Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Dead Space animated movie

1. #1 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Dead Space animated movie

Dead Space e un joc ce ne tine pe toti cu sufletul la gura, in special din cauza atmosferei pe care va avea sa o ofere. Putini dintre noi stiu insa, ca la baza acestui joc sta o serie de comic books intitulata chiar "Dead Space". Problema intampinata de EA a fost ca intre actiunea petrecuta in comics si cea din joc nu au avut cum sa faca o legatura bine definita, care sa-i explice gamerului de rand cum de s-a ajuns la situatia catastrofala din joc. Astfel, alaturi de producatorul de filme "Starz Media", EA ne va oferi un film animat care are scopul de a face legatura dintre joc si povestea din comics.

O initiativa mai mult decat laudabila din punctul meu de vedere, mai ales ca pe langa aceasta productie, EA a declarat ca intentioneaza sa procedeze la fel si cu alte doua productii viitoare.

Attached Images Attached Images the_struggle2.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar

3. #3 SP
    MonkY alea sunt altceva.

Filmul va face legatura intre comics si joc. Si prin comics se intelege ca sunt