Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Ubisoft introduce "Uplay Passport"

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Ubisoft introduce "Uplay Passport"

Ok ar fi trebuit sa pun "zvon" inaintea titlului, deoarece informatia nu vine de la Ubisoft ci de la Gamerzines, dar avand in vedere trendul din ultima vreme printre publisheri si producatorii de console sunt aproape sigur ca se va adeveri. Publisherul francez va introduce un online pass, asemanator celor existente deja, in jocurile ce urmeaza sa apara incepand cu "Driver: San Francisco". Sistemul se va numi "Uplay Passport", iar jucatorii vor avea acces la experienta online al jocului doar printr-un cod pe care il poti folosi o singura data. Cred ca va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca in viitorul apropiat orice joc achizitionat de pe piata SH va trebui sa fie insotit de un online pass.
    Attached Images Attached Images driver-san-francisco-image-3.jpg

2. #2 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Se pare ca toti o iau pe calea asta...

3. #3 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Se pare ca toti o iau pe calea asta...
    II gandire dinaia: "da ce, eu is mai prost? ". Ma mir peste 2-3 ani cati NU o sa faca astfel de miscari.

4. #4 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    O sa-si revina singuri la un moment dat..

5. #5 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    O sa-si revina singuri la un moment dat..
    Daca o sa le mearga mai bine la bani asa,nu prea cred

6. #6 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    E bine ca sunt creativi in ceea ce priveste denumirea sistemelor lor de rahat : Online pass, Uplay Passport etc.
    Cred ca au tinut o sesiune de brainstorming pentru asta, in loc sa se preocupe sa scoata jocuri mai bune.

7. #7 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Chiar şi acum, dacă vreau să �mi cumpăr Nfs Hot Pursuit sau Shift 2 SH trebuie să �mi fac rost de un online pass. Cum va fi mai �ncolo, nici nu vreau să mă g�ndesc. Asta pe l�ngă faza cu taxa pe tranzacţiile SH.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

8. #8 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Daca se numeste Uplay Passport oare acel Pass nu se va putea cumpara cu Uplay Points?

9. #9 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos_mihaiy View Post
    Daca se numeste Uplay Passport oare acel Pass nu se va putea cumpara cu Uplay Points?
    Evident ca nu

10. #10 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    era de asteptat...insa cred ca nu va afecta mai deloc piata SH...oricum cei de la Ubisoft nu au multe jocuri cu MP...si sigur vom avea optiunea de 2-3 Days Trial..si jocuriile gen Driver sigur nu vor avea MP addictive pe care sa merite sa dai 10$..

totusi e de neinteles acest lucru...cand cumperi un joc..indiferent ca-l cumperi SH sau nou cumperi tot pachetul(SP+MP)...de ce sa ma obligi pe mine daca iau jocul SH sa mai platesc inca 10$ sa pot sa ma joc MP ?Nu ti-ai primit deja banii aia de la cel care a cumparat jocul de nou ?Pai daca e asa atunci dai celui care a cumparat jocul cei 10$ inapoi...

mie unul trendul asta mi se pare o mare nesimtire din partea producatoriilor/publisher-iilor..si ma gandesc serios ,daca situatia se inrautateste sa recurg la metodele "neortodoxe" dinainte de a avea consola..si in astfel de circumstante chiar imi pare bine ce a patit Sony(cu al lor PSN Pass) cu GeoHot..

Stiu ca unii dintre voi veti spune"ok dar totusi sunt 10$ nu 40$"..corect,dar daca le dam un deget ,in curand ne vor lua toata mana..

11. #11 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    totusi e de neinteles acest lucru...cand cumperi un joc..indiferent ca-l cumperi SH sau nou cumperi tot pachetul(SP+MP)...de ce sa ma obligi pe mine daca iau jocul SH sa mai platesc inca 10$ sa pot sa ma joc MP ?Nu ti-ai primit deja banii aia de la cel care a cumparat jocul de nou ?Pai daca e asa atunci dai celui care a cumparat jocul cei 10$ inapoi...
    Nu asa trebuie procedat, e o stupiditate taxa aia pe MP. De ce ? Pai eu am luat un joc, ala pot sa-l joc MP si SP. Il vand mai departe, NU mai pot sa joc nici SP, nici MP, practic am pasat la cumparator dreptul ala. De ce sa mai fie cumparatorul taxat odata ? Mai ales pt MP. Sincer as intelege pt SP, ca sa zicem ca am jucat SP si gata, il vand. Dar MP ? Ala nu-l mai pot juca daca vand jocul, ci efectiv vand dreptul de a juca MP noului posesor.

S-ar putea sa vedem in America niste procese frumoase pe chestia asta si poate le ies din cap prostiile astea. Cum zicea cineva : in loc sa bage banii in jocuri (sa angajeze programatori, artisti, muzicieni, testeri, etc) ei baga banii in tampenii : marketing idiot, hai sa vedem cum mai scoate 3 lei. Cu banii pe care ii dau pe asa ceva puteau face o echipa mica sa scoata niste jocuri arcade si isi luau banii cinstit.

12. #12 SP
    Junior Member panda crib's Avatar
    DPG at Law - News and Media - Mortal Kombat 9, First Sale, and the Power of Clever�Lawyers

Un articol destul de lung care dezbate tema online pass-ului scris de catre Ultra David, care este avocat de profesie. Pe scurt, publisherii se pot ascunde in spatele argumentului ca partea multiplayer a unui joc este un bonus oferit celor care cumpara jocul, si acordat numai lor sub forma unui cod. Ceilalti, nu pot avea parte de acest "Bonus" decat daca platesc pentru el.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by panda crib View Post
    acordat numai lor sub forma unui cod. Ceilalti, nu pot avea parte de acest "Bonus" decat daca platesc pentru el.
    OK, minunat. Dar in momentul in care cumparatorul initial vinde jocul de ce nu poate vinde si bonus-ul ? E ca si cum eu mi-as cumpara o masina dotata cu aer conditionat, tractiune integrala, sunet surround, etc - toate controlate de un computer de bord in care trebuie sa bagi un cod. Si daca vand masina ar trebui ca noul proprietar sa cumpere un nou cod, ca totul a fost un "bonus", nu ? In fine, le doresc faliment cat mai groaznic.

14. #14 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    OK, minunat. Dar in momentul in care cumparatorul initial vinde jocul de ce nu poate vinde si bonus-ul ? E ca si cum eu mi-as cumpara o masina dotata cu aer conditionat, tractiune integrala, sunet surround, etc - toate controlate de un computer de bord in care trebuie sa bagi un cod. Si daca vand masina ar trebui ca noul proprietar sa cumpere un nou cod, ca totul a fost un "bonus", nu ? In fine, le doresc faliment cat mai groaznic.
    corect...acest bonus poate fi foarte usor asemanat cu o oferta...si in exemplul dat de tine ,daca ai avut aer conditionat printr-o oferta ,acesta ii ramane si cumparatorului al 2-lea..

15. #15 SP
    Da, pai bonusul acela este o proprietate intelectuala a celui care ti-a vandut jocul si pe care pe care tu ai primit-o "gratis" pentru ca ai cumparat jocul, iar ceilalti care nu au cumparat jocul din magazin in tipla nu au dreptul sa primeasca accesul la acea proprietate intelectuala fara sa plateasca si ei la randul lor. Totul este perfect legal dar nu este etic, si ma indoiesc ca cineva ar putea sa castige un proces impotriva acestor practici.

---------- Post added 16-07-2011 at 11:17 PM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    corect...acest bonus poate fi foarte usor asemanat cu o oferta...si in exemplul dat de tine ,daca ai avut aer conditionat printr-o oferta ,acesta ii ramane si cumparatorului al 2-lea..
    Nu si daca in contract scrie clar ca doar tu poti sa te folosesti de acea oferta.

16. #16 SP
    De fapt n-are sens sa mai discutam, Microsoft deja a facut ceva mult mai rau. N-ai voie sa vinzi licenta de Windows (ea nu e legala decat daca vine insotita de factura pe numele utilizatorului). Deci banuiesc ca si producatorii de jocuri pot face asta. Insa si noi putem sa nu mai cumparam jocurile acelui producator.

Si cred ca unii nu vor mai cumpara chiar fara sa aibe intentia de a sabota firma. Cumpara un joc si vor sa-l vanda, vad ca nu prea pot (ca n-au pasaportul de MP). Si data viitoare o sa evite jocurile alea Cel putin asa sper.

17. #17 SP
    Din pacate nu prea o sa mai ai ce sa cumperi fara online pass in ritmul asta.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by panda crib View Post
    Din pacate nu prea o sa mai ai ce sa cumperi fara online pass in ritmul asta.
    Din fericire am deja "cateva" jocuri pe care nu le-am jucat. Asa ca n-o sa fie problema daca nu cumpar o perioada

19. #19 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    News: Ubisoft details online pass scheme - ComputerAndVideoGames.com
    To access online play and related content, second-hand game buyers will need to purchase a Uplay Passport on the PlayStation Store for $9.99 (no UK pricing announced yet) or Xbox Live Marketplace for 800 Microsoft Points (about �6.85).

20. #20 SP
    Junior Member DanielCK's Avatar
    deci , ce am dat de uplay de o saptamana foarte tare mafia 2 ,driver , asta din cele triale , bun , ca orice om vreau sa ma joc si eu pe gratis cat vreau ce joc vreau ,am tot cautat dar nimic,, so , cum pot face ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast