Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Gear of War Custom Case

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

Gear of War Custom Case

Nu stiu ce sa zic despre voi dar dupa ce am vazut aceste poze am ramas blocat ! Un Custom Case unde cam totul este nou, nimic nu cred ca mai este pastrat din original ( la exterior ma refer). Pana si beculete din verzi acum sunt rosii. Deci cand ii va da 3 RROD ii vor aparea 3 beculete verzi ? Ii acord cu incredere premiul I cu coronita ! Oricum cred ca o va scoate la licitatie si va obtine bani frumosi. Sunt destui fani Gears of War in lume incat s-o cumpere. Eu va las sa savurati pozele
    Attached Images Attached Images a5.jpg a6.jpg a7.jpg a8.jpg a9.jpg a10.jpg a11.jpg .jpg a1.jpg a2.jpg a3.jpg a4.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Partea a2a a pozelor. Nu sunt rezolutie exceptionala caci asa le-a postat proprietarul. Sunt singurele poze din lume cu aceasta carcasa.
    Attached Images Attached Images a12.jpg a13.jpg a14.jpg a15.jpg

3. #3 SP
    Member N3O2005's Avatar
    waw

4. #4 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Mama ce nebunie....Asta da moding la consola !!

5. #5 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Freaky. Ma sperie... e interesant dar totusi...freaky.

6. #6 SP
    Member N3O2005's Avatar
    noway ... it's modding the right way ... e deliciu numai sa te uiti la ea ... dar sa te si joci

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios daca e din plastic sau bronz (dupa cum pare). Ca daca e din metal... Dzeu cu mila la ce-o fierbe pe-acolo. Sau poate, cine stie, face contact cu radiatoarele si se elimina mai bine caldura

Oricum, e de avut in casa asa ceva, chit ca nu te joci la ea

8. #8 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Arată bine carcasa!

MonkY...e din palstic toată. E făcută cu spary special, pe mai multe straturi, pentru a da impresia de metal. Au fost lipite anumite părți pentru a da un efect 3D și pentru scoate �n evidență jocul Gears of War. Mai există o carcasă asemănătoare..doar că pentru Bioshock.

***later edit***

Fresh Pics: XBox 360 Case Mods -- acolo mai sunt c�teva modele interesante...
    Attached Images Attached Images bioshock.jpg

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    superb. mai e fain si PSP-ul cu God of War custom case

10. #10 SP
    Junior Member Sandman's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt curios daca e din plastic sau bronz (dupa cum pare)
    Eu am stat cateva secunde bune si tot aveam impresia ca e din ciocolata facuta

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sa dea naiba daca imi place... sunt fan gow, dar carcasa asta nu imi place... ce naiba a facut-o asa bling bling?.... daca folosea negru si rosu eu spun ca arata mai bine

12. #12 SP
    Member N3O2005's Avatar
    ce bling bling cumetre Mo ? e dark metal look

13. #13 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    mda... m-a luminat Grey ca sunt pozele facute aiurea... dar raman la aceeasi parere.. e urata... prea in relief, sigla deformata si culorile trebuiau pastrate (negru cu rosu)

LE.. sa nu se inteleaga ca nu apreciez munca omului

14. #14 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    mie mi se pare ok aka jaw-dropping

15. #15 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    este vorba de XBOX 360, deci clar nu e bine sa te joci pe ea dupa tot plasticul ala in plus. Daca nu as fi legat de garantie as trece si eu la modding, sau mai bine zis tuning la racire, panelele laterale transparente.. In orice caz, nice job modderului !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.