Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Colin McRae Rally: Dirt 2 anuntat

1. #1 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

Colin McRae Rally: Dirt 2 anuntat

DIRT a fost unul dintre primele jocuri de rally pe generatia noua de console si unul cu o grafica destul de buna atat pe Xbox 360 cat si pe Playstation 3. DIRT 2 vine ca un tribut pentru Colin McRae si va contine evenimente ca X-Games, Dakar Rally si Race of Champions. Jocul va folosi engine-ul EGO, de asemenea folosit si la GRID, dar cu imbunatari masive. Modul single player se pare ca este in genul Need for Speed Carbon, jucatorul plimbandu-se pe harta, alegand evenimente off-road pentru a-si construi reputatia. Pe parcursul carierei, jucatorul are ocazia sa isi faca prieteni ca Travis Pastrana sau Ken Block, aceste prietenii ajutandu-te pe parcursul jocului. Nu se stie inca data sigur, dar cert este ca Colin McRae: DIRT 2 va aparea in 2009. Mie unul mi-a placut foarte mult primul, acesta fiind must have pentru mine.
    Attached Images Attached Images dirt_2.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Super. Si eu il astept... si nu pot decat sa sper ca va fi un tribut frumos adus lui Colin McRae... care oricat s-a chinuit, nu a reusit sa moara de accident de masina, ci de elicopter. RIP.

3. #3 SP
    Member Vami's Avatar
    doamne cate de tare ar fi jocul Colin McRae RIP..

4. #4 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Frumos, asteptam cu interes. Ma bucur ca poarta totusi numele regretatului McRae.

5. #5 SP
    Member collector's Avatar
    cea mai buna stire !! , bravo !
    inca ma mai joc dirt .. cel putin o data la 3 zile

6. #6 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Foarte tare . Am rupt in doua PC-ul cu CMR4 cu volanul . DiRT am jucat putin dar e pe lista de achizitii.

7. #7 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Desi nu prea ma pasioneaza jocurile cu masini, Colin McRae Rally il jucam cu placere pe PS2. Astept sa vad ce va fi cu cel de PS3.

8. #8 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Si mie mi-a placut mult primu Dirt, l-am jucat pe 360
    Some screens: News: Codemasters announce Colin McRae: DiRT 2 - first screens - Official Xbox 360 Magazine

9. #9 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Modul single player se pare ca este in genul Need for Speed Carbon.
    Mare porcarie...nu mai avem (din pacate) sansa sa jucam un joc pur de raliu.Odata cu incetarea celor de la Revolution (daca nu ma-nsel) de a mai face jocurile de WRC cu licenta FIA (si asta pt ca si-au ocupat tot timpul cu realizarea grozavului Motor Storm) nu mai avem un joc adevarat de raliuri, cu pilotii din WRC, cu masinile si traseele (pt fiecare tara participanta in campionatul mondial) si sponsorii reali pt fiecare echipa...sau mai pe scurt Cu Tot Tacamul cum se spune.Vom avea DiRT 2 care se pare ca o sa fie in genul NFS...pt mine personal asa ceva e o mare porcarie.

10. #10 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Am jucat Dirt si mi-a placut...astept cu nerabdare Dirt 2

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    3 noi poze din DiRT 2, si cu dedicatie pt. GreyhounD "Cuceritorul" inca 3 walls din DiRT
    Attached Images Attached Images dirt2_01.jpg dirt2_02.jpg dirt2_03.jpg dirt01.jpg dirt02.jpg dirt03.jpg

12. #12 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Greyhound doesn't like this type of game

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.