Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Seria Call Of Duty s-a vandut in 35 milioane exemplare

1. #1 SP
    Member SpitFire's Avatar

Seria Call Of Duty s-a vandut in 35 milioane exemplare

Reuters a publicat cifrele de vanzare pentru franciza Call of Duty, acestea fiind impresionante: 35 milioane exemplare vandute in toata lumea. Cu cele noua titluri aparute de la crearea seriei de catre Infinity Ward in 2003, Call of Duty a reusit performanta de a devenii cel mai bine vandut FPS pe PC si console. Din acelasi articol publicat de Reuters mai aflam ca GTA IV a totalizat 11 milioane exemplare vandute din prima zi pana azi, in timp ce Gears of War 2 are la activ 3 milioane de unitati vandute in prima luna. O alta franciza, Guitar Hero, a vandut peste 23 milioane de exemplare din Guitar Hero: World Tour, Guitar Hero: Aerosmith si Guitar Hero III: Legends of Rock. Jocurile din seria Call of Duty:

2003: Call of Duty - Infinity Ward (PC)
    2004: Call of Duty: United Offensive - Infinity Ward (PC)
    2004: Call of Duty: Finest Hour - Infinity Ward (GameCube, PS2 şi Xbox)
    2005: Call of Duty 2 - Infinity Ward (PC, Xbox 360)
    2005: Call of Duty 2: Big Red One - Treyarch (GameCube, PS2 şi Xbox)
    2006: Call of Duty 3 - Treyarch (PS2, PS3, Xbox, Xbox 360 şi Wii)
    2006: Call of Duty: Roads to Victory - Amaze Entertainment (PSP)
    2007: Call of Duty 4: Modern Warfare - Infinity Ward (PC, Xbox 360, PS3 şi DS)
    2008: Call of Duty: World at War - Treyarch (PC, Xbox 360, PS3, DS, WII şi PS2)
    2009: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Infinity Ward (in dezvoltare)
    Attached Images Attached Images cod32.jpg

2. #2 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Una dintre cele mai tari serii scoase vreo data !!
    10X

3. #3 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Sunt de aceiasi parere cu Donely!

4. #4 SP
    Member collector's Avatar
    exact ! , am jucat call of duty 1 .. demult
    2-u mi s-a parut cel mai bun fps de razboi impreuna cu moh pacific assault
    3u .. n-am jucat .. poate o sa joc
    4 .. de departe cel mai bun - printre putinele jocuri cumparate
    5u .. cel mai slab .. dar nu un joc prost .

5. #5 SP
    Mie 5 mi-a placut la nebunie.

6. #6 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Inca nu l-am jucat pe 5, dar abia astept!

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Seria Call of Duty s-a v�ndut in 35 milioane exemplare | Business | Stiri

...mai schimbă cuvintele �ntre ele că se prinde lumea.

8. #8 SP
    Daca iti iei 5 joaca pe veteran ca asa e mai adevarat te chinui dar parca esti in razboi.

9. #9 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Pe Veteran il joc! COD2 l-am terminat pe Veteran de vreo 10 ori!

10. #10 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Cod World at war imi place foarte mult. Co-op-ul e divin + zombie mod ii foarte distractiv

11. #11 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Eu le-am terminat pe totate in afara afara de COD 3 cel mai tare mi sa parut COD 5 cu al sau zombie mod care e bestial iti baga frica in oase :X .
    Merita seria continuata la nesfrasit sunt fan inrait de Call of Duty :X

12. #12 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Seria Call of Duty s-a v�ndut in 35 milioane exemplare | Business | Stiri

...mai schimbă cuvintele �ntre ele că se prinde lumea.
    Hmm recunosc ca am luat de acolo si am schimbat unele cuvinte, de acum inainte pun si sursa, se poate sterge news-ul daca e nevoie, eu nu pun articole nici pentru thanks-urile pe care le primesc, si nici pentru cate views-uri acumuleaza, ci pentru a informa lumea, greseala mea ca nu am pus si sursa. Dar uite ceva interesant: Serial Call of Duty a vandut 35 de milioane | Play247.ro Daca te uiti atent e articolul meu luat de pe Gamoholic dar cu cuvintele schimbate de mine care nu sunt pe Gamoholic, deci, cineva copie news-uri de pe CG si le pune pe site-ul lui Nice. Tin sa cred ca e acest user datorita semnaturii http://www.consolegames.ro/forum/members/reborn2603. Acum nu stiu daca este vreun sponsor al forumului, daca e asa, my bad. Si as prefera sa se stearga news-ul daca se poate deoarece a trecut prea mult timp de cand am postat si nu il mai pot sterge eu. Mersi.

13. #13 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Nu este copiat cuvant cu cuvant, vad ca au fost scoase diacriticele si s-au inlocuit cuvinte. Cel mai bine de acum incolo cand scrieti un news, puneti si sursa daca textul are un continut aproape identic. In rest este OK !!!

14. #14 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Call of duty 4 este pe departe cel mai bun in opinia mea; COD 5 nu mi s-a parut cine stie ce, dar poate imi schimb parerea cu modul co-op + zombie . Mersi pentru news!!

15. #15 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Una dintre cele mai tari serii scoase vreo data !!
    10X
    +1

16. #16 SP
    Manager paul's Avatar
    COD 4 si 5 au iesit super jocuri, deci cred ca seria o sa continue sa fie la fel de buna si sa o ia sus la calitate nu ca NFS.
    @Don: asta e reclama ta sau tot copiata e ?

17. #17 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cele mai tari au fost 4 & 5 (pe xbox,normal )
    COD 5 a facut legea.

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Una dintre cele mai tari serii existente.Este una din favoritele mele.Cele mai bune mi s-au parut COD4 si COD5

19. #19 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Cu corecturile de rigoare:

2004: Call of Duty: United Offensive - [strike]Infinity Ward[/strike] Gray Matter Interactive, cu contributia PI Studious (PC).
    Nota: Gray Matter a fost achizitionata de Activision in 2002 si catre sfarsitul dezvoltarii lui Call of Duty: Big Red One (2005) a fost asimilata de Treyarch (tot internal dev team Activision), pastrand cativa dintre fostii angajati.
    PI Studios a colaborat cu Treyarch la Big Red One, la COD 3 (inclusiv CoD3 Bravo Map Pack de pe XBL) si la Call of Duty: World at War, unde au contribuit la creearea nivelului single player "Blowtorch and Corkscrew"

2004: Call of Duty: Finest Hour - [strike]Infinity Ward[/strike] Spark Unlimited (PS2 şi Xbox) in vreme ce Exakt s-a ocupat de versiunea GC.
    Nota: Spark sunt aceia care s-au ocupat de Turning POint: Fall of Liberty si de Legendary.

20. #20 SP
    Junior Member tjay's Avatar
    Vreau si yo cod4 (((((. Dau la schimb joace de ps3 pt el.(bioshock, fallout3,oblivion goty,dead space- unu singur pt cod4, si nu sunt sigilate. cel interesat contact me on id mess: little_reggie_miller_24

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast