Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: The Last of Us se lanseaza in aceasta vara pe Playstation 4

1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

The Last of Us se lanseaza in aceasta vara pe Playstation 4

Desi multi dintre noi banuiam ca acest lucru se va intampla eventual, se pare ca se va veni mai repede decat ne asteptam. Intr-un interviu acordat website-ului Multiplayer din Turcia, Sercan Sulun, care detine functia de PlayStation’s Eurasian Software Market Manager, a declarat urmatoarele: Desi nu avem nici o informatie in legatura cu un nou joc Last of Us, pot sa va confirm ca prima parte se va lansa in aceasta vara digital si retail pentru PlayStation 4 si va include DLC-ul Left Behind. Dupa mine aceasta este o miscare buna avand in vedere "seceta" traditionala din timpul verii dar parca as dori mai multe titluri first party noi, in loc de HD+ remakes.

Mai jos aveti si citatul in original:
    "There is no information about a new The Last of Us game but I can share this knowledge; as of this summer, The Last of Us will be on the PS4. Both on PSN and physically."
    "The PS4 version will also include the DLC so you will be able to play 'Left Behind' as well."
    Cu aceasta ocazie am creat si un thread dedicat versiunii de PS4: http://www.consolegames.ro/forum/f11...81433-last-us/

EuroGamer update:
    UPDATE1: Sony has insisted it hasn't announced The Last of Us for PS4 - accidentally or otherwise - but stopped short of denying the game will be released for the console.
    "At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject," a Sony Computer Entertainment Europe spokesperson told Eurogamer.
    UPDATE2: Se pare ca l-au confirmat pana la urma.
    A banner advertisement for the game popped up on the US Sony Entertainment Network website, listing a $59.99 price. There's also mention of it being a Day 1 Digital release, confirming a physical version.
    Attached Images Attached Images lastofus_1280x720.jpg loups4.jpg

2. #2 SP
    Member styng's Avatar
    oo da ... you make my day

3. #3 SP
    Junior Member Gamer4life's Avatar
    Ce veste bunaChiar ma gandeam nu ar strica daca ar veni si cei de la santa monica cu god of war ascension si ar fi superb.Eu unul nu am avut din pacate norocul de a juca pe ps3 TLOU nici GOW Ascension trecand mult prea devreme pe ps4Dar asteptam jocurile superbe de ps3 si pe ps4.

4. #4 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Daca umbla si la grafica atunci se merita cumparat pe ps4.

5. #5 SP
    Member Buyk's Avatar
    Fii sigur ca se va umbla la grafica si efecte, la fel au facut si cei de la SQUARE ENIX cu Tomb Raider, l-au facut de la zero (cel putin asa se lauda ei), iar diferenta este notabila, abea astept sa apara pe PS4, TLOU este unul dintre jocurile care merita un loc in biblioteca de jocuri.

6. #6 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Normal ca vor umbla si la grafica. Pentru varianta de PS3 spuneau ca au avut mari probleme in a-l optimiza ca sa mearga la 30fps constant, acum au suficienta memorie sa-si faca de cap, si sa jucam si 60fps/1080p

7. #7 SP
    Member luciteck's Avatar
    ce veste buna I'm happy

8. #8 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Normal ca vor umbla si la grafica. Pentru varianta de PS3 spuneau ca au avut mari probleme in a-l optimiza ca sa mearga la 30fps constant, acum au suficienta memorie sa-si faca de cap, si sa jucam si 60fps/1080p
    Si cum Naughty Dog sunt cunoscuti pentru atentia pe care o acorda optimizarii, cred ca visul asta va deveni realitate. Poate un concurent pe masura pentru Shadow Fall in ceea ce priveste grafica de PS4?

9. #9 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Cam asa ceva, la ce sistem de iluminare are TLOU pe PS3 nu trebuie decat sa creasca rezolutia texturilor si umbrelor si deja au portat un joc superb grafic, daca-l mai si poti rula la 1080p si 60FPS e perfect.

