Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Vanzarile Nintendo, cifre spectaculoase

1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Vanzarile Nintendo, cifre spectaculoase

Odata cu anuntarea veniturilor sale, cei de la Nintendo au publicat cateva cifre pentru o anumita parte din hardware-ul lansat pana in prezent. Consola portabila Nintendo 3DS a ajuns la aproximativ 19 milioane de unitati vandute in intreaga lume pana la data de 30 iunie anul curent. Este urmata de Gamecube cu aproximativ 22 de milioane de unitati. Predecesorul consolei 3DS, Nintendo DS a atins o cifra absolut uluitoare, cel putin pentru subsemnatul, de 152 milioane unitati vandute pana in prezent. Consola Wii se apropie si ea vertiginos de cifra de 100 de milioane, deocamdata "doar" 96 de milioane unitati. In ceea ce priveste softul, Nintendo ne-a prezentat si jocurile cara au depasit un milion de exemplare vandute (Wii Fit, New Super Mario Bros. si Mario Kart Wii). Surprinzator pentru trimestrul care tocmai s-a incheiat in iunie 2012, un singur joc a ajuns la aproape doua milioane si jumatate de exemplare vandute doar in Japonia, Pokemon Black Version 2/White Version 2, in America de Nord acest titlu urmand sa isi faca aparitia undeva pe la mijlocul lunii octombrie.
    Attached Images Attached Images nintendo.jpg

2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Attached Images Attached Images nintendo.jpg

3. #3 SP
    Junior Member painkillers87's Avatar
    ca de obicei nintendo bate sony la handheld, sa vedem ce se intampla cand va aparea wii u, daca se baga 3rd party devs in joc o sa bata si noile generatii, fiind un fanboy nintendo sper si eu.

4. #4 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ce este mai interesant este ca Wii ul se apropie de titlul cea mai vanduta consola, singurul obstacol PS2 - care inca VINDE. (SONY nu cred ca-si permite sa piarda acest titlu - Playstation fiind sinonim cu "joaca pe consola" - cel putin pentru America)

5. #5 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Wii nu o sa depaseasca PS2 la vanzari

6. #6 SP
    nu va depasii wii ul niciodata ps2 ul, a fost consola mai buna din punct de vedere software, personal nu-mi place deloc, dar consola care cred eu ca a avut cel mai mare inpact ar fi Snes, cele mai multe rpg uri , si cele mai bune.

---------- Post added 26-07-2012 at 09:03 AM ----------

ah am uitat sa mentionez, ds ul este cel mai apropriat cu 151 de milioane de unitati vandute.ps2 ul a vandut 154, deci daca exista competitor ds ul e acela, desii sunt in divizii separate.

7. #7 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Daca te uiti prin magazine gasesti mai des ps2-ul la vanzare decat DS-uri (cel putin la noi in Romania).

8. #8 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Teoretic Ds bate Ps2 la vanzari avand in vedere ca Ps2 este lansat in 2000 iar Ds in 2004, si totusi , cu diferenta asta de ani , ii desparte doar 3.000.000 de bucati vandute.

9. #9 SP
    si cand te gandesti ca sony vorbise cu nintendo sa faca primu playstation si astia nu au vrut , ar fi fost o poveste diferita azi. nici nu-mi pot imagina nintendo si sony partaneri, bine pana acum cativa ani nu ne puteam imagina un joc de sega pe o consola nintendo...

10. #10 SP
    Member Mythul's Avatar
    jocurile Nintendo au un farmec aparte, nimeni nu poate contesta asta. Oricum sper ca Wii U sa fie un succes si sper ca vor scoate un nou Donkey Kong Country in HD

11. #11 SP
    DK country returns 2 apare sigur. eu vreau un HD zelda, un metroid HD.

12. #12 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Zelda HD cred ca o sa fie jocul lor de referinta pt. WiiU.
    Si daca imi aduc aminte Zelda a fost primul joc rulat pe WiiU atunci cand au prezentat/promovat noua consola.

13. #13 SP
    Da Zelda-ul a fost hook ul lor la E3,de aceea au si creat hype-ul ala, oricum baietii au nevoie de IP uri noi ca sa poata folosi potentialul maxim al consolei, degeaba ai mario hd, trebuie ceva serios.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.