Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 25 of 25

Thread: PS3 in sfarsit profitabil

1. #21 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    ce legatura are UN ACCESORIU, cu vanzarea consolelor? cati vor fi cei care vor cumpara o anumita consola pentru a folosi fie kinect fie ps move? 0.001% dintre cumparatori, deci n-are rost sa intri in polemici.
    Poate ma insel, dar Move/Kinect vor aduce vanzari celor 2 console. Gamerii hardcore nu sunt atrasi de ele si nu vor cumpara o consola doar pentru aceste accesorii. In schimb sunt destule persoane ( nu se pot numi gameri avand in vedere ca au jucat 1-2 jocuri in toata viata) care vor cumpara PS3/X360 doar pentru Move/Kinect. Asa au fost si cumparatorii Wii... " WOW! Ce tare poti sa te joci si sa faci sport!", acum vor spune altfel " Ce tare de joci fara controller, poti sa si alergi!" ( Kinect) sau " WOW! Dai din maini si arata cool ( referindu-se la grafica)" ( PS Move). Asa gandesc destui gameri casual care se joaca foarte putin, cum ar fi cei care au cumparat Wii doar pentru Wii Sports/Wii Play/Wii Fit.

2. #22 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    In schimb sunt destule persoane ( nu se pot numi gameri avand in vedere ca au jucat 1-2 jocuri in toata viata) care vor cumpara PS3/X360 doar pentru Move/Kinect. Asa gandesc destui gameri casual care se joaca foarte putin, cum ar fi cei care au cumparat Wii doar pentru Wii Sports/Wii Play/Wii Fit.
    Asa gandesti tu, cel care joaca numai jocuri "M".

3. #23 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Asa gandesti tu, cel care joaca numai jocuri "M".
    Stiu cateva persoane care au Wii si au jucat doar Wii Sports, dar si persoane care vor sa-si cumpere Wii pentru faptul ca ar face un pic de miscare.

4. #24 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Stiu cateva persoane care au Wii si au jucat doar Wii Sports, dar si persoane care vor sa-si cumpere Wii pentru faptul ca ar face un pic de miscare.
    Nu te supara dar asta e cea mai mare tampenie. Persoanele acelea au auzit de "real life" si "the big outdoors" ?

Cum sa-ti iei Wii ca sa faci un pic de miscare cand viata reala te bate pe umar in fiecare zi ? Chiar cred ca trebuie sa nu ai toate vacile acasa sa faci asa ceva...

5. #25 SP
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Nu te supara dar asta e cea mai mare tampenie. Persoanele acelea au auzit de "real life" si "the big outdoors" ?

Cum sa-ti iei Wii ca sa faci un pic de miscare cand viata reala te bate pe umar in fiecare zi ? Chiar cred ca trebuie sa nu ai toate vacile acasa sa faci asa ceva...
    M-am exprimat oarecum gresit, era vorba de sa faca putina miscare in fata TVului, dar si sa se joace cu copii/prietenii. Pentru ca au auzit de "real-life", chiar mult mai mult decat unii de pe aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2