Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: PlayStation 3 160GB pe 31 Octombrie

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

PlayStation 3 160GB pe 31 Octombrie

Se pare ca este o noua moda atat din partea Sony cat si Microsoft sa lanseze noi bundle-uri la care de-abia daca vedem vre-o modificare, in afara de HDD-ul marit. De data aceasta Sony s-a decis sa dubleze spatiul (de la versiunea de 80GB ce se va lansa maine) pana la 160GB. Din fericire, nu s-au oprit aici, si vor include in bundle-ul PlayStation 3 160GB si downloadable content in valoare de 70 EUR. Inca nu se specifica exact in ce consta respectivul downloadable content, insa presupun ca sunt ceva titluri arcade.

Noul bundle va avea pretul de lansare de 449 EUR.

Cu aceasta ocazie, Sony a anuntat ca au ajuns la 14 milioane de PS3-uri vandute in toata lumea, din care 5.8 milioane sunt modele PAL. Asa ca, odata cu modelul de 80GB pt. Europa, se spera ca luna aceasta sa sara de bariera celor 6 milioane modele PAL.

In lipsa de creativitate la ce imagine sa folosim pt. aceasta stire, m-am decis sa pun punctul pe "j". Observati va rog ca am scris acolo foarte clar, 160GB
    Attached Images Attached Images playstation_3_girl_160_gb.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    pfiuuu... mai bine scoteai de tot ps3-ul din poza... lasai doar stirea si tipa

3. #3 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In lipsa de creativitate la ce imagine sa folosim pt. aceasta stire, m-am decis sa pun punctul pe "j".
    Daca tu pui punctul pe "j" eu pun pe "G". Dar nu stiu sa pun la consola sau la fata.....

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Daca tu pui punctul pe "j" eu pun pe "G". Dar nu stiu sa pun la consola sau la fata.....
    Se vede experienta... i-ai si gasit punctul G atat de repede ?

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    pai si-a imaginat repede corpul fetei, dincolo de negreala aia de strica imaginea

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    pai si-a imaginat repede corpul fetei, dincolo de negreala aia de strica imaginea
    Unii au o imaginatie prea bogata... De ce nu si-a imaginat ce contine bundle-ul de 70 EUR ?

7. #7 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Se vede experienta... i-ai si gasit punctul G atat de repede ?
    Pai uiti bro ca sunt veteran ???? Sti ca si consola are punctul "G" si daca apesi acolo bine da "Eject"

8. #8 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    sincer 160GB .. bleah, din mom. ce poti schimba HDD-ul de ce se mai agita doar ei stiu
    ai idee, tipa este inclusa in bundle ?

9. #9 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Monky... cand am vazut tipa am putut sa jur ca tu ai propus stirea

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    sincer 160GB .. bleah, din mom. ce poti schimba HDD-ul de ce se mai agita doar ei stiu
    ai idee, tipa este inclusa in bundle ?
    Man, iti scapa din vedere ceva. Si-anume ca modelul de 160GB este la acelasi pret cu modelul de 80GB. La care mai adaugi 70 EUR bundle. Not enough ?
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Monky... cand am vazut tipa am putut sa jur ca tu ai propus stirea
    Pai, cui nu-i plac lucrurile frumoase si deosebite ? Cred ca multi dintre ai mai batrani ne-am cam plictisit de stiri in care apare acelasi logo Sony sau poze dar din alte unghiuri. Here, we shall do naked news

P.S. Ca sa nu se supere nimeni, urmatoarea stire Xbox 360 va fi tot secsi

11. #11 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Man, iti scapa din vedere ceva. Si-anume ca modelul de 160GB este la acelasi pret cu modelul de 80GB. La care mai adaugi 70 EUR bundle. Not enough ?
    ar fi fost enough daca era pe piata cind am luat-o pe a mea

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, trebuie si ei intr-un fel sa atraga noi customers. La urma urmei, vad ca ei se agita mai mult sa atraga noi gameri decat sa-i pastreze pe cei pe care-i are. Si asta poate si datorita faptului ca Wii si Xbox 360 sunt mai sus in vanzari. Eu unul, sa fi fost acolo prin managementul la Sony, aproape ca nu m-as fi atins de preturi... iar tot castigul l-as fi bagat in exclusivitati, features, development. Hell yeah, daca Home nu iese nici anul asta si nu incepem sa vedem Cell-ul folosit la maxim pana anul viitor... e de rau...

13. #13 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Vorba lui Monky...daca nu iese Home anul asta...nu va fi prea roza situatia pentru Sony si s-ar putea sa ii cam taie macaroana Microsoft prin "clona" aia nereusita gen Home pe care au de gand sa o lanseze

14. #14 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    nu inteleg de ce au renuntat complet la ideea de backward compatibility. avand in vedere ca pana acum s-au strans doar 10 exclusive-uri deja lansate (nu le-am pus pe cele ce urmeaza sa apara) nu vad nici un motiv sa-mi cumpar PS3 momentan.
    oricat de multi giga ar avea hardul respectiv, doar ideea ca pot juca multele titluri pe care le-am pierdut in lipsa PS2-ului ma face sa astept cu ochii in soare ca Sony sa-si deschida mintea.

15. #15 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    oare la noi (in Romanica) cand o sa apara pe rafturile magazinelor versiunea cu hdd-ul de 160 giga ? presupun ca prin decembrie o putem cumpara....

16. #16 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    meh, doesn't rly matter.. ii numa praf in ochi...

17. #17 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Meh, eu nu vreau decat tipa!

18. #18 SP
    Junior Member boyboy's Avatar
    se mai aude ceva despre versiunea asta de 160GB? citisem ca o sa vina cu uncharted. oare cat mai am de asteptat pana pot sa o iau de la noi?

acum ca l-am cautat, l-am gasit pe un singur site. cu mesajul "Fii primul!" deci a ajuns si la noi.
    poate apar si preturi mai bune, ca asta e 1890 lei.

19. #19 SP
    Junior Member boyboy's Avatar
    l-am gasit aseara la mypc, 160gb bundle cu uncharted. si costa 1399 lei. l-am precomandat, se pare ca o sa fie disponibil pe 22 nov.

20. #20 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    @boyboy: Ti a venit consola?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast