Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Remedy lucreaza la un joc nou

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Remedy lucreaza la un joc nou

Se stie de ceva timp ca, asa cum era perfect logic, Remedy, producatorii Max Payne si Alan Wake, lucreaza la un joc nou. Desi nu se stie despre ce e vorba, multi cred ca acestia lucreaza la Alan Wake 2. Astazi apar cateva "detalii" despre noul proiect, iar Remedy ne surprinde din nou. In primul rand acestia fac angajari, noul titlu nu a fost anuntat, deci nu sunt detalii oficiale. Deci ce va trebuie pentru a fi angajati? Experienta in domeniu si mult talent, incluzand aici experienta cu jocurile de consola, Multithreaded programming, Optimization experience with console games, Tools and pipelines programming si Audio system programming. Dar ce ne atrage cu adevarat atentia este experienta cu motion controllere, mai in speta Kinect. Deci urmatorul joc al celor de la Remedy va folosi engine-ul Alan Wake (sanse maxime sa fie o continuare a acestuia) si Kinect. Se pare ca Microsoft va scoate artileria grea anul viitor, iar Kinect va deveni o optiune si pentru gamerii hardcore.
    Attached Images Attached Images alan_wake_002.jpg

2. #2 SP
    Member toto's Avatar
    Am totusi o nedumerire , jocurile pentru Kinect , pot sa fie jucate si cu un gamepad normal ?... , daca nu , s-ar putea sa nu prinda un joc de genul Alan Wake , pentru gamerii hardcore .

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    No Controller - No play.

E foarte simplu / Decizia e foarte simplă.

4. #4 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    jocurile serioase cum ar fi Alan Wake bineinteles ca o sa se poata juca si cu gamepad. De fapt corect spus ar fi ca vor avea si suport kinect.

5. #5 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Sper sa fie alan wake 2...desi am vandut xboxu as face tot posibilu sa-l joc alan wake mi-a placut maxim.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.