10. #10 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Am creat si un thread dedicat versiunii de PS4: http://www.consolegames.ro/forum/f11...81433-last-us/

11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie mi se pare geniala ideea. Si daca nu umbla prea mult la grafica, eu neavand PS3 (l-am imprumutat de la un prieten sa-l joc) si cum vreau sa-mi iau PS4, mi se pare cea mai buna oportunitate sa-l rejoc

12. #12 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Haha, ce magari sunt Sony. Au zis ca nu pot face ca jocurile de PS3 sa functioneze pe PS4, apoi la o saptamana dupa ce au declarat asta, Naughty Dog au anuntat ca vor pastra motorul grafic din seria Uncharted si pe urmatoarea platforma. Acum, primim The Last of Us pe PS4.

In fine, eu sigur il voi cumpara, indiferent de situatie/pret pentru ca as vrea sa-l joc in full HD. Desi a aratat spectaculos pentru un joc de PS3, portat acum pe PS4 cred ca va iesi asa cum si-au dorit si ei de la inceput.

13. #13 SP
    Member colossus's Avatar
    Vestea asta ma face sa nu mai cumpar jocul pe PS3 ( si eram gata sa-l iau zilele-astea) ,si sa ma bucur din plin de el pe PS4 (cand mi-oi cumpara,peste cateva luni).

14. #14 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Imi voi lua PS4 in aceasta vara. Am spus destul.

15. #15 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Haha, ce magari sunt Sony. Au zis ca nu pot face ca jocurile de PS3 sa functioneze pe PS4, apoi la o saptamana dupa ce au declarat asta, Naughty Dog au anuntat ca vor pastra motorul grafic din seria Uncharted si pe urmatoarea platforma. Acum, primim The Last of Us pe PS4.

In fine, eu sigur il voi cumpara, indiferent de situatie/pret pentru ca as vrea sa-l joc in full HD. Desi a aratat spectaculos pentru un joc de PS3, portat acum pe PS4 cred ca va iesi asa cum si-au dorit si ei de la inceput.
    Într-un fel au dreptate. Se pare că doar după modificări majore pot rula pe PS4. Luat jocul ca atare și aruncat pe next gen nu funcționează.

16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E o veste buna... O sa radeti de mine, dar eu sincer as prefera ca Sony sa ia toate jocurile bune din ultimii 5 ani si sa le refaca pt. PS4. Dar neaparat si cu ceva extra-content. I wouldn't mind!

Eventual genul acesta de jocuri sa-l ofere pe PS+ fie cu super discount, fie cu un pret mai mic pt. cei care deja detin varianta de PS3. Ar fi frumos asa... De exp. mie nu mi se pare normal ca am platit la fel pentru Tomb Raider de PS4, cand el fusese deja lansat pe PS3 cu luni in urma.

17. #17 SP
    Junior Member Gamer4life's Avatar
    Not to crush anyones freams but it seems Eurogamer got a direct statement from Sony that flat out denies a PS4 version:

UPDATE: Sony has insisted it hasn't announced The Last of Us for PS4 - accidentally or otherwise - but stopped short of denying the game will be released for the console.

"At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject," a Sony Computer Entertainment Europe spokesperson told Eurogamer. Man ce se intampla au anuntat sau nu pana la urma?

18. #18 SP
    Member Kupy's Avatar
    De aia nu îmi place mie 1 aprilie în lumea gaming, ca nu mai știu ce sa cred și ce nu

19. #19 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Kupy View Post
    De aia nu îmi place mie 1 aprilie în lumea gaming, ca nu mai știu ce sa cred și ce nu
    Esti cumva din viitor?

20. #20 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Gamer4life View Post
    Not to crush anyones freams but it seems Eurogamer got a direct statement from Sony that flat out denies a PS4 version:

UPDATE: Sony has insisted it hasn't announced The Last of Us for PS4 - accidentally or otherwise - but stopped short of denying the game will be released for the console.

"At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject," a Sony Computer Entertainment Europe spokesperson told Eurogamer. Man ce se intampla au anuntat sau nu pana la urma?
    Am updatat stirea principala, dar dupa cum spune si acolo, zic ca nu anuntat dar nici nu au negat in totalitate...
    Se pare ca vom mai astepta, eu zic ca in jurul E3-ului o sa avem mai multe detalii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast