Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: WipEout HD update 1.1

1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

WipEout HD update 1.1

WipEout HD a primit un update, versiunea astfel ajungand la 1.1. Stiti foarte bine probleme cu freeze-urile din joc, pentru utilizatorii cu peste 50 oameni in lista de prieteni. Dezavantajul de a avea multi prieteni, jocul se bloca. Si asta nu era deloc de placut. Si majoritatea aveau peste 50 oameni in losta. Asadar acum totul este rezolvat si va puteti bucura la maxim de superbul gameplay din WipEout HD .
    Attached Images Attached Images wipeout_hd_freeze.jpg

2. #2 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    De la ultimul Update, nu se mai poate juca in Online. Da un ERROR si nu se mai conecteaza la server cand cineva vrea sa faca un Multiplayer Online.

3. #3 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    De la ultimul Update, nu se mai poate juca in Online. Da un ERROR si nu se mai conecteaza la server cand cineva vrea sa faca un Multiplayer Online.
    strange...joc cu rasko aproape in fiecare seara, fara probleme.

4. #4 SP
    da, se pare ca e doar la unii.
    o sa fac load la un old backup than.

5. #5 SP
    Da, e clar....am sters toate salvarile, le-am pus pe cele vechi, nu merge nici asa. Pacat de ultimul update, ca era binevenit si gratis pe deasupra. Au dat-o si astia in bara cu update-ul lor....cu tot. Trebuie sa asteptam patch-ul acuma.
    P.S.: Apropos, in lumea asta, chiar nimic nu poate sa fie perfect ???

6. #6 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    P.S.: Apropos, in lumea asta, chiar nimic nu poate sa fie perfect ???
    NU!

7. #7 SP
    E de la ei ! Au probleme conturile gazduite pe serverele lor, care in momentul instalarii ultimului update, aveau in address list un numar de prieteni, peste o anumita limita. Cu alte conturi merge fara probleme. Apropos, in Online Multiplayer joaca numai elita sau aia care nu au altceva instalat pe PS3 decat Wipeout? Ca nu-mi explic, si nu mi-am explicat niciodata de ce nu-i pot intrece, chiar daca joc aproape PERFECT !!!
    La fel ma ajung din urma, chiar si daca nu au "perkul" de viteza.
    Strange. Parca sunt Ai de dificultatea "Impossible".

8. #8 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    strange...joc cu rasko aproape in fiecare seara, fara probleme.
    adica vrei sa zici ca joci cu nevasta-mea!!

Oricum, jocul merge superb online - fara freezuri, fara lag. Impecabil. Aproape.....perfect.

9. #9 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    "perkul" de viteza.
    ce vrei sa spui cu acest perk? exista asa ceva?

@rasko: ce convenabil pentru tine...

10. #10 SP
    si da si nu
    arma, magia, itemul, abilitatea....daca vrei asa.
    eu vreau perkul.

11. #11 SP
    Nu e nimic ciudat. Unii jucatori pur si simplu sunt extrem de buni. De multe ori cand am eu impresia ca merg foarte bine aia termina cu 10-12 secunde inaintea mea - enorm!!!

12. #12 SP
    Iti spun eu ce banuiesc?
    Aia sunt boti facuti de cei care au scos jocul, introdusi de ei in mod automat, sa compenseze eventuala lipsa de human playeri de pe servere. Asta e!! Nimeni nu poate sa fie mai bun decat tine,......, sau decat mine, odata ce am atins perfectiunea, iluminarea, starea Zen, daca vrei asa.
    Si vreau sa vad cat de bine stii tu sa joci, sa te compar cu mine si in felul asta sa-mi dau seama de cat adevar razbate din vorbele tale de duh, pline de o asa profunda intelepciune seculara.
    Ei ??

13. #13 SP
    Iti spun eu ce banuiesc?
    Aia sunt boti facuti de cei care au scos jocul, introdusi de ei in mod automat, sa compenseze eventuala lipsa de human playeri de pe servere. Asta e!! Nimeni nu poate sa fie mai bun decat tine,......, sau decat mine, odata ce am atins perfectiunea, iluminarea, starea Zen, daca vrei asa.
    Si vreau sa vad cat de bine stii tu sa joci, sa te compar cu mine si in felul asta sa-mi dau seama de cat adevar razbate din vorbele tale de duh, pline de o asa profunda intelepciune seculara.
    Ei ??

Prietene cred ca ai probleme grave. Ti-am raspuns cat se poate de frumos la intrebarea ta. De ce trebuie sa folosesti aceasta asa-zisa ironie, probabil dupa parerea ta mai ascutita decat lama sabiei lui Ryu Hayabusa? Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"

14. #14 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai nu stiai Rasko? Gamer XYZ cand nu vomita atunci cand vede poza cu fi-mea, este ironic. Si cam astea sunt fazele lui de zi cu zi. Plictisitoare viata, dar nu ai ce sa ii ceri. Mergem mai departe, calcam peste si uitam.

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Prietene cred ca ai probleme grave. Ti-am raspuns cat se poate de frumos la intrebarea ta. De ce trebuie sa folosesti aceasta asa-zisa ironie, probabil dupa parerea ta mai ascutita decat lama sabiei lui Ryu Hayabusa? Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"
    Scuza-ma...."prietene", dar nu vad unde ar fi ironia de care tu vorbesti. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca te-ai putea "aprinde" de la un simplu mesaj care ptr. tine e "mai altfel" decat cele care le primesti in mod curent.
    Adapteaza-te la viata, la realitate, ca nu esti singur in lumea asta. Sau faci parte dintr-un grup select de oameni "normali" care stiu doar sa se joace (jocuri), sa bea bere, astea doua distorsionandu-le complet realitatea, considerandu-i pe toti ceilalti avand "probleme grave" si scriindu-le numai mesaje ironice.

Zau asa, daca din mesajul ala ai crezut ca as avea ceva personal cu tine, da-mi voie sa-ti intorc spatele de azi inainte. Vad ca faci parte din "secta" care atunci cand aude sau vede numele meu (gamerx), incepe sa vomite in mod instantaneu.

"Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"
    Imi pare rau ca ti-o spun, dar vad ca iti place sa iti dai dreptate singur. Bine ca se mai gaseste cate unul care sa te sustina, ca altfel ai fi=0....in lumea asta virtuala.

*Dj Mo ! Fiica ta e superba ! Sa-ti traiasca !

La WIPEOUT HD mi-am creat un cont nou cu care sa joc, dupa ce m-am convins ca problema e "de la ei". Vreau sa ma pronunt ca ultimul Update a introdus niste setari dementiale, care, folosite in MO, ofera jocului o noua perspectiva de abordare a curselor in general si clarifica mai multe aspecte, sublime de felul lor, in ceea ce priveste setarile preferentiale ale jucatorilor......inclusiv ale mele.

16. #16 SP
    Scuza-ma...."prietene", dar nu vad unde ar fi ironia de care tu vorbesti. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca te-ai putea "aprinde" de la un simplu mesaj care ptr. tine e "mai altfel" decat cele care le primesti in mod curent.
    Adapteaza-te la viata, la realitate, ca nu esti singur in lumea asta. Sau faci parte dintr-un grup select de oameni "normali" care stiu doar sa se joace (jocuri), sa bea bere, astea doua distorsionandu-le complet realitatea, considerandu-i pe toti ceilalti avand "probleme grave" si scriindu-le numai mesaje ironice.

Zau asa, daca din mesajul ala ai crezut ca as avea ceva personal cu tine, da-mi voie sa-ti intorc spatele de azi inainte. Vad ca faci parte din "secta" care atunci cand aude sau vede numele meu (gamerx), incepe sa vomite in mod instantaneu.

"Te asigur ca doar te consideri amuzant prin ieftineala si vorbele tale ma fac inca o data sa ma intreb "unde esti tu Kafka?!?!"
    Imi pare rau ca ti-o spun, dar vad ca iti place sa iti dai dreptate singur. Bine ca se mai gaseste cate unul care sa te sustina, ca altfel ai fi=0....in lumea asta virtuala.

*Dj Mo ! Fiica ta e superba ! Sa-ti traiasca !

La WIPEOUT HD mi-am creat un cont nou cu care sa joc, dupa ce m-am convins ca problema e "de la ei". Vreau sa ma pronunt ca ultimul Update a introdus niste setari dementiale, care, folosite in MO, ofera jocului o noua perspectiva de abordare a curselor in general si clarifica mai multe aspecte, sublime de felul lor, in ceea ce priveste setarile preferentiale ale jucatorilor......inclusiv ale mele.
    Te compatimesc ma. Sincer. Stiu ca celor ca tine le este mai greu sa razbata prin viata asta tumultoasa ca niste musculite de otet inecate in posirca, dar trebuie sa invatam sa va ignoram.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.