Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 69 of 69

Thread: Creste pretul la Xbox Live Gold !

  1. #61 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Am facut un calcul matematic si am scris ca nimeni de pe 360 nu se ia de PSN+ si unul ma intreaba daca am "doispe" ani si celalat ce varsta am ca banii se fac greu. Saru'mana mama, castraveti tata. Ce legatura au aceste doua intrebari cu ce am scris?

    @ramsug: pai daca tu imi scrii ca la fiecare joc ai da cate 60 euro pe serviciul live, ce ar fi trebuit sa iti raspund? Si nu imi spune, anul asta ai jucat multiplayer, doar MAG.

    @GhostyAbudy: "Unspe" am domnu! Sunt tigan, de aceea am copil de pe acum. O sa scap curand de "fetita mea, comoara mea", o vand pe 60 euro sa imi mai iau si eu 1 an de live.
    Of...greu, stiu ca neuronii se produc greu, nici o jignire din partea mea, o constatare generala, si la mine este la fel, bineinteles ca nu m-am jucat numai MAG dar este posibil, intelegi? Am prieteni ...unul are 42 de ani si si-a luat consola doar pt FIFA si doar pt multiplayer, nu cumpara decat acest joc in fiecare an, ii place f mult fotbalul si a ajuns la parerea ca ii face placere sa si joace un joc de fotbal pe o consola, na, asta e, la el socoteala mea este absolut adevarata, are Xbox, si-a luat si abonament dar a injurat de mama focului cand a auzit ca el trebuie sa plateasca si eu nu pt a juca acelasi joc, nu e funboy, s-a nimerit sa ia Xbox fara sa cantareasca nimic, vroia doar sa joace si joaca un joc de fotbal cu jucatori umani si nu cu AI, altul cu pitici pe creier, ca el sunt multi, ca mine la fel.

    Vezi tu, cand gandesti si faci ceva pe lumea asta trebuie sa iei in considerare ca exista tot felul de situatii pe lumea asta si sa actionezi ca atare. Nu urasc Xboxul, as vrea unul , chiar ma gandesc sa-mi iau pt ca imi aduce ceva in plus, jocuri exclusive, cum sa urasc un lucru care poate sa-mi produca placere, ce ma enerveaza e faptul ca trebuie sa platesc pt a juca on line cand exista acelasi serviciu gratuit, deci se poate, exista posibilitatea sa fie gratuit, nu este imperios necesar sa platesti ca la un produs general care daca ar fii gratuit ar lua lumea cu tonele si altii nu ar avea acces la acel produs doar din lipsa lui etc. Pt asta s-au inventat banii, altfel chiar era raiul pe pamant si nu sistem monetar.Intelegi? Ma gandesc ca vb eu alta limba si ma enerveaza ca nu pot fiu si mai concret cand iti explic ca eu iti iau tie ( client) apararea ( sper ca nu esti Bil Gates sub acoperire) si nu producatorului cum fac uni pe aici.

    @Monky, stiu f bine cine produce jocurile si cine ofera serviciul dar pt a produce jocuri si a le vinde iti trebuie o platforma prin care sa fie jucate, pt a vinde platforma iti trebuie jocuri care sa fie produse, ca o face alcineva in afara de Sony sau Micro nu este relevant ( ma refer la jocuri) , pt a acoperii un segment de piata trebuie sa te gandesti si sa respecti acel segment de piata ( tipologia cumparatorului), sunt lucruri care tin de marketing si de tipologiile cumparatorului plus tipologia managerului sau managementului, tu te pricepi f bine la jocuri si tot ce tine de ele , eu cred ca ma pricep la servicii si comert( am terminat managementul, nu am ce sa fac), cazul Microsoft este o japca pe fata, sa ma exprim in felul acesta( ma refer acum la Live) , acesta este un serviciu conex ce reiese din esenta produsului ce contine in intregul lui si multiplayerul, logica ar spune ca acest serviciu conex sa fie gratuit, Dlc-ul este un adaos la produsul final( indiferent de stadiul lui), vrei jenti de aluminiu la loganul fara, platesti, dar el vine cu jenti, te poti folosi de ele, nu-ti ingradeste nimeni accesul la mersul cu masina, dlc-ul este o optiune, etc. Si economia cat si comertul are implicit reguli nescrise dar cine are bun simt tine cont de ele si este corect , cine nu isi bate joc de propriul prestigiu si se preteaza la anumite tertipuri pe care noi romanii astia cu mot o numim japca si nu numai noi. eu am fost in SUA si am auzit pareri de genul asta depre servicii de acest gen chiar daca pt ei au un pret de mizerie, inclusiv pareri despre Live. Merci pt rabdare.

  2. #62 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Angeleeee, ho bre ca am spus de..hmm...2-3 ori ca intentionez sa-mi cumpar Xbox si ca AM AVUT Xbox ? Si tu tot o tii pe a ta. Sau memorezi doar posturile care-ti convin tie ?

  3. #63 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    ramusg, pe mine ma cheama GreyhounD, nu MonkY. Marketingul lui Microsoft a functionat mereu, nu degeaba au ajuns colosul care sunt. Crezi tu ca-si vor schimba optica si vor deveni o companie mai "user friendly" in privinta acestui marketing? Eu cred ca s-au scurs 4 pagini degeaba, lucrurile trebuiesc tratate ca atare, ei au venit si au zis ca scumpesc. Nu au venit sa ceara parerea nimanui, nu au venit sa intrebe "ce credeti voi daca noi va taxam cu 10 dolari extra?".

    Vad ca in continuare ignori faptul ca abonamentul anual se scumpeste doar in SUA (si Mexic, cu inca 100 de pesos) si nu in UK. Ca sa nu mai spun ca abonamentul live nu este blocat pe regiuni, deci vei putea cumpara 1 an din UK si sa-l folosesti pe cont de US.

    Eu zic ca discutiile pot continua la nesfarsit despre cum vede fiecare ca ar trebui sa evolueze lucrurile intr-o lume utopica. Realitatea sta altfel si nu e vorba numai de gigantul numit Micro$$$oft. Corporatiile, companiile, firmele, afacerile, toate sunt create ca sa aduca bani, nu sa faca acte de caritate.

    'nuf said.

  4. #64 SP
    Member ramusg's Avatar
    @GreyhounD, scuze, sa-ti dau o informatie, poate o sti, Microsoft a ajuns un gigant datorita principiului "primul pe piata", nu datorita marketingului, marketing-ul nu prea exista la Microsoft, marketing inseamna cerinta si adaptarea la piata, la client, la nevoile si placerile ce reies din produs si serviciu si cum se pot imbunatatii pt a maximiza vanzarile si implicit profitul,Microsoft nu face asta iar la produsele similare pe piata nu o face din obisnuita celui ce hotaraste piata, la console a inceput aceasta politica sa cam dea gres.. Coca cola, Adidas si altele sunt giganti pt ca au venit cu un produs nou pe piata si nu il producea nimeni la acea ora, la fel si Microsoft cu acel sistem de operare pt orice utilizator. Ti-am spus, noi stim putina economie, normal ca Microsoft poate taxa orice, pana si aerul ce trece prin ventilatoarele de racire dar asta nu inseamna ca are un respect fata de piata sau client, ti-am explicat ce este cu serviciul conex produsului legat de ce produci tu. Acest respect si forma serviciilor este dezbatut in tratate economice, unele compani tin cont de ele altele nu dar in economie cel japcangiu plateste pretul politicilor sale ( vezi procesul de spargerea monopolului impus chiar de Microsoft cand statul american a rupt compania in 2 considerand ca politicile expansioniste nu corespund normelor economice). Cam asta e cu marketing-ul la Bil Gates.


    Pe mine nu ma deranjeaza ca s-a scumpit ci ca platesti si se scumpeste ce platesti, iar legat de conturi, este egal cu 0 atunci cand nu pot sa am macar cont de Ro pt a juca on line, macar atat, nici macar platit( o chestie de mandrie nationala).

    Daca Microsof nu era un gigant care pe langa console nu mai producea ceva la care a reusit sa se impune pietei, serviciul live era gratuit, pt ca numai asa reusea sa maximizeze vanzarile de jocuri si implicit de console, sa largeasca piata si in preajma celor care nu cumpara xbox pt ca platesc Live si au optat pt ps3 pt ca acolo nu platesc etc. Fiecare banut conteaza daca faci marketing cu adevarat, respectul fata de clienti atrage clienti, faptul ca esti un gigant si te doare in cot de un numar de cumparatori care pt tine si in conceptia ta sunt nesemnificativi e altceva, si asta e tot marketing dar unul agresiv , facut fara sa tine cont de parerea si nevoile celor din piata.

    Iar vb mult dar cred ca discutiile sunt normale, toti avem de castigat de pe urma lor, asa progresam toti, asa progreseaza o comunitate ca CG.

    Ai dreptate cand spui ca in afaceri nu se fac acte caritabile, dar afacerile pornesc de la nevoi si nu de la bani, cine a produs prima masina si a produs la scara larga a facut-o pt a acoperii nevoia de deplasare pe distante lungi in timp cat mai scurta, utilajele agricole la fel, pamantul trebuia sa fie lucrat rapid si eficient, etc. In sistemul comercial istoria ne spune ca inainte de sist monetar a existat trocul, fosole pt mere, cartofi pt sape, paine contra ciocan sau pumnal , etc. Afacerile nu sunt create numai pt a aduce bani ci si pt a acoperii nevoile, e economie politica si cred ca multi spun acum ca am dat-o in diverse dar discutia nu face rau pt ca principiul este acelasi.
    Cei cu xbox platesc un serviciu pe care altii de pe lumea asta nu-l platesc, asta nu inseamna ca Sony e o companie cu marketing slab , cred ca e invers, la anumite produse servicile conexe fac diferenta si castiga respectul clientului. Nu cred ca Sony este "injurata "pt un online gratuit atat cat este "injurata" Microsoft pt acelasi lucru.

    Ps: Eu sunt ramusg, vine De la Remus Gros si nu ramsug, e o diferenta.

  5. #65 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu puteai sa scrii si tu o dizertatie in loc sa plictisesti cu toate informatiile astea care chiar nu au nicio relevanta in context?


    Daca Microsof nu era un gigant care pe langa console nu mai producea ceva la care a reusit sa se impune pietei, serviciul live era gratuit, pt ca numai asa reusea sa maximizeze vanzarile de jocuri si implicit de console, sa largeasca piata si in preajma celor care nu cumpara xbox pt ca platesc Live si au optat pt ps3 pt ca acolo nu platesc etc.
    Macar un master la Litere sa faci ca scrii niste fraze de te doare mintea... dar nu e vina ta.. ai facut Managementul.

    Cei cu xbox platesc un serviciu pe care altii de pe lumea asta nu-l platesc, asta nu inseamna ca Sony e o companie cu marketing slab , cred ca e invers, la anumite produse servicile conexe fac diferenta si castiga respectul clientului. Nu cred ca Sony este "injurata "pt un online gratuit atat cat este "injurata" Microsoft pt acelasi lucru.
    Nu platesti un serviciu identic cu cel de la Sony. Cei de la Sony nu tin servere decat pentru jocurile lor in timp ce producatorii 3rd party trebuie sa asigure server pentru ca platitorul sa se poata juca. La Microsoft situatia e diferita. Tu ii platesti pe ei pentru acele servere. De aceea unii producatori prefera in unele cazuri sa faca content exclusiv pentru Microsoft in detrimentul Sony, pentru ca aloca mai putin buget la productia jocului. In felul asta Microsoft isi atrage dezvoltatorii de partea lor. Faptul ca exista unii oameni care "injura" Microsoft pentru asta tine de lipsa de informare si dezinteresul pe care-l au asupra serviciului. Tocmai de aceea aici pe thread, s-au gasit sa sufere numai persoane care nu sunt afectate nicidecum de aceasta stire pentru ca nici macar nu au consola.

    Ai dreptate cand spui ca in afaceri nu se fac acte caritabile, dar afacerile pornesc de la nevoi si nu de la bani, cine a produs prima masina si a produs la scara larga a facut-o pt a acoperii nevoia de deplasare pe distante lungi in timp cat mai scurta, utilajele agricole la fel, pamantul trebuia sa fie lucrat rapid si eficient, etc. In sistemul comercial istoria ne spune ca inainte de sist monetar a existat trocul, fosole pt mere, cartofi pt sape, paine contra ciocan sau pumnal , etc. Afacerile nu sunt create numai pt a aduce bani ci si pt a acoperii nevoile, e economie politica si cred ca multi spun acum ca am dat-o in diverse dar discutia nu face rau pt ca principiul este acelasi.
    "Lectia" asta de istorie nu prea are nicio relevanta in domeniul entertainmentului. Principiul nu este deloc acelasi pentru ca sunt situatii complet diferite. Copii din Africa mor din cauza ca nu au parte de filme pe BlueRay sau pentru ca nu dorm pe saltele Relaxa si nu se incalta cu adidasi.
    Produsele care fac parte din categoria "de lux" au intotdeauna un pret piperat in mod exagerat dar ele nu sunt acolo pentru a acoperi o gama de nevoi ci pentru a spori starea de confort. Si mie-mi suna paradoxal sa consideri confortul o "nevoie".
    De asemeni, marketingul e folosit pentru a induce oamenilor ideea ca produsul nu face parte din categoria "confort" ci ca de fapt ai foarte mare de acel produs. E deviza de marketing a celor de la Apple. Ei ofera confort, nu evolueaza ceva ce exista deja dar il promoveaza ca si cum ai nevoie neaparata de el.

    Nu stiu in ce lume puerila, unde probabil exista inorogi si Ilene Cosanzene si Mos Craciun vine anual pe 24 Decembrie toate afacerile pornesc de la nevoi.

    @GreyhounD, scuze, sa-ti dau o informatie, poate o sti, Microsoft a ajuns un gigant datorita principiului "primul pe piata", nu datorita marketingului, marketing-ul nu prea exista la Microsoft, marketing inseamna cerinta si adaptarea la piata, la client, la nevoile si placerile ce reies din produs si serviciu si cum se pot imbunatatii pt a maximiza vanzarile si implicit profitul,Microsoft nu face asta iar la produsele similare pe piata nu o face din obisnuita celui ce hotaraste piata, la console a inceput aceasta politica sa cam dea gres.. Coca cola, Adidas si altele sunt giganti pt ca au venit cu un produs nou pe piata si nu il producea nimeni la acea ora, la fel si Microsoft cu acel sistem de operare pt orice utilizator.
    LOL, marketing inseamna imbunatatirea produsului si-atat? Adica daca eu am un produs care nu l-a mai facut nimeni pana acum automat o sa ajung gigant si nu am nevoie de marketing deloc ca sa ajung acolo? Revin din nou la Apple. Dupa principiile explicate de tine acolo reiese ca nici la Apple nu prea exista marketing.
    Adidas e gigant dar n-are marketing pentru ca ei au inventat adidasul. Daca Nike ar fi fost gigant probabil in loc de o pereche de "adidasi Nike" am fi spus cu totii o pereche de "nikeuri Adidas". De aceea Nike face marketing in timp ce adidas o suge. :bulb:

    E greu cu neuronii astia... e mai usor sa fii ipocrit si sa te dai atotcunoscator. Fii capitanul nostru. N-as fi vrut sa te contrazic, dar am facut un curs de Marketing si n-am ce sa fac, imi pare rau nu e vina mea


    @GhostyAbudy - tu ai atat de multa dreptate incat iti permiti sa inventezi cuvinte. Micule Shakespeare, permite-mi sa te venerez prin omagiul adus mai sus, atunci cand am pus la cale un ironicism special pentru orgasmul tau intelectual.

  6. #66 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Cred ca tocmai ti-ai dat cu frima-n cap. Vezi sa nu fie de la saurma aia.

    Urban Dictionary: ironicism

    Pam-pam. Si nu ma lua acu' cu asta-i in engleza, te rog.

    BTW ai report post.

    Imi place cum majoritatea tot o tin pe a lor cu " Nu ai consola, marsi de-aici". Kinda fail, avand in vedere ca am spus de 5 ori ca vreau sa-mi cumpar din nou Xbox.

  7. #67 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si dupa ce iti iei consola o sa vrei tu neaparat sa-ti iei Live pe cont de US? S-a repetat tot de vreo 5 ori ca Gold pe 12 luni in UK ramane la acelasi pret.

  8. #68 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Se pare ca toti au inteles principiul dar fiecare vrea sa dovedeasca cat de mult are el dreptate. De dragul discutiilor in contradictoriu fara rost, la cererea publicului, aceasta vasta sursa de cunoastere se va inchide. Ramane in arhiva sa fie descoperita de generatiile viitoare dornice de afirmare.

    P.S.: ramusg, la mine pocirea numelui tau a fost un typo din cauza grabei. Nu cred ca pot spune ca si tu ai facut typo cand ai incurcat MonkY cu GreyhounD.

  9. #69 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum intelegi Grey de ce pana si nume mari (like Engadget) posteaza unele news-uri cu "Closed comments" ? Pentru ca stiu ca anumite subiecte atrag toata "seva" internetului si nu se posteaza nimic interesant in afara de flame-uri si injurii.

    Una peste alta nici dupa 4 pagini unii nu au inteles ca pretul pe UK (adica acolo unde se conecteaza romanul care nu-si gaseste tara in lista) ramane ACELASI ! S-a inteles si e clara ideea ca nu e bine sa creasca aceste preturi... mai ales in perioade de criza. Insa daca aceasta crestere aduce dupa sine imbunatatirea serviciilor si adaugarea unor servicii noi, atunci... so be it !

    Totodata s-a inteles faptul ca cei mai suparati pe aceasta crestere a preturilor de pe Xbox Live US sunt... ati ghicit... posesorii de PS3 !

    Prin urmare, cu atat de multe concluzii elocvente, GreyhounD aka MonkY e de acord cu inchiderea threadului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Restrictii Xbox Live / Live Gold ( si Xbox Kinect) By ImakeDragonStew in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 18 Last Post: 26-08-2015, 08:49
  2. Replies: 28 Last Post: 14-10-2014, 13:46
  3. Zvon: Xbox Live - creste limita de friends ! By MonkY in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 15-10-2010, 19:20
  4. Va creste subscriptia pentru Xbox Live Gold ? By darcangel in forum Console News
    Replies: 23 Last Post: 23-10-2009, 13:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts