Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Wii U - Sold Out in US!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Wii U - Sold Out in US!

    Ma distram mai devreme cu faptul ca multi dintre consolistii nostrii se tem de soarta noii jucarii de la Nintendo, in special datorita faptului ca li se pare prea scumpa. Acestia fac greseala de a compara Wii-ul cu Wii U-ul strict din punct de vedere al pretului (Wii avand pret de lansare de 249 USD iar Wii U in cele doua variante cu pretul de 299 USD, respectiv 349 USD). Spun greseala pentru ca se trece prea repede peste faptul ca Wii U este un "powerhorse" cu hardware serios, lucru care nu se poate spune despre Wii. De fapt, in data lansarii, Wii-ul pleca din start ca fiind cea mai slaba consola. In plus, se ignora faptul ca pe langa hardware-ul actualizat, acum avem in pachet si un mic "tablet" (care separat costa 100 USD), plus titluri ce au anuntat deja exclusivitate cu Nintendo.

    Anyway, spuneam ca ma distra teama acestora... timp in care vine prima stire legata de comenzile la Wii U. Well, in US se pare ca desi mai sunt 2 luni pana la ziua lansarii, majoritatea companiilor au anuntat deja SOLD OUT! Yup, cei de la Best Buy, Toys R US, Target, Sears, Kmart au ramas fara "stoc"-uri la Wii U. Gamestop este la randul sau Sold Out la varianta de 32GB, avand pe stoc doar varianta Basic. In US, singurul loc in care mai sunt disponibile ambele variante a ramas Wal Mart.

    So, avand in vedere stirea de acum cateva zile, daca doriti sa nu pierdeti sansa de a avea un Wii U in ziua lansarii, va recomand sa nu ratati pre-order-ul pe Amazon.co.uk.

    Sunt curios daca isi vor mentine parerea ca Wii U va fi un fail... Mie unul mi se pare ca au pornit cu dreptul. Intre timp va astept sa votati in poll-ul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...l-vei-cumpara/
    Attached Images Attached Images wiiu_sold_out.jpg

  2. #2 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Americanul ! Pai ce treaba sa aibe cu banii, isi ia console. Aici in Romania se pune problema de pret din motivele bine stiute.
    Parca e o mica, mare diferenta.
    Iar 300$ nu-i tot aia cu 300E.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Americanul ! Pai ce treaba sa aibe cu banii, isi ia console. Aici in Romania se pune problema de pret din motivele bine stiute.
    Parca e o mica, mare diferenta.
    Iar 300$ nu-i tot aia cu 300E.
    Vorbim cumva de aceeasi romani care si-au cumparat PS3 cu peste 2000 RON fara sa cracneasca? Adica peste 800 USD la vremea respectiva?

  4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    In Romania se pune, totusi, problema de pret. Ca in Romania sunt unii care si-au luat Maybach asta nu iseamna ca e o tara prospera. Ca America, de exemplu.
    Ok, dar eu nu stiu de ce o tin, chiar eu, langa cu pretul. Pe mine personal nu ma intereseaza foarte mult, mai ales la console. Jocurile ma omoara.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    In Romania se pune, totusi, problema de pret. Ca in Romania sunt unii care si-au luat Maybach asta nu iseamna ca e o tara prospera. Ca America, de exemplu.
    Eu cred ca se pune problema de pret peste tot, nu doar in Romania. Totusi, fata de alte tari, romanii sunt al naibii de "ahtiati" dupa tech stuff. Chiar daca mai fac inca un credit pentru ele (vezi cati au iPhone 4 si Galaxy S3 in Romania dar au salarii de pana in 1000 RON pe luna).

    Si totusi, daca ne uitam un pic la pretul consolei, vedem ca la urma urmei se apropie de pretul unei placi video medii. Personal insa, cred mai fair ar fi sa spunem ca multi romani mai mult asteapta sa vada daca se modeaza, decat sa spunem ca sunt speriati de pret

  6. #6 SP
    Banned cryyo's Avatar
    As avea o intrebare interesanta sa va pun. Daca un amic vi-ar cere sfatul ce consola sa-si ia in urmatoarele 1-2 luni, ce l-ati sfatui, PS3, X360 sau sa astepte WiiU ?
    I-a sa punem problema asa sa vedem cum stam. Am vazut aici pe sait PS3 de 320G impecabil la 700lei.

