1.Gow 1 / 2 / 3
2.MGS 1 / 2 / 3 / 4
3.Uncharted 1 / 2
4.Resistance 1 / 2
![]()
Crash Bandicoot 1,2,3.
Gran Turismo 2.
Tony Hawk`s Pro Skater 3(dupa ce am pus mana pe joc,atat de mult mi-a placut ca am inceput sa ma dau in realitate cu skate-ul.
PES 5.M-am jucat odata cu un prieten apox. 15 ore continuu.
NFS 3,4,5.Superbe.
Tekken 3.
Mortal Kombat 4.
Twisted Metal(nu mai stiu care l-am jucat).
Nu sunt puse in ordinea preferintei.Toate mi-au placut la fel de mult.Jocurile au fost de PS1(inafara de PES5,care a fost de PS2).
De PS3 sunt destul de dezamagit.Singurele jocuri care mi-au ramas la suflet precum cele de mai sus sunt:The Darkness(nu este un joc superb,dar mi-a placut foarte mult atmosfera , povestea si personajele) si Uncharted.Restul mi s-au parut jocuri bune,dar atat.Nu se mai fac ca pe vremuri.
Parerea mea e ca nu poti alege un castigator din cele de mai sus.Nu ar fi corect fata de multe altele care sunt la fel de bune.
Nu mai bine faceai un poll?![]()
God of War III
Uncharted 2
Killzone 2
4.Metal Gear Solid 4
5.Red Dead Redemption
6.Resistance 2
7.Heavy Rain
8.Bioshock 1 ( 2-ul nu l-am jucat)
9.inFamous
10.LittleBigPlanet
Shadow of the Collosus
Okami
Primal
Also, tin sa mentionez: ICO, seria GoW, "Jak and Dexter", "Ratchet and Clanck", MGS... damn it, sunt prea multe jocuri bune in istoria Playstation ca sa aleg doar 3! >_<
Top 3 pe tipuri de consola:
PS1 - Tomb Raider 4 - The Last Revelation
PS2 - Prince of Persia Trilogy
PS3 - Burnout Paradise
![]()
@vvalentin85 eu am specificat ca am avut doar PS3 si in plus nu inteleg unde e problema daca acestea sunt preferintele oamenilor... e si normal ca cele mai indragite/populare jocurile sunt pe PS3 fiind consola cea mai recenta lansata si puternica dpdv hardware.
@k1du m-am gandit si la un poll, dar era cam greu sa aleg doar o mana de jocuri. sunt multe titluri bune pe platformele PS si e cam greu sa acoperi toate "gusturile" oamenilor, ca sa zic asa si intr-un poll nu poti sa alegi:
![]()
By MonkY in forum Polls
By hacktester in forum Console Retro & Arcade
By roby48 in forum Console Retro & Arcade
By AndRewqp in forum Stories & Other News
By GreyhounD in forum Polls
Bookmarks