Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: EA confirma Dead Space 3

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

EA confirma Dead Space 3

Nici nu ar trebui sa ne mire o a astfel de stire: Dead Space a devenit destul de repede una dintre seriile horror cele mai populare si bine vandute ale generatiei actuale si de aceea baietii de la EA au decis sa imbogateasca colectia fanilor cu inca un joc. In ciuda faptului ca se stia ca se lucreaza la un astfel de proiect, abia azi am aflat ca intr-adevar este vorba de Dead Space 3 si nu de cine stie ce spin-off. De asemenea au declarat ca vor oferi mai multe informatii, lunea viitoare la conferinta de presa a celor de la EA. Asa ca faceti cascatii ochii, pentru ca cine stie ce aratori vom mai dezmembra in viitorul apropiat.
    Attached Images Attached Images dead-space-isaac-vs-horror.jpg

2. #2 SP
    Member Plavs's Avatar
    unul dintre jocurile mele preferate abia astept sa iasa

3. #3 SP
    Junior Member mayo92's Avatar
    Pot sa spun ca Dead space 1 a fost mai bun dupa parerea mea decat Deas space 2, iar un lucru ce nu l-am inteles, este ca de fiecare data si ds1 si ds2 jocul o data terminat, nu lasa "spatii" de continuitate, dupa parerea mea cei de la Visceral ar trebui sa lucrreze povestea mai bine la firul narativ...in rest il asteptam cu nerabdare!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.