Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Killzone 2 a vandut deja 750,000 Unitati

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Killzone 2 a vandut deja 750,000 Unitati

Nu-i asa ca toti iubim numerele in ultimul timp? VGChartz a lansat azi date preliminate care sugereaza ca hit-ul de pe PlayStation 3, Killzone 2 a trecut deja de punctul de 750,000 de unitati vandute de la lansare (and that would be 27 Februarie - vinerea trecuta). Asta ar pune jocul pe locul 3, in spatele Grand Theft Auto IV si Metal Gear Solid 4, ca cel mai rapid vandut joc pe consola celor de la Sony.

Din nefericire pentru compania japoneza a fost inregistrata doar o crestere "modesta" in vanzarile de unitati de la lansarea jocului, dar este de asteptat deoarece Killzone 2 se vinde in mare parte detinatorilor actuali si cresteri in vanzarile de hardware vor putea fi vazute doar peste cateva saptamani.

Now, call me a fanboy, dar mi se pare un pic cam putin din moment ce Fable II a vandut in aproximativ aceeasi perioada 790,000 unitati si desi au fost amandoua jocurile mega hype-uite, nu se poate pune problema care din ele a beneficat de mai mult marketing. De asemenea, citisem undeva de pre-order-uri in Europa in jurul numarului de 1.1 milioane. Correct me if I'm wrong.
    Attached Images Attached Images img_2301_killzone2.2.jpg killzone2-2.jpg killzone2_screenshot_8.jpg killzone2_3speech1.jpg imgkillzone-2021.jpg killzone-2-1.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    o da si va spun ca or s-a creasca (sper sa creasca macar pana la 3 milioane sau 4 )

3. #3 SP
    Senior Member huber's Avatar
    am fost astazi la posta nerabdator ca sa il ridic chiar daca nu am primit aviz , dar ma stiu bine cu postarita si stiam ca mi-l da dar cand colo imi spune ca i la dat postasului sa mi-l aduca acasa , acuma am fost vreo ora prin oras sa il caut dar nu il gasesc astept in continuare.

edit : acu mi la adus

4. #4 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Azi vine si la mine. Can't wait!

5. #5 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Good numbers, and growing good for them. se simte de la o posta un produs de calitate, prin vanzari.

6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu zic sa asteptam datele oficiale de la Sony. e posibil ca VGChartz sa nu aiba situatia globala si sa fie doar o speculatie.

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Merită!!

N-ai ce comenta atunci c�nd vine vorba de Killzone 2!

8. #8 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Nu stiu de ce, dar si mie mi se pare cam putin !
    Citisem si eu numarul de pre order-uri in EU si erau, cum zice si Mika, de 1 milion si ceva !
    WTF !? Au anulat comenzile dupa ce au jucat demo-u` ?

9. #9 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Probabil se iau in considerare numai jocurile cumparate dupa data de 27 februarie fare cele pre-order.

10. #10 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    PlayStation Gamer UK: "Killzone 2's launch in Europe was always going to be strong after it recevied well over a million pre-orders, however it seems post launch day sales are remaining strong".

11. #11 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Un joc de exceptie !!

12. #12 SP
    Member psycho-07's Avatar
    chiar merita sa se vanda sa se vanda peste 4 milioane

13. #13 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Nu inteleg cum naiba vinde 700k la un pre-order anuntat de sony peste 1 milion...totusi poate dupa lansare fara pre-orders
    Oricum o sursa asa buna ai ales...vg niciodata exact ori prea putin ori prea mult..

14. #14 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Unul de cele mai bune jocuri ale anului!!!

15. #15 SP
    Senior Member huber's Avatar
    da e super din partea mea primeste 9.5/10

16. #16 SP
    Member collector's Avatar
    de ce a vandut asa putin fata de fable 2 ? ... e simplu ! , pentru ca ps3u nu se axeaza numai pe jocuri ci mai mult pe filme blu ray and multimedia !
    si da , killzone 2 merita sa vanda mai mult

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer ? Eu vreau sa-l cumpar doar ca sa vad cat de aproape de trailerul randat de acum x ani au ajuns... Mai exact, sunt curios cat de mult "smoke & mirrors" au folosit sa se apropie de ceea ce spuneau ca este "ingame footage"

P.S. I'm that honest

18. #18 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sincer ? Eu vreau sa-l cumpar doar ca sa vad cat de aproape de trailerul randat de acum x ani au ajuns... Mai exact, sunt curios cat de mult "smoke & mirrors" au folosit sa se apropie de ceea ce spuneau ca este "ingame footage"

P.S. I'm that honest
    Sa stii ca este la nivelu ala, problema ii ca or schimbat nivelu respectiv, nu te mai ataca o nava.. si anumite evenimente apar in alta ordine in fine.
    In legatura cu vizualu sunt profund inpresionat inspecial la primu nivel (cand trece nava pe sub podu spart scuze de spoiler dar cred ca toata lumea a vazut asta) pur si simplu sa vad asta ingame cum trece o nava prin fumu creat de explozie si cum se inprastie fumu/se creaza alt fum de la motoru navei ma lasat masca.
    In rest am jucat singleplayeru prea putin dar jocu se ridica la acel trailer din 05 care era clar cgi.

Quote Originally Posted by collector View Post
    de ce a vandut asa putin fata de fable 2 ? ... e simplu ! , pentru ca ps3u nu se axeaza numai pe jocuri ci mai mult pe filme blu ray and multimedia !
    si da , killzone 2 merita sa vanda mai mult
    Stai calm ca sa vadut clar peste 1 milion, numa din pre-order te asigur eu .Avea 1.1 mil pre-order in eu si daca anulau 300k tot mai ramane usa si na..
    Sunt foarte putini oameni ce folosesc ps3-u DOAR ca un blue-ray player.

19. #19 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    In legatura cu vizualu sunt profund inpresionat inspecial la primu nivel (cand trece nava pe sub podu spart scuze de spoiler dar cred ca toata lumea a vazut asta) pur si simplu sa vad asta ingame cum trece o nava prin fumu creat de explozie si cum se inprastie fumu/se creaza alt fum de la motoru navei ma lasat masca.
    Vezi daca nu ai avut ocazia sa incerci Halo 3? Sa vezi o scena cu un Carrier imens cum il vezi mic si apoi se face intuneric cand vine deasupra ta.

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tavitzu (PS3) vs DJ Mo (X360) vs George Lucas vs Frank Herbert vs Joules Verne vs DaVinci vs... wow, acum am realizat (gandindu-ma la piramidele din Egipt). De fapt "minunea" asta cu o nava mare deasupra e furata de la realizatorii serialului Stargate care au "furat" ideea de la extraterestrii care nu de mult timp colonizau planeta, care de fapt ...

P.S. Clisee, clisee... subliniez din nou ca vroiam doar sa observ sistemul de "smoke & mirrors", fiind ferm convins ca renderul initial (2005) n-are nici-o legatura cu ingame-ul. Poate pe PS4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast