofere acestora un motiv BUN de a achizitiona consola.Dupa ce au lasat gamerii sa joace piratate vreo 2 ani si au vazut ca xbox 360-ul nu e deloc mai prejos decat un PS3, s-au gandit ca e timpul sa stranga cureaua, gen "Hoo cu tata, v-a ajuns, de-acum cumparati originale."

Din partea mea poa sa baneze si PS3-ul, singurul dezavantaj e pretul de vanzare mult mai mic a unei console banate.Cat timp producatorii nu sunt capabili sa scoata produse smechere in multiplayer(exceptie facand shoterele si sport-urile), sa fie sanatosi cu consolele lor cu tot.
    Taw spui o mare aberatie. Industria nu se invarte in jurul numarului de console ci in jurul numarului de jocuri vandut pe consolele respective.
    Wii e cea mai vanduta consola dar numarul de jocuri care se vinde pe ea e exagerat de mic. Concurenta se da pe cate milioane de bucati se vind pe consola respectiva. Sa luam de exemplu Fallout 3.. s-a vandut in 5 milioane de exemplare de la lansare... si peste 50% pe Xbox 360 desi jocul era de mai bine de o luna disponibil pentru piraterie.
    Cand Tekken 6 sau Final Fantasy XIII s-au anuntat si pentru 360, crezi ca aia au luat in calcul potentialul de vanzari sau install base-ul? Piratii isi vor vedea de treaba oricum.

Ce nu inteleg eu insa e... daca esti banat pentru ca ai bagat piratatul.. sau pentru ca ai consola modata? Eu i-am facut modding dar n-am bagat nici un piratat in el... deci e posibil sa ma trezesc cu ban?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast