Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Dynasty Warriors: Strikeforce pe PSP

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Dynasty Warriors: Strikeforce pe PSP

KOEI a anuntat ca va lansa pe data de 1 mai 2009, Dynasty Warriors: Strikeforce pentru consola Sony PSP. Jocul va putea fi jucat in multiplayer in echipe de cate 4 jucatori contra armatelor care asteapta sa fie nimicite si contra bossilor de la finalul fiecarei misiuni. Jocul incurajeaza munca in echipa, producatorii spunand ca este imperativ ca jocul sa fie jucat in multiplayer. Inca un joc bun pentru PSP!
    Attached Images Attached Images dw6_pc__4_.jpg 001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg 006.jpg 007.jpg 008.jpg 009.jpg 010.jpg 011.jpg

2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Poze!
    Attached Images Attached Images 012.jpg 013.jpg

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vai... cred ca scot PSP-ul de la naftalina
    Sunt cred singurul care a jucat ani de zile Dinasty Warriors. Perfect dupa o zi de munca...

4. #4 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    wow

5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Seria Dynasty Warriors e excelentă (pe toate platformele). Mă bucur să văd cămai apare un episod pe PSP. Știu băieții de la Koei ce fac

6. #6 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Tare :X:X:X:X seamana cu WoW sau mi se pare mie ... bine alte personaje dar ...

7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Pharrell View Post
    E alt stil de joc.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pharrell View Post
    Nu are nici-un fel de legatura cu WoW-ul. Este un hack&slash (poate implica si un pic de strategie) care de ani de zile a ramas acelasi good old fashion killing machine. Uite un filmulet mai jos cu Lu Bu

9. #9 SP
    Member zaice's Avatar
    Superrr vestea.Ultimul gen de joc ca si Dynasty Warriors, Samurai warriors 2 pe ps2,joc care si acuma mi-a ramas tiparit in minte.Pacat ca apare numai pe PSP.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zaice View Post
    Superrr vestea.Ultimul gen de joc ca si Dynasty Warriors, Samurai warriors 2 pe ps2,joc care si acuma mi-a ramas tiparit in minte.Pacat ca apare numai pe PSP.
    Incearca si Warriors Orochi si Warriors Orochi 2 daca-ti place genul. Mie deja Orochi mi se pare mai "fun"

11. #11 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Incearca si Warriors Orochi si Warriors Orochi 2 daca-ti place genul. Mie deja Orochi mi se pare mai "fun"
    YouTube - Warriors Orochi 2 - Sun Wukong (Maxed)
    Mersi MonkY de pont .O sa-l si incerc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.