  7. #7 SP
    Member Snake's Avatar
    cryyo vezi ca in primul rand ai pus intrebarea gresit. Wii U se lanseaza peste 2 luni, deci nu are cum sa isi ia in "urmatoarele 1-2luni". In Romania poate in 3 luni. Oricum eu intai de toate l-as intreba de buget si ce target are. Daca targetul sunt jocurile casual, funny, interactive, i-as recomanda un Wii. Daca vrea exclusivitati gen Gears of War, Forza, Halo, i-as recomanda un Xbox 360. La fel, pentru exclusivitati gen Uncharted, God of War un PS3. Daca vrea o combinatie intre toate cele si cu perspective mai mari in viitor, probabil un WiiU.

    Eu unul daca nu as avea deloc consola in momentul de fata, mi-as fi luat un Xbox 360 ACUM, in momentul asta. Cu Kinect, desigur. Peste 3-4 luni, mi-ar fi mai dificil, dar cred ca m-as indrepta si eu spre WiiU.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ca bine ai zis, Snake! Same here for me. Sa nu uitam si faptul ca poate vrea o consola portabila, caz in care ar avea de ales intre 3DS si PSVita. Dar, intre cele doua, in functie de cat de pasionat e de anumite titluri, mai repede i-as recomanda un tablet.

  9. #9 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    cryyo vezi ca in primul rand ai pus intrebarea gresit.
    Intrebarea e asa cum e, nici gresita, nici corecta. Nu ai fost atent, nu am zis ca intr-o luna, doua apare WiiU (atata lucru am retinut si eu de cand cu discutiile despre WiiU), am zis "sau sa astepte" WiiU.
    Ce atata cu casual si funny pe Wii. Si PS3 are asa ceva, slava Domnului. Dar in schimb mai ieftina, multe jocuri, exclusivitati de exceptie.
    Si se poate si moda, sac !!!

    EDIT: Ah, era sa uit, mai scoti un 200 si ceva lei si ai jocuri gratis pe PS Plus un an.
    Si daca primzi o oferta e sub 200 abonamentul. Cum e in perioada asta.

  10. #10 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Pentru mine,toata treaba cu "sold out in 10 minutes" denota o organizare extrem de proasta a companiilor respective. Se vrea a fi o strategie de marketing care sa arunce praf in ochi "nehotaratilor" sau celor care isi jurasera inainte ca nu vor cumpara niciodata produsul in cauza. Altfel spus,sunt convins ca o companie precum Nintendo angajase in prealabil niste experti care sa determine publicul target,sa efectueze niste studii dupa niste criterii stabilite de ei,si intr'un final,sa aproximeze (nu sa determine precis) numarul de posibile vanzari. In momentul in care ai un capital urias,prezinti un produs ca fiind foarte bun,e de responsabilitatea ta sa te asiguri ca satisfaci cererea la nivel mondial.


    Nu stiu in ce masura am dreptate,dar mi se pare de'a dreptul penibil ca,spre exemplu,sa ai 20.000.000 de precomenzi si tu sa ai stocuri de 2.000.000. Mai mult decat atat,sa trambitezi ulterior in mass-media porcaria asta vesnica cu "Sold Out". Sunt foarte curios cate Wii U - uri au avut Nintendo disponibile la precomanda. Eu unul nu am cazut niciodata pe spate la titlurile de genul asta. O sa vorbeasca in mod concret cifrele. Din punctul meu de vedere,lupta intre consolele next-gen se va da intre Sony si Microsoft,desi vom mai avea de asteptat pana cand vor iesi si ei la rampa cu produsele lor. Totusi,Wii U va castiga indiscutabil teren in tot acest timp. Dar vom vedea la urma "cine rade mai bine".

  11. #11 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Vorbim cumva de aceeasi romani care si-au cumparat PS3 cu peste 2000 RON fara sa cracneasca? Adica peste 800 USD la vremea respectiva?
    Cred ca a crescut al naibi de mult dolaru'...
    Wii U Console - Accesorii si Console Wii Accesorii si Console
    Mai stiti pe alte siteuri din romania Wii U?

    Da, am gasit:
    Consola Nintendo Wii U - Controller Portabil Cu Touchscreen - Wii U Console
    Tot pe la 350 USD



    Ala de la Ventum o fi zombiU premium packul de pe amazon:
    Amazon.co.uk: PC & Video Games: Nintendo Wii U - Games and Consoles
    Cum s-a facut transformarea de la USD la LIRE... (300->250 si 350->300)

    Pana la urma, ca sa-l ai in Romania la un pret bun trebuie sa-l cumperi de afara

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Cred ca a crescut al naibi de mult dolaru'...
    Eu am intrat pe Curs valutar BNR, calcul instantaneu TVA - www.convertor.ro am selectat data lansarii PS3-ului, pus 2000 RON (desi majoritatea am dat mult mai mult, pentru inca un controller, cablu HDMI si macar un joc acolo, sa nu murim de ciuda langa el). A iesit un pic peste 800 USD. Daca minte convertor.money.ro, atunci am mintit si eu. Dar ma indoiesc

  13. #13 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    De crescut clar a crescut, acum 2000 ron inseamna 580 USD.
    Ma referem doar la pretul de pe Game-Shop, care au la vanzare Wii U la 610 USD - conform convertor.money.ro (si eu tot pe asta il folosesc - mi se pare cel mai bun )

  14. #14 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Din punctul meu de vedere,lupta intre consolele next-gen se va da intre Sony si Microsoft
    Lupta castigata la ce? La vanzari, la grafica, la capacitate stocare, etc. ?!
    La vanzari i-a batut Nintendo cu Wii de i-a ascultat cu urechea.
    Se vrea a fi o strategie de marketing care sa arunce praf in ochi "nehotaratilor"
    E buna observatia. Cred ca si eu as face la fel.

  15. #15 SP
    Member Mythul's Avatar
    Nu sunt fraieri cei de la Nintendo. Dupa cum am citit ca a spus nu stiu ce analist.

    1. Lanseaza Wii U la $299 in iarna 2012. Va fi un must have si il vor cumpara majoritatea fanilor hardcore Nintendo. Primul an e asigurat, mai ales ca e o consola noua.

    2. In iarna 2013 se lanseaza noul Xbox / PS4 la $400 minim. Nintendo face price-cut de $50 (pana atunci se mai ieftinesc considerabil componentele).

    3. Automat cand un parinte merge sa cumpere o consola cadou la copil vede o diferenta enorma de $150 intre Wii U si PS4-720. La fel cu e acum 3DS vs Vita unde diferenta de pret e de $80 suficient de mult cat sa conteze !.

    4. Wii U are de departe muuuult mai multe vanzari fata de competitie, exact ca in generatia trecuta, chiar daca e inferior dpdv al hardware-ului.

    5. Profit ????

  16. #16 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

    Wii U - Sold Out in US!

    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Lupta castigata la ce? La vanzari, la grafica, la capacitate stocare, etc. ?!
    La vanzari i-a batut Nintendo cu Wii de i-a ascultat cu urechea.)
    Vorbeam de vanzari. Dar se auto-includ si celelalte aspecte enumerate de tine.




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #17 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din punctul meu de vedere Wii a fost un succes datorita faptului ca era ceva cu adevarat nou. Wii U nu mai are acest avantaj, este o consola ca toate celelalte (stiu, exista super controller-ul ce a fost deja "copiat", plus ca nu cred ca va fi foarte comod de utilizat). Sa luam in calcul si hardware-ul, in prezent este peste PS3 si Xbox 360, dar va fi (sper) depasit de urmatoarele console de la MS si Sony. Este adevarat ca jocurile fac diferenta, dar Sony si MS au serii foarte populare: GoW (ambele), Halo, Forza, GT, Uncharted, Ratchet etc.

  18. #18 SP
    Member Ares's Avatar
    nu vreau sa fiu rau,dar cred ca Zelda oricand o sa vanda mai mult decat orice exclusivitate MS si Sony........cred

    p.s.era sa uit,Mario

  19. #19 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Da, si nu... Zelda Twilight Princess s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare, este depasit de Halo 3 sau GT 5. Nu spun ca Zelda si Mario nu se vand extrem de bine, doar ca Nintendo la momentul actual nu ofera suficienta varietate. Nu au FPSuri bune, action games (ca God of War, Gears of War), nu au simulatoare auto. In schimb au platformere foarte bune, dar nu cred ca este suficient. Cu aceasta noua generatie lucrurile par totusi sa se schimbe, o dovada fiind Bayonetta 2.

  20. #20 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Personal insa, cred mai fair ar fi sa spunem ca multi romani mai mult asteapta sa vada daca se modeaza, decat sa spunem ca sunt speriati de pret
    Ufff... �aceste cuvinte ne doare�!
    You're damn right, son!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Media Library - Punch Out!! Wii Commercial By party_man in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 16:39
  2. Punch-Out!! Videos By Bobby in forum Videos
    Replies: 3 Last Post: 05-05-2009, 07:21
  3. TV-OUT on PSP By zempty in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 10 Last Post: 29-08-2008, 12:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts