Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 182

Thread: PS3: Firmware update v3.42 - no more PSJailbreak

1. #101 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by weriwulf View Post
    Bravo Sony!
    Nu te bucura prea mult. Producatorii Jailbreak au anuntat un update ptr saptamana viitoare la 3.42, cu alte cuvinte, Sony face update, hackerii fac si ei update. In plus, exista un program prin care poti sa te conectezi la PSN si fara noul update 3.42 ( adica te poti conecta la PSN cu 3.41 ) . Curios este ce vor face japonezii cand va aparea PS Move. Sigur vor baga un update sau ceva de genul asta.... Oricum nu mai este mult pana la Move, doar o saptamana. GO SONY

2. #102 SP
    Member Dasani's Avatar
    Intial si eu am facut comanda la acel stick,dar dupa aceea m-am razgandit;motivul?I'l stick to my originals,MA BUCUR MAI MULT DE ELE!

3. #103 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Asta e din ciclu ce bull****-uri sa mai scriu pe net sau cum?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

4. #104 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Intial si eu am facut comanda la acel stick,dar dupa aceea m-am razgandit;motivul?I'l stick to my originals,MA BUCUR MAI MULT DE ELE!
    Foarte bine ca te-ai razgandit. In primul rand, nimeni nu poate garanta succesul acestui stick. Poate sa se blocheze, poate sa nu ruleze jocurile noi etc...... Ramane sa vedem peste cateva luni cum se va comporta.

5. #105 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Sa stii ca asa este si vorbesc din propria experienta (PS2, Xbox 360) - cand te joci un joc "original" pe care ai dat bani, il apreciezi mult mai mult decat daca l-ai download'a. Stiu ca aparent pare ciudat, dar asa este...

6. #106 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    care e mai scopul lor atunci , vom avea cu totii zeci de platine.

PS3 Hackers: THIS desperate for e-peen growth
    Are you guys honestly — and, admittedly, indirectly — telling me that you’re using your hacked PS3s to instantly unlock Trophies and bust that e-peen wide open? Get out. You hackers bad. You guys so bad. So, so bad, you guys. I’m shocked at this act of rebellion.

7. #107 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa vedeti acum ce cresteri masive de vanzari la PS3-urile de pe stocuri... Am asa un feeling ca e si mana Sony pe undeva la mijloc....

9. #109 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Jocuri piratate hai np...dar sa dai unlock la toate trofeele...get the fu** outta here...TRIST.

10. #110 SP
    Member LeGenD's Avatar
    cica din neatentie unul dintre developerii de ps3 i-a "scapat" manualele de service pentru bluray si ps3....hai ma lasi?).....povesti pentru kinderii maltratati sunt astea....si eu cam tot de aceeasi parere cu tine sunt monkyshor....mdea....

11. #111 SP
    Junior Member BogdanHojbota's Avatar
    Buna seara domniilor voastre!

Sunt nou pe acest forum si inca de la inregistrare, am mai citit pe ici pe colo, ca sa adun mai multe informatii despre PS3. Vara asta am primit cadou de la sotie un ps3+god of war 3. Pentru ca imi doream sa joc God of War, care mi-a placut enorm.
    Am citit opiniile voastre din paginile acestui topic si vad ca unii sunt pro altii contra, oricum a fost un subiect tabu aici pe forum inainte de lansarea jailbreak-ului.
    Eu unu m-am apucat de cautat "solutia de modare", deoarece am fost dezamagit ca pe PS3 nu pot folosi fisierele MKV si totodata pentru faptul ca nu functioneaza subtitrarile la filmele divx. Aici au dat-o nasol cei de la Sony, daca faceau si treaba asta PS3 era un media center complet.
    Astept o modare care sa imi satisfaca cerintele in ceea ce priveste fisierele video dupa cum spuneam mai sus.

imi cer scuze pentru off topic, dar lamuriti-ma si pe mine:
    - ce s-a intamplat cand ati facut update la 3.42 si aveati jailbreak- a mai mers- nu?
    - ce inseamna PS move, despre care ati amintit in acest topic?

Multumesc

12. #112 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanHojbota View Post

Sunt nou pe acest forum si inca de la inregistrare, am mai citit pe ici pe colo, ca sa adun mai multe informatii despre PS3. Vara asta am primit cadou de la sotie un ps3+god of war 3. Pentru ca imi doream sa joc God of War, care mi-a placut enorm.
    Am citit opiniile voastre din paginile acestui topic si vad ca unii sunt pro altii contra, oricum a fost un subiect tabu aici pe forum inainte de lansarea jailbreak-ului.
    Eu unu m-am apucat de cautat "solutia de modare", deoarece am fost dezamagit ca pe PS3 nu pot folosi fisierele MKV si totodata pentru faptul ca nu functioneaza subtitrarile la filmele divx. Aici au dat-o nasol cei de la Sony, daca faceau si treaba asta PS3 era un media center complet.
    Astept o modare care sa imi satisfaca cerintele in ceea ce priveste fisierele video dupa cum spuneam mai sus.

- ce s-a intamplat cand ati facut update la 3.42 si aveati jailbreak- a mai mers- nu?

Multumesc
    Da ce-ar fi sa-ti cumperi si filmele? Macar cele care iti plac.

13. #113 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanHojbota View Post

Multumesc
    mai surfeaza paginile anterioare iar ps move este un dildo mare si urat

@maniac360....tu cine esti ma?

14. #114 SP
    @BogdanHojbota PS3 poate sa citeasca mkv si sa afiseze subtitrare, insa nu ai cautat destul de mult pe google PS3 Media Server. iar despre playstation move, mai multe detalii vei gasi aici http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/.

"ce s-a intamplat cand ati facut update la 3.42 si aveati jailbreak- a mai mers- nu?" nu cred ca are nimeni momentan de pe forum PSJaikbreak.

15. #115 SP
    multumesc mult pentru raspunsul prompt.
    ma apuc de citit!

16. #116 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sunteti fenomenali...pana acum toata lumea folosea ps3 media server sa vada mkv-urile cu tot cu subtitrare si de cand a aparut sticku....gata...SONY A DAT IN BARA CA NU AI MKV.

Si nu cred ca e treaba nimanui sa ii zica lu cutarescu ce sa cumpere si ce sa nu cumpere..fiecare are viata lui personala cu situatia lui financiara si etc.Nu poti sa dai la om in cap ca prefera mai degraba un cadou sotiei decat un joc si exemple tot sunt.

Cu modatu' si downlodatu ..n-am nimic,dar cu trofeele e deja nesimtire,unii chiar lucreaza din greu pentru x-ulescu trofeu.

17. #117 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Sunteti fenomenali...pana acum toata lumea folosea ps3 media server sa vada mkv-urile cu tot cu subtitrare si de cand a aparut sticku....gata...SONY A DAT IN BARA CA NU AI MKV.
    din cate am observt @BogdanHojbota nu stia de solutia PS3 media server, sper ca acum nu mai are nevoie de PSJailbreak pentru a viziona MKV...

Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Cu modatu' si downlodatu ..n-am nimic,dar cu trofeele e deja nesimtire,unii chiar lucreaza din greu pentru x-ulescu trofeu.
    de acord cu tine, cand ma gandesc ca unii useri ca Renegade124, K1du etc au muncit atat de mult pentru acele trofee si acum ai posibilitatea sa dau unlock la toate prin doar o simpla apasare de , pana acum era cea mai safe consola din istorie si acum poti sa faci ce vrei din ea...

18. #118 SP
    mai baieti, da sunteti chiar fenomenali.
    Nu s-a nascut nimeni invatat, nu si-a luat nimeni PS3 si le stia pe toate de la inceput. Usor usor ati invatat si voi cum sta treaba cu PS3.
    Da, e surprinzatoare agresivitatea voastra, daca spune unu ceva repede sariti si ii dati in cap, la fel cum s-a intamplat in paginile anterioare cand se vorbea de a moda sau a nu moda PS3. Fiecare face cum il duce capul, discutiile despre etica intr-asa un cadru chiar nu isi au rostul nici macar 0.1%.

P.S. Treaba cu trofeele, e de rasul curcilor. Cat de crud poti sa fii la minte sa te gandesti la asa ceva. E de top Rusinica!!

19. #119 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa vedeti acum ce cresteri masive de vanzari la PS3-urile de pe stocuri... Am asa un feeling ca e si mana Sony pe undeva la mijloc....
    Cresteri la vanzarile de PS3'uri...da. Teoria consiratiei...nu cred.

Cat despre toata treaba asta cu modatul, parerea mea este urmatoarea: gaming'ul este, cal putin la noi, un lux. In momentul in care un joc nou in magazin la pret retail e peste 200 de lei putem spune ca este un lux. Jailbreak'ul permite celor care pana acum nu isi permiteau sa isi cumpere jocuri sa se bucure de ele dar cu un pret: no online, no store, softuri, moduri, firmware vechi, update la firmware stick etc. etc. (ca si in cazul Xbox'ului 360)
    Cei care pana acum si-au permis sa isi cumpere jocuri, multi o vor face in continuare, pe de alta parte, bineinteles, altii nu. Si uite asa toata lumea e happy ca se poate juca

Sony e partial happy: vinde mai multe console, dar pierde din vanzarea de jocuri. Si atici se mai adauga si pierderea developerilor, publisherilor....

20. #120 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Gata frate, lasati-o moarta cu MKV-uri sau cu DivX-uri fara subtitrare. PSJailbreak-ul e destinat in mod exclusiv pirateriei, fie ca sunt jocuri (ISO) sau filme (MKV, DivX). Treaba cu protejatul blocului optic iar nu tine pentru ca lentila este solicitata mult mai mult la rip decat la citire. Treaba cu trofeele e nesimtire totala (homebrew, vorba aia). O sa vad in curand top 100 cu jucatori care au 100% din trofeele disponibile pe PS3, ffs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast