Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Demo-ul Dragon Age II este o 'speculatie'

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Demo-ul Dragon Age II este o 'speculatie'

David Gaieder, lead writer, a mentionat pe forumurile BioWare ca demo-ul nu a fost confirmat si ca BioWare nu a facut niciun anunt oficial cu privire la acest lucru. "Este o speculatie doar." Acest lucru vine in urma unei stiri conform careia RPG-ul va avea un demo pe 23 Februarie. Well, cu totii stim ca jocul o sa fie bun. Asa ca ce mi-e 23 Februarie, ce mi-e 11 Martie?
    Attached Images Attached Images 3.jpg

2. #2 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Pai poate nu le place la toata lumea jocul sau nu stie daca vor sa il cumpere , din acest motiv este nevoie de un demo.

3. #3 SP
    Mda. Nu stiu de ce au mai facut declaratia asta cu "speculatii" daca doua ore mai tarziu au anuntat oficical:

Dragon Age II demo confirmed for February 22 | VG247

4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Omu' e lead writer. Alea sunt decizii de marketing in care probabil nu e bagat in seama. Si-a dat si el cu parerea

Un demo e binevenit pentru ca cel putin la primul joc au fost foarte putini care l-au jucat (mai ales pe PS3) pentru ca nu credeau ca nu e genul lor. Din punctul meu de vedere nu stiu ce au pierdut, dar cu un demo au sansa sa nu mai faca prostia asta si la DA2.

5. #5 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Ar fi foarte bun un demo pentru Dragon Age II, asta ca sa stim si noi cu ce se mananca, insa daca tot il amana, anunta, amana, anunta, s-ar putea ca lumea sa-si piarda interesul in a-l mai incerca.

6. #6 SP
    Nu cred pentru ca majoritatea celor care se joaca nu prea citesc stiri pe net. Intra la Newest Demos.. uuu.. Dragon Age II... let's try it out.

7. #7 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Ai dreptate. Oricum, cei care il asteapta cu nerabdare sunt sigur ca nu vor da inapoi, indiferent daca o sa amane demo-ul, chiar si jocul. Sa speram ca nu o sa avem parte de surprize neplacute...

8. #8 SP
    E prea aproape lansarea sa-l mai amane.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.