Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Forza Motorsport 4 anuntat

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Forza Motorsport 4 anuntat

La E3 2010 Microsoft si Turn 10 ne-au aratat un concept interesant, numit de marile site-uri Forza Kinect. Nu se stia daca va fi un joc nou sau doar un simplu patch pentru Forza Motorsport 3. Din fericire VGAul ne-a adus raspunsul: va fi un joc nou, Forza Motorsport 4. Prea multe detalii nu exista, stim doar ca va avea suport pentru Kinect (complet sau partial) si ca va fi lansat in 2011 (Fall 2011) pe Xbox 360. Asteptam mai multe informatii in cursul anului viitor.
    Attached Images Attached Images fm_1_1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Frumoasa veste!Sper ca va a avea suport partial pt kinect, altfel nu va mai fi simulator, nu?

3. #3 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Super tare, mai ales ca s-ar putea sa aiba suport pentru Kinect ceea ce il va face un joc incredibil.

4. #4 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Forza 4 s-a anuntat acum 2-3 luni...

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sa nu confundam zvonurile cu un anunt oficial, Forza 4 a fost anuntat pe 11 Decembrie la VGA.

6. #6 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Abia aştept.
    Sper să se apropie ca grafică şi gameplay de GT5.

7. #7 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Sa nu confundam zvonurile cu un anunt oficial, Forza 4 a fost anuntat pe 11 Decembrie la VGA.
    Cred ca se referea la trailerul Kinect de la E3 2010

8. #8 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    Abia aştept.
    Sper să se apropie ca grafică şi gameplay de GT5.
    Adica sa aibe grafica mai proasta ca FM3 ? N-as crede, eu totusi sper sa aibe grafica mai buna, nu mai proasta. Si ca sa intelegi ce zic o sa-ti pun o intrebare : ai jucat si FM3 si GT5 ? Raspunde sincer, pentru ca eu as putea paria pe orice ca n-ai jucat.

Grafica din FM3 e mai buna ca si cea din GT5, mai ales la decor. Grafica masinilor sa zicem ca e apropiata, cu un plus pt exteriorul masinilor in FM3 si un plus pt interiorul masinilor in GT5. Dar la decoruri (copaci, apa, stanci, cladiri, etc) FM3 e destul de mult peste GT5.

De gameplay nu comentez, fiecare cu preferintele, GT5 simuleaza mai "interesant" masinile, as zice mai realist daca as fi condus vreun bolid de acolo, dar cum in viata reala am condus doar masini de astea mai ieftinache n-am de unde sti.

Dar ca grafica...poti intreba chiar si fanii GT5 care au jucat si FM3 si (daca sunt sinceri) o sa-ti confirme ca FM3 e peste GT5 dpdv grafic.

9. #9 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nu stiu ce grafica ati vazut voi in Forza 3... Nu vreau sa compar Forza 3 cu GT5, pentru ca nu am avut sanse sa joc GT5.
    Sunt cateva imbunatatiri pe care le-ar putea aduce Forza 4, cum ar fi:
    - grafica ( grafica din F3 e forte buna, masinile sunt foarte bine detaliate)
    - cockpit mai bun (pana si in TDU arata ceva mai bine interiorul)
    - tuning setup ( asta e cea mai mare prostie in F3, sa fi depasit de o troaca cand esti cu un Lambo sau Bugatti)

PS. Poza e facuta de mine, copacii parca sunt desenati.
    Scuzati-mi greselile gramaticale!!! Acuma m-am trezit si eu.
    Attached Images Attached Images impreza-wrx-jump-2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.