Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 45 of 45

Thread: E3 2010: Noua consola Xbox 360 scoate modelele vechi din productie

1. #41 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Eu sincer sper sa ajunga sa fie exact invers, nu tin sa-mi umplu casa de plastic, release direct in digital si cine vrea totusi sa citeasca manualul si sa puna ceva pe un raft sa il cumpere si din magazin, cu ocazia asta scapam si de intarzieri, curieri si diverse alte neajunsuri..just take a look at Steam, nu cred ca se plange nici un PC user, mai ales la ce super oferte au samd
    Una este sa apara SI in digital si alta e sa NU apara pe suport fizic deloc. Unii vor vrea, cum vrei su tu de altfel, sa il iei direct in digital atii vor vrea insa pe suport fizic. De aceea am zis ca suportul fizic nu cred ca va disparea in curand si sa ramana doar digital, fie vorba despre jocuri, filme, muzic etc.

In fine, discutia a deviat de la subiect. Arata bine noul Xbox, pana recent tot jonglam cu idea sa imi iau si eu unul, acum am motiv sa mai astept putin si sa imi iau in cele din urma.

2. #42 SP
    Junior Member Dexterinho's Avatar
    Eu sincer sper sa apara odata kinectul ala tot vorbiti de urmatoarea generatie de console, mai este pana atunci si nimeni nu va sti ce o sa fie sau ce fel de DVD-uri o sa fie. Eu zic sa va bucurati de kinectul asta, ca e tare si coasta doar 150 $.

3. #43 SP
    Member theste99's Avatar
    Am vazut trailerul de la el si e aproape la fel ca celelalte xboxuri.

4. #44 SP
    Junior Member kraftykuts's Avatar
    Salut,

Am si eu o intrebare legata de Kinetic. Voua nu vi se pare cam ireala prezentarea de la MS? Ceva linkuri in care arata real time cum se foloseste nu aveti? Noul xbox e tare, dar probabil receptorul de Kinetic o sa coste o avere.
    Kinect (Project Natal) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31an8hqltAL.@@AMEPARAM@@31an8hqltAL

Cheers.

---------- Post added 19-06-2010 at 11:03 AM ----------

Me again,

Forza 4 rules :d
    IGN Video: Forza Motorsport 4 Xbox 360 Press Conference - E3 2010: Forza Kin Demo

Cheers.

5. #45 SP
    Junior Member KRATOS7's Avatar
    bine ar fi ca noua consola sa nu mai faca figuri ca cea veche.....rrod sau E74 si atunci ar fi chiar ok
    o data cu aparitia slimului,ar trebui ca cele vechi sa se ieftinesca considerabil

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3