Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Microsoft lanseaza Xbox360 Rosu

1. #1 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Cool Microsoft lanseaza Xbox360 Rosu

Incepand cu luna viitoare, Consola Xbox360 va fi disponibila si in rosu. Evident va fi o editie limitata, creata sa debuteze impreuna cu jocul survival horror Resident Evil 5. Bundle-ul va contine un Xbox Elite rosu, un controller wirelles, evident tot rosu, hard de 120 Gb, Super Street Fighter II Turbo HD Remix, o tema Premiuim Resident Evil 5 exclusiva, casti cu fir negre, HDTV-ready component HD AV, cabluri HDMI si Ethernet. Toate astea la doar 399$$. Bundle-ul va fi disponibil incepand cu 13 Martie, data lansarii jocului.
    Attached Images Attached Images re5limited.jpg

2. #2 SP
    Member OxygeN's Avatar
    culoarea cam lasa de dorit...parerea mea...dar in rest e misto...hdd de 120 gb...bun

3. #3 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Oribil, nu-mi place deloc. Cred ca daca puneau si ei un sticker pe ea, poate-i mai dadea o savoare. Dar asa? ...

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu-mi place. N-are nicio legătură culoarea cu Resident evil 5. Mai bine-și personalizează fiecare consola...și o face cu adevărat o consolă Resident Evil.

Mai faină e asta de...100 de ori.
    Attached Images Attached Images blood-splatter_xbox-360-case-mod_1.jpg

5. #5 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Mie imi place controlerul! Culoarea e ok, si pretul e bun, cu HDD de 120...

6. #6 SP
    Senior Member huber's Avatar
    mi-ai furat stirea , bine ca ma-m uitat joke din cate stiam eu o sa se lanseze o varianta premium resident evil 5 doar in japonia pe 5 martie la 369 $ probabil ca asta va fi pentru Europa , good news

7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mie imi place culoarea (ma rog, mie imi place rosu). nu stiu cit are ea legatura cu RE, dar daca e rosu intens ca in poza (si nu gri in loc de negru cum e elite) atunco e ok.

8. #8 SP
    Member thegame's Avatar
    poti cumpara si wireless rosu cu charger kit ... in fine .. consola arata destul de bine ... @ ronanN1 arata oribil aia care ai atasato tu

9. #9 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Cea rosie e oribila...

Quote Originally Posted by thegame View Post
    @ ronanN1 arata oribil aia care ai atasato tu
    pai da , asta e in spiritul Resident Evil

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by thegame View Post
    @ ronanN1 arata oribil aia care ai atasato tu
    �nt�i �nvață să scrii și apoi mai vorbim.

Quote Originally Posted by G3ox
    pai da , asta e in spiritul Resident Evil
    ...eh nu chiar, am dat-o doar exemplu (nici ea n-are legătură cu Resident Evil).

Eu sunt de părere că...trebuia ceva special (cum a fost Halo 3 Edition), logo-ul Tricell...(sau o combinație �ntre Umbrella Corp. vs. Tricell), etc.

11. #11 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nimeni nu zice nimic de cat de "tare" ar arata RRoD-ul pe o consola rosie..
    "yea...uh..yesterday my red xbox360 just got the red rings of death"(redneck talking)

12. #12 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu-mi place cum arata

13. #13 SP
    Member faby_67's Avatar
    mult mai fain pe negru

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.