Asta si faptul ca NFS este prezent pe absolut toate platformele pe cand GT e doar pe PS si apare o data la 100 de ani. Daca sunt asa de multi fani arcade atunci ce a incercat NFS sa faca cu Shift? Jocul este departe de o simulare insa sigur nu se compara cu Carbon. De ce ar incerca sa-l aduca mai aproape de realitate daca fanii "simulatoarelor" sunt asa de rari?
Ori iti plac mai mult simulatoarele ori NFS? Fz3 este cel mai bun pentru ca este cel mai recent si a avut competitie 0 din momentul lansarii si pana astazi. Este cel mai bun pentru ca este in cursa cu el insusi, un GT4 din 2005 nu poate sa ridice pretentii in 2010.
Faptul ca au bagat pe gat un shake de camera, un efect alb negru si au ingreunat masina prin tot felul de artificii, transforma Shift in simulator? Sa fim seriosi. Citeste pe forum cati il considera simulator. Foarte multi. Si acei multi il considera mai simulator decat Forza si GT. Eu nu.
@Spike2k: Cel mai bun simulator de pe console nu este Forza. Tronul ii apartine lui RacePro. Astept sa vad daca ii ia locul GT5.
Dar nici nu am spus ce este simulator. Am zis ca se diferentiaza fata de ce au facut pana in acel moment(carbon, undercover etc) si este UN PIC mai spre simulare. Cel putin in Shift se mai folosesc si franele, iar viteza de 200km/h in curbe a disparut complet, un lucru destul de comun in realitate. Se vedem cate jocuri o sa vanda Polyphony. Sunt curios sa vad cat de mic e acel "borcanel de orez", pentru ca mai mult ca sigur se va vinde in masa. Check webpred's thred, si o sa vezi cati au pre-order dat(unclusiv eu). Nu mai zic de ce o fi pe amazon sau gamestop.
Pentru toata lumea: ati jucat acele jocuri? Tind sa cred ca nu, in timp ce acesti editori ai IGN/G4TV au avut ocazia sa fie acolo, iar o parte din jocuri au avut parte de demo-uri.
Din putinul pe care l-am vazut MvC 3 pare mult mai bun decat MK. Ma rog asta poate veni si din cauza faptului ca MK nu mai e ce a fost, in timp ce Capcom e pe val ( SF4, SSF4, iar acum MvC 3).
Ma mira ca GT5 nu e castigator pe nicaieri, dar probabil ca lumea s-a saturat de el ( a fost prezentat la ultimele 4 E3-uri, sper sa nu ma insel). Again, am incredere in Criterion, au demonstrat-o de multe ori ca pot face un joc foarte bun.
Ai jucat The Witcher? Banuiesc ca nu, so... trebuie sa o afli: Fallout 3 ( pentru ca asta e cel mai recent) e un mare fas ( asta ca sa nu spun altceva) pe langa The Witcher, cel din urma fiind un RPG clar superior.
O fi popular NFSul, dar nici GT nu duce lipsa de fani. Daca consideram toti oamenii care au cumparat GT3 fani, atunci putem fi siguri ca vom strange o "oala de orez". Poate mai mica... poate mai mare, cine stie.
Sunt cateva lucruri ciudate, dar hai sa nu-i omoram pe saracii oameni. Pana la urma fiecare a asteptat un joc, iar acel joc este pentru el cel mai bun. Oricum noi le asteptam si vedem care merita jucate si care merita premiate.
Nu am omorat pe nimeni. Am comparat fanbase-ul NFS cu cel al GT. Sau mai bine zis: Arcade vs Simulation.
Multi dintre noi se jucau pe ATARI la 9 ani (desi majoritatea la 9 ani ne bucuram de copilaria adevarata si suntem mandri ca nu ne-am nascut nu mess-ul in brate). Daca la 9 ani ne jucam cu soldatei asta nu inseamna ca trebuie sa o facem si acum. Inainte sa postezi aiurea, de dragul sa te agiti si tu un pic, mai bine citeste toata discutia din acest topic.
Si inca ceva celebrule consolist: Gran Turismo I si Need for Speed 2 au acelasi an ca release date.
Pai la majoritatea am vazut si noi gameplay si chiar nu este nevoie sa punem mana pe gamepad sa ne dam seama de acel joc.
Acum te intreb eu: chiar ai vazut gameplay-ul la MK si gameplay-ul la MvC3? Daca da si sustii ce ai scris mai sus inseamna ca nu prea joci jocuri genul fight-ing. Mortal Kombat "nu mai era" ce a fost odata, dar acum iti zic eu ca revine tare de tot in forta. Nu degeaba au dat reboot la franciza.
Este The Witcher un joc bun, dar nici Fallout 3 nu este mai joc "slabut" din moment ce a iesit GOTY.
Pai la majoritatea am vazut si noi gameplay si chiar nu este nevoie sa punem mana pe gamepad sa ne dam seama de acel joc.
Una e sa vezi cateva minute de gameplay si alta e sa joci jocul respectiv o perioada mai mare. Ce vezi in acele filmulete poate fi influentat si de omul care joaca, daca el nu joaca cum trebuie, nici jocul nu pare extraordinar.
Acum te intreb eu: chiar ai vazut gameplay-ul la MK si gameplay-ul la MvC3? Daca da si sustii ce ai scris mai sus inseamna ca nu prea joci jocuri genul fight-ing. Mortal Kombat "nu mai era" ce a fost odata, dar acum iti zic eu ca revine tare de tot in forta. Nu degeaba au dat reboot la franciza.
Complet de acord, MK revine in forta, dar si MvC 3 este un joc de luat in seama. Chiar vreau un MK bun si sunt destul de nerabdator, pana la urma MK a fost unul dintre jocurile copilariei.
fight-ing = fighting, fara cratima
Este The Witcher un joc bun, dar nici Fallout 3 nu este mai joc "slabut" din moment ce a iesit GOTY.
Fiecare cu gusturile, dar toate titlurile GoTY primite de Fallout 3 au fost primite cam degeaba. Nu e un joc prost, doar ca e un RPG slabut: dialogurile sunt cum sunt, povestea slaba, sistemul VATS care simplifica foarte mult totul, daca ai ceva skill poate fi jucat ca un FPS, iar cel mai rau lucru ( nu are legatura cu elementele de RPG) grafica este oribila si are foarte multe probleme tehnice ( bug-uri, FPS drops, freeze-uri)... Desigur ca are si parti bune, de exemplu multitudinea de quest-uri secundare.
Personal as fi acordat titlul GoTY in 2008 unui joc ca MGS4 sau GTA IV, dar asta tine foarte mult de gusturi.
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Console Club
By PumaS in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks