Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Pandemic Studios se inchide !

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Pandemic Studios se inchide !

Pandemic Studios, cei din spatele seriei Mercenaries si viitorului The Saboteur vor fi inchise de catre EA astazi, conform unor surse citate de Kotaku. Se pare ca si cei 200+ angajati vor fi lasati pe liber cu exceptia catorva care se vor alatura altor echipe EA. Se zvonea de ceva timp ca Pandemic va fi afectata de reducerea masiva de personal al celor de la EA. Proiectele actuale la care lucrau Pandemics au fost pasate la EA Montreal, cei care se ocupa de Army of Two.

Desi studiourile se vor inchide, brand-ul si IP-urile (precum Mercenaries, Star Wars: Battlefront, The Saboteur) vor ramane in existenta. Fondatorii companiei Josh Resnick, Andrew Goldman si Greg Borrud vor parasi compania.
    Attached Images Attached Images untitled-1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ce aiurea.. i-au cumparat ca sa-i inchida si cumpara companii de aplicatii de Facebook.

Urmatoarea generatie de jocuri va fi uber gay.

3. #3 SP
    Member Vami's Avatar
    Cel putin lanseaza Saboteur !

4. #4 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    De ar da odata faliment EA ,ca sa scapam de nesimtitii astia.Si sincer sa fiu ,jocurile sub sigla EA sunt proaste,daca nu chiar foarte proaste.
    Au fost candva ceva,acum nu mai sunt.Cel putin pentru mine.

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    De Pandemic nu-mi prea pasa, bine ca termina Saboteur.

6. #6 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    De ar da odata faliment EA ,ca sa scapam de nesimtitii astia.Si sincer sa fiu ,jocurile sub sigla EA sunt proaste,daca nu chiar foarte proaste.
    Proaste mai sunt Burnout Paradise, Dead Space, Bad Company, in curand Dante's Inferno si Bad Company 2. Baietii astia ar trebui as isi ia o viata. Pe bune!

7. #7 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    ))))))))))) prietene taci ca nu sti despre ce vorbesti ....e adevarat EA este o companie mare care lanseaza multe jocuri e normal sa fie si cateva proaste.hai sa iti zic cateva jocuri bune de la EA Dead Space,Mirrors Edge,serile battlefield (2,bad company,bad company 2,heroes care este si gratis,etc),Madden,Fifa,NFS shift,Sims,Mass Effect 2,Dragon agerigins,Brutal legend si sa nu mai zicem de publicatii Crisys ,Crisys Warhead ,toate jocurile valve.adevarat e ca publica si naspeturi de jocuri facute pt filme ....gen harry potter ,g.i joe dar o fac pt banii ,banii care se aloca creari jocurilor faine.

8. #8 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Am spus "cel putin pentru mine".Cocoseilor,va rog sa va abtineti de la comentarii "esti prost,habar nu ai etc.." era doar o parere ,a mea,pe care ,din cate stiu,am dreptul sa o spun.Daca nu,cel mai bine ar fi sa nu mai existe dreptul la exprimare in cadrul stirilor si/sau in general.Sa ne intoarcem in comunism ,ca se pare ca asa va place.
    Pentru mine EA e o companie avida dupa bani,obtinuti pe produse proaste.REPET este doar parerea mea.

9. #9 SP
    Si parerile pot fi proaste, arogante, fara sa dea atentie detaliilor din jur si bazate pe evenimente care se intamplau acum 5 ani (cand lucrurile chiar stateau cum zici tu, insa s-au imbunatatit considerabil).

Parerea mea, pasarelule.

10. #10 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Dante's inferno de unde stii ca-i un joc bun? A aparut, cumva??

11. #11 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    inca o firma inchisa de EA . stii , ma bucur ca blizzard si square enix nu o sa fie cumparate niciodata de nimeni

12. #12 SP
    Member dogdan's Avatar
    intr-un fel mi se pare normal , daca nu scotii un joc bun ,nu scoti bani ,daca nu scoti bani esti pe minus deci trebuie sa se inchida....e logic,daca pandemic nu ar fi apartinut de EA ar fi dat faliment si singur este foarte probabil.

13. #13 SP
    Banned hayabusa's Avatar
    na ce oameni au dreptate ea games is naspa frate,exceptand anumite jocuri precum dead space si most wanted care sunt singurele ce le si detin . la fel e parerea mea ,dar la modu general ea games si activision ar trebui sa dispara ,cat despre bad company ala nu e joc sau CRISYS parca suntem pe console games nu? atat timp cat iti da guvernu american bani sa scoti jocuri cu impuscaturi sa speli creieru copiilor ca ulterior sai trimiti in irak e aiurea,io nu servesc de astea ,in fiecare an cate un nfs astai lipsa de respect

14. #14 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mama ne-ai omorat cu cratimele alea ... LIPSESC cu desavarsire

15. #15 SP
    Banned hayabusa's Avatar
    na bine si tu acuma

16. #16 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by hayabusa View Post
    na ce oameni au dreptate ea games is naspa frate,exceptand anumite jocuri precum dead space si most wanted care sunt singurele ce le si detin . la fel e parerea mea ,dar la modu general ea games si activision ar trebui sa dispara ,cat despre bad company ala nu e joc sau CRISYS parca suntem pe console games nu? atat timp cat iti da guvernu american bani sa scoti jocuri cu impuscaturi sa speli creieru copiilor ca ulterior sai trimiti in irak e aiurea,io nu servesc de astea ,in fiecare an cate un nfs astai lipsa de respect
    Daca nu sunt jocuri ce sunt?
    Fiecare cu parerea lui, dar daca tu consideri singurele jocuri bune lansate de EA in ultima perioada Most Wanted si Dead Space nu inseamna ca asta e adevarul.

17. #17 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by hayabusa View Post
    na bine si tu acuma
    se vede ce respect ai fata de oamenii din jurul tau , trist.

parca a scris cineva mai sus ca doreste ca EA sa dea faliment si sa dispara complet de pe piata jocurilor . hai sa facem un exercitiu de imaginatie, imaginati-va o lume fara EA. unde ar fi fost industria jocurilor in momentul de fata?

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    se vede ce respect ai fata de oamenii din jurul tau , trist.

parca a scris cineva mai sus ca doreste ca EA sa dea faliment si sa dispara complet de pe piata jocurilor . hai sa facem un exercitiu de imaginatie, imaginati-va o lume fara EA. unde ar fi fost industria jocurilor in momentul de fata?
    Frustarile lor se bazeaza pe modul in care lucra acum 4-5 ani, mai exact cum lucreaza acum Activision.
    Scoteau expansion-uri la The Sims 1 si 2 asa cum scoate Acti acum Guitar Hero. Daca la vremea respectiva exista conceptul de DLC, nu ar mai fi pompat expansion-uri, si ar fi iesit ca goodguys in loc sa strambe lumea din nas.

Lucrurile nu mai sunt asa de mult.
    Exceptand LOTR Conquest facut de acest studio pe care au ales sa-l inchida, 90% din jocurile lansate de ei au peste 75% in Metacritic deci sunt in zona verde. The Sims 3 a iesit inca din iunie si nici un expansion de Craciun, wow!

Declaratiile stupide de mai sus sunt dovada clara a faptului ca unii oameni nu se pot desprinde de trecut si inca mai traiesc in el. Eu v-o spun pentru ca de exemplu, atunci cand am aflat ca Bioware a fost cumparat de EA am suferit o mare mare dezamagire. Si totusi lucrurile au capatat o intorsatura foarte buna de atunci si am invatat ca lucrurile in industria asta se pot schimba de la o zi la alta, si TREBUIE sa fim adaptabili la schimbare. Nu trebuie sa porti scarba-n tine ca nu risti sa pierzi unele jocuri FOARTE BUNE doar din cauza unui orgoliu cretin.

Si sunt curios cati dintre cei care isi doresc sa se inchida, ISI DORESC lucrul asta pentru ca AU CUMPARAT produse EA si si-au luat teapa.
    Cel mult aceste persoane regreta faptul ca au stricat blank-ul pe ceva ce nu le-a placut atat de mult incat sa merite 9 RON, deci hai sa ne vedem de viata in continuare fara sa dam de mancare la trolli

Nu e EA-ul cea mai buna companie din punct de vedere al calitatii, dar e pe drumul corect de ceva vreme.

19. #19 SP
    Senior Member Krusht's Avatar

Cel mai bun joc scos de ei !

20. #20 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Your First (And Last) Look At Mercenaries 3
    Mercenaries developers Pandemic went bust last year, while members of the studio were hard at work on a third game in the sandbox warfare series. This is what it would have looked like, had it ever been released.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast