Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: Un nou Ratchet and Clank confirmat

1. #1 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

Un nou Ratchet and Clank confirmat

Iata ca micii nostri eroi revin in forta cu noi aventuri in cel de-al treilea titlu al serie ce va purta numele de Ratchet and Clank: A Crack In Time. Dupa succesul primelor 2 parti, era limpede ca vom avea parte de o continuare. Mai mult de atat, SCEE ne promite ca in acest urmator episod al jocului vom afla raspunsul uneia dintre cele mai framantatoare intrebari: "Do Ratchet and Clank's destinies lie with each other?"
    Voi ce credeti, oare vor ramane cei 2 prieteni impreuna pana la urma sau o vor lua pe cai diferite?
    Nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam pana in toamna cand Ratchet si Clank isi vor reuni fortele, iar misterul ce zace in spatele intrebarii va fi elucidat !
    Attached Images Attached Images r-c1.jpg

2. #2 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    nu e doar pt copii de 6 ani.e pt oricine.eu ma satur sa joc numa shootere si horror si te miri ce mai,vreau din cand in cand sa joc si ceva simpatic care sa ma distreze si sa aiba si o poveste ok si de aia am jucat aproape toata seria Ratchet & Clank.ii o serie minunata si abia astept partea a 3-a.

3. #3 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    heaton, nu toti sunt doctoranzi in fizica nucleara dupa cum banuiesc ca esti tu.

4. #4 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vesti bune!! Stiam ca anul acesta va fi o continuare a seriei, dar nu cunoasteam numele. Sper ca micutii sa isi reuneasca fortele in noua aventura.

5. #5 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    E frumos jocul,si nu e numai pentru copii,este pentru oricine!

6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    "Do Ratchet and Clank's destinies lie with each other?"
    E clar care-i punctul culminant din storyline Oricum, abia astept. Nu s-a specificat totusi. PSP sau PS3?

7. #7 SP
    Member dogdan's Avatar
    nu am ps3 dar cu siguranta imi voi cumpara pentru R&C si GOW 3,am jucat R&C future la un prieten si pot spune ca este exceprional jocul, cu siguranta unu dintre primele jocuri pe care le voi termina pe ps3.

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ratchet and Clank Future Tools of Distruction mi-a placut foarte mult. Abia astept aceasta continuare

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    E clar care-i punctul culminant din storyline Oricum, abia astept. Nu s-a specificat totusi. PSP sau PS3?
    PS3

Celor ce afirma ca este un joc pentru copii mici, nu pot sa le spun decat ca se inseala amarnic. R&C este un joc pentru toate varstele!

10. #10 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Platforme ? Daca va fi multi-platform, cred ca va fi un hit.

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Platforme ? Daca va fi multi-platform, cred ca va fi un hit.
    Din ce stiu e PS3 exclusive

12. #12 SP
    Member dogdan's Avatar
    sigur va fi ps3 exclusive , daca ar fi multi-platform i-as face preorder de pe acum.

13. #13 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Acesta este al 7-lea titlu (daca le mai punemi si pe cele de pe PSP al 9-lea) nicidecum al 3-lea

E doar o mica observatie

14. #14 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    al 3-lea de pe PS3.

15. #15 SP
    Intr-adevar seria este mai lunga, dar vroiam sa fac referire la motorul grafic al ultimelor 2 parti (Tools of Destruction si Quest for Booty) care va fi prezent si in A Crack In Time. Acest succes major pe care il are seria acum se datoreaza intr-o oarecare masura noului motor grafic cat si distributiei digitale a la' PSN de pe PS3

16. #16 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am jucat aproape toata seria si e una din cele mai bune !
    Ratchet and Clank: A Crack In Time va fi day 1 buy pt mine ! Abia il astept !

17. #17 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Teaser-ul de debut al jocului:

Ratchet and Clank Future: A Crack in Time

18. #18 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Stati sa inteleg Acela de la sfarsitul trailerului este Ratchet?

19. #19 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Cu siguranta, nu! Avand in vedere ca Ratchet este ultimul Lombax ramas in viata, cred ca cel din trailer este venit din trecut (titlul jocului este cel care m-a facut sa cred acest lucru). De abia astept sa vad cum o sa implementeze cei de la Insomniac mecanismul de manipulare a timpului si spatiului.

20. #20 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    cred ca este un bunic de al lui ratchet avea o poza in acel medalion

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast