Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: White Knight Chronicles 2 nu poate fi jucat fara WKC1

1. #1 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

White Knight Chronicles 2 nu poate fi jucat fara WKC1

Developerul Level-5 a hotarat ca White Knight Chronicles 2 nu va putea fi jucat fara White Knight Chronicles 1. Asta nu inseamna ca vei avea nevoie doar de discul cu primul joc, ci chiar vei fi nevoit sa termini WKC1 pentru a putea debloca WKC2. Producatorii au motivat aceasta decizie afirmand ca pentru a putea intelege povestea din White Knight Chronicles 2 este nevoie ca primul joc sa fi fost jucat. Asta nu inseamna ca vei fi nevoit sa mai cumperi un joc, WKC1 fiind pe discul cu care vine si continuarea sa. Momentan jocul este anuntat numai pentru japonia, urmand sa isi faca aparitia la sfarsitul acestei luni numai pe PlayStation 3.
    Attached Images Attached Images white-knight-chronicles.jpg

2. #2 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Momentan jocul este anuntat numai pentru Japonia,
    Mi se pare o idee cat de cat buna, mai ales ca nu mai trebuie sa cumperi si vechiul joc.

3. #3 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Da si nu prea...este un lucru bun ca vine impreuna cu primul joc si ca povestile sunt strans legate, dar daca eu am jucat deja prima parte pe un alt cont/consola si vreau sa joc direct WKC2 ? Whatever ramane de vazut cand apare si pentru noi, europenii...

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca eram obligat sa cumpar si WKC 1, era o decizie foarte proasta. Atat timp cat WKC 1 se afla pe DVD mi se pare o idee buna. Practic se asigura ca intelegi mai bine povestea.

5. #5 SP
    Member Harilip's Avatar
    nu mi se pare corect
    sa zicem ca primu joc a fost un fail total.
    urmatorul e de nota 9.5
    sunt sigur ca lumea prefera jocu mai bun de cele mai multe ori dar daca iti place sa cunosti povestea, esti un tip din asta profund, chestii de genu , joci si primul joc pentru tine, nu obligi si pe ceilalti care vor un gameplay bun...
    nu ar trebui facute asemenea ,,reguli,, la jocuri

6. #6 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Presupun ca adaugarea primului titlul va fi reflectata in pret, nu?

7. #7 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Mai nou, jocurile de PS3 se lanseaza pe DVD. E bine de stiut...

8. #8 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Mai nou, jocurile de PS3 se lanseaza pe DVD. E bine de stiut...
    Cum ati putut sa faceti greseala asta! Sa spuneti ca jocul va fi pe DVD!!!!11one...
    Fixed.

9. #9 SP
    Member tudort's Avatar
    Long live the Blue-Ray

10. #10 SP
    Member televizor's Avatar
    Cand am citit titlul eram wtf?!!
    Dar cand am aflat ca sunt pe acelasi disc .... E o decizie cat se poate de buna, daca tot nu reusesc sa umple un disc, de ce sa nu puna si prima parte.
    Bineinteles, atata timp cat nu afecteaza pretul...

11. #11 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    nu ar trebui facute asemenea ,,reguli,, la jocuri
    nu ar trebui sa generalizam pe marginea unui caz singular. wkc are fanii lui, multi sau putini. daca nu te-a pasionat de la inceput, poate te va pasiona cand apare partea a doua asa ca developerii au considerat ca e mai bine sa iti dea pe disc si prima parte.

de ex, la yakuza 3 eu mi-as fi dorit sa am pe disc si yakuza 1 si 2 (remastered in HD). pentru asemenea jocuri unde povestea este motivul pentru care joci, asemenea reguli aduc un plus de calitate. nu esti de acord, ok, nu te obliga nimeni sa cumperi.

12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Long live the Blue-Ray
    Blu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.