Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Modern Warfare 2 Demo pe Live/PSN

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Modern Warfare 2 Demo pe Live/PSN

Pentru cei cativa oameni care nu au jucat inca cel mai vandut joc de anul trecut, Activision (intr-un exces de generozitate) s-a indurat sa le ofere acestora o parte din jocul lor... gratis. There you go Activision. Was that so hard? Personal, nu prea inteleg ce rost mai are demo-ul asta, mai ales venit asa tarziu ("doar" la 9 luni dupa lansarea jocului). Acesta este disponibil atat pe PS3 cat si pe X360. Right now !
    Attached Images Attached Images cod-modern-warfare-2-3.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika
    Personal, nu prea inteleg ce rost mai are demo-ul asta, mai ales venit asa tarziu ("doar" la 9 luni dupa lansarea jocului).
    "Greed will imprison us all."

...heh, mai bine făceau un super montaj, cu knife kill-urile de la concursul de anul trecut (București), și ăla să fie pe PSN/XBLA

3. #3 SP
    Banned nurv's Avatar
    Daca va mai aduceti aminte la fel s-a procedat si cu COD WaW, a iesit demo ptr PS3 la luni bune de la lansarea oficiala.

4. #4 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    finally

5. #5 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    finally
    What? Nu-mi spune ca ai asteptat cu sufletul la gura 9 luni demo-ul

6. #6 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    ... Bataie de joc ...

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La unii timpul se scurge... backwards
    Sau poate o fi o noua metoda de marketing... sa mai smulga 2-3 nehotarati din ghearele necunoscutului...
    Sau poate vrea Activision sa aibe fiecare joc de-al lor demo... ca sa puna in standuri pe la prezentari

8. #8 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    L-am jucat, mi-a placut !
    Daca ar si scos demo inainte de lansare sau aproape de lansare l-as fi luat sigur.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    L-am jucat, mi-a placut !
    Asta pentru ca nu are mp . Campania e destul de buna.

10. #10 SP
    Pentru MP, raman la BC2 lol. Dar misiunea asta SP din MW2 chiar mi-a placut.

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    MW2 are un SP foarte bun, pacat ca e scurt. Pe partea de MP e bun, depinde si cu cine joci ( inca exista noobtuberi, camperi...).
    Motivul pentru care au lansat demo-ul cred ca e evident, probabil vor sa mai atraga cativa cumparatori. Daca nu aveam jocul, demo-ul ar fi fost lucrul care sa ma determine sa-l cumpar.

12. #12 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Misiunea din demo este cea din imaginea din primul post din attachment?

13. #13 SP
    Member zempty's Avatar
    Cliffhanger este misiunea din demo ...

14. #14 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    MW2 are un SP foarte bun, pacat ca e scurt. Pe partea de MP e bun, depinde si cu cine joci ( inca exista noobtuberi, camperi...).
    Motivul pentru care au lansat demo-ul cred ca e evident, probabil vor sa mai atraga cativa cumparatori. Daca nu aveam jocul, demo-ul ar fi fost lucrul care sa ma determine sa-l cumpar.
    Tot timpul vor exista noobtuberi..Cat despre vanzari,astia sunt nesatui nu le ajung 20 de milioane +ce se vinde Sh(bine ei nu inacseaza nimic din SH,dar vror sa o faca)

15. #15 SP
    Banned nurv's Avatar
    Poate nu iti vine sa crezi dar sunt multi gameri comozi care nu se omoara sa ia jocu in ziua lansarii si pentru care un demo, chiar si la 9 luni de la lansare, ii poate convinge sa faca achizitia.

E o strategie buna, faci publicitate ca inecatu, fidelizezi "nebunii" care iti cumpara milioane de exemplare dupa care astepti sa se potoleasca apele si cand sunt limpezi, le tulburi cu un demo care sa faca gamerii sa isi aduca aminte de joc si ii cauti si pe aceia comozi si mai faci un leu.

In mediile corporatiste niciodata nu sunt destui bani si daca un lucru aduce un plus de profit, oricat de minuscul ar fi, crede-ma, se va intreprinde acel lucru.

16. #16 SP
    Member Atrium's Avatar
    Uitati-l pe "inculpat". Prima poza e dupa ce a plecat Infinity Ward iar a doua, dupa ce a iesit Starcraft 2...

Deci salut, oamenii astia pot face absolut ce vor ei.
    Attached Images Attached Images robert-kotick-target-sm.jpg drkotick.jpg

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by pustiulica View Post
    Poate nu iti vine sa crezi dar sunt multi gameri comozi care nu se omoara sa ia jocu in ziua lansarii si pentru care un demo, chiar si la 9 luni de la lansare, ii poate convinge sa faca achizitia.

E o strategie buna, faci publicitate ca inecatu, fidelizezi "nebunii" care iti cumpara milioane de exemplare dupa care astepti sa se potoleasca apele si cand sunt limpezi, le tulburi cu un demo care sa faca gamerii sa isi aduca aminte de joc si ii cauti si pe aceia comozi si mai faci un leu.

In mediile corporatiste niciodata nu sunt destui bani si daca un lucru aduce un plus de profit, oricat de minuscul ar fi, crede-ma, se va intreprinde acel lucru.
    Da, sunt multi care asteapta demo, eu dupa ce l-am jucat m-am gandit sa-l iau, daca nu il iau, Black Ops tot iau, deci e bun de ceva demo-ul.

18. #18 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Te-ai decis in final sa iei Black Ops .

On Topic : Am jucat demo-ul si, daca la inceput sovaiam, acum l-as lua fara ezitare ( desigur, daca nu s-ar fi anuntat Black Ops, care se doresete a fi un progres ).

19. #19 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    What? Nu-mi spune ca ai asteptat cu sufletul la gura 9 luni demo-ul
    nu..dar vroiam sa vad si eu cum e jocul..si nu aveam 200 ron sa dau pe el..

20. #20 SP
    Exagerezi, s-a vandut jocul pe forum si cu 100 de lei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast