Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Fight Night Champion primeste demo

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Fight Night Champion primeste demo

EA a anuntat ca va lansa astazi un demo al jocului Fight Night Champion. In demo vom putea participa in 2 lupte: Ali Vs Tyson si Pacquiao Vs Cotto; vom avea 6 controller layouts si vom putea incerca modurile online timp de 2 saptamani. Va reamintesc ca jocul va fi lansat la inceputul lunii Martie pentru PS3 si Xbox 360 (1 Martie - US; 4 Martie - UK).
    Attached Images Attached Images 68781d1279616341-fight-night-champion-anuntat-fight_night_champion.jpg

2. #2 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Foarte tare! Fight Night Champion mi se pare cel mai frumos joc de boxing, mai ales ca re si storyline Mult noroc la demo lol

3. #3 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sa vedem demo-ul. Jocul pare promitator si daca si demo-ul arata cum trebuie atunci cu siguranta il voi cumpara. Imi place cum au gandit noul sistem de lovituri, avand in vedere ca la precedentele versiuni iti innodai degetele in scheme

4. #4 SP
    Junior Member Dexterinho's Avatar
    Acuma ma joc pe demo. Este foarte tare jocul. Imi place ca au ales sa faca jocul ca si fight night 3 si ca au facut si story. La celelalte te tot bateai intr-una...nici un filmulet nimic, doar acelasi meniu. In sfarsit a aparut un joc sport cu story. Nu trebe sa ma mai joc pe bug-atu ala de smackdown vs raw ca la ala era story. Eu zic ca merita cumparat, dar poate fi inselator mai ales ca cei de la EA stiu sa faca reclama foarte bine...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.