Cei de la Electronic Arts au prezentat in cadrul conferintei lor de la GamesCom noul joc Harry Potter. Noul titlu va fi un third-person shooter si promite o experienta unica pentru iubitorii micului vrajitor (ma rog, nu mai este mic). Pentru a prezenta noul joc Harry Potter, pe scena au urcat cei doi frati gemeni Weasley, Fred si George, si ca totul sa fie perfect au aratat noul gameplay in varianta co-op cu ajutorul Kinect-ului!
Dupa conferinta Jonathan Bunney a fost intrebat daca noul joc Harry Potter va suporta si suportul Move oferit de la Playstation, iar acesta a raspuns "We're focusing on delivering an awesome Kinect experience for Harry Potter and the Deathly Hallow - Part 1 the videogame and do not have plans surrounding the PlayStation Move." Microsoft da o noua lovitura de marketing cu acest lucru, deoarece foarte multi adolescenti vor cumpara jocul cu varianta de Xbox 360, pentru a fi mai aproape de lumea vrajitorilor cu ajutorul lui Kinect. Eu probabil o sa cumpar jocul dupa ce-mi voi lua si Kinectul pentru a reusi sa realizez primele mele vrajiUitati si clipul video:
P.S. Jonathan Bunney a mai declarat ca noi modalitati de a crea vraji intr-un mod cat mai realistic sunt in curs de desfasurare. Jocul va fi lansat pe 19 noiembrie pe Xbox 360, Microsoft Windows, PS3, Nintendo DS si Wii.
Bookmarks