Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Zvon: Se lucreaza la un nou Medal of Honor

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Se lucreaza la un nou Medal of Honor

Seria Medal of Honor s-a dovedit de-a lungul timpului o serie excelenta. Jocurile Medal of Honor se numara printre cele mai bune shootere lansate de-a lungul anilor. Jocurile seriei au fost lansate pe mai multe platforme, incepand de la Playstation 1 si PC, si ajungand in prezent pe Playstation 3, Xbox 360 si PC. Ultimul joc al seriei Medal of Honor Airborne a primit reviewuri medii, dar a fost un shooter destul de bun. Au fost destul de criticate singleplayerul scurt si multiplayerul nu foarte reusit. Jericho Green, fostul artist de mediu al celor de la Factor 5, afirma ca studioul Electronic Arts Los Angeles, studio din care face parte in prezent, lucreaza la un nou Medal of Honor. Inca nu se cunosc platformele pe care acesta va fi lansat, nu este cunoscut nici numele jocului.
    Attached Images Attached Images medal_of_honor_airborne.jpg

2. #2 SP
    Member collector's Avatar
    Medal of honor pacific assault a fost .. SUBLIM !

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Să facă un remake la 1 și 2. Alea-s baza (ca să folosesc un limbaj mai...două clase). Au tehnologia necesară, au platformele necesare, au...tot ce le trebuie.

Medal of Honor - Lt. Jimmy Patterson - what are you waiting for? blast that bridge and let's go!

Medal of Honor: Underground - Manon Batiste ( frumoasa) - what are you looking at? Pick up that rifle and follow me!

...și noaptea-n somn le știu! Wooooo!

4. #4 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eh, iarasi a venit momentul zvonurilor si supozitiilor pre-e3....sa vedeti ce o sa fie luna asta. mama omida paleste in comparatie cu jurnalismul de gaming.

5. #5 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    RonanN1-ar if ideal un reamke.Si nu numai la aste ci si la Allied Assault,Spearhead (chiar daca era Add-on) si Breakthrough.Sa le imbunatateasca exact cum au facut cu Riddickark Athena.
    Si ar fi excelent daca EA ar disparea de pe fata pamantului printr-un faliment,ca isi bat joc de gameri si de jocuri in general.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    h0stile: e normal, se apropie E3... multi spun acum mai mult ce si-ar dori ei sa vada la E3... lucru care de multe ori n-are nici-o legatura cu realitatea... Dar stii cum e, unii developeri, publisheri, mai si tin cont de reactiile publicului, consumatorului... Cred ca daca incepand de maine raspandim zvonuri despre Halo 4... se duce atat de tare prin reteaua micului paianjen web... incat toti vor fi complet dezamagiti daca la E3 2009 nu vor vedea macar un mic trailer cu Halo 4...

7. #7 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Chiar vroiam un nou MOH,sunt un mic fan al serieri chiar daca airborne l-am jucat doar pe PC...am terminat tot inclusiv pe cel de PSP(fiind singurul shoooter terminat pe PSP)

8. #8 SP
    Member Solozaur's Avatar
    eu unu m-am cam saturat de ww2, mi-au placut toate din serie dar nu vad ce ar putea sa aduca nou decat o grafica mai buna!

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    eu unu m-am cam saturat de ww2, mi-au placut toate din serie dar nu vad ce ar putea sa aduca nou decat o grafica mai buna!
    Medal of Honor Airborne a adus cateva lucruri noi inafara de grafica next-gen

10. #10 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    h0stile: e normal, se apropie E3... multi spun acum mai mult ce si-ar dori ei sa vada la E3... lucru care de multe ori n-are nici-o legatura cu realitatea... Dar stii cum e, unii developeri, publisheri, mai si tin cont de reactiile publicului, consumatorului... Cred ca daca incepand de maine raspandim zvonuri despre Halo 4... se duce atat de tare prin reteaua micului paianjen web... incat toti vor fi complet dezamagiti daca la E3 2009 nu vor vedea macar un mic trailer cu Halo 4...
    nu zic de MoH, dar cu siguranta vor fi zvonuri atit de fanteziste incit vor eclipsa realitatea. pina la urma, si asta face parte tot din entertainment si chit ca le dam sau nu crezare parca creste speranta in noi cind auzim de cine stie ce franciza uitata de timp sau de vreun remake al unui hit de mult apus. ar fi tare un top al zvonurilor si al jocurilor pentru care ne-am dori un update. de ex, eu nu mai stiu nimic de Fumito Ueda de anul trecut din august. macar un teaser, ceva, sa vedem si noi anul asta la E3 sau la TGS.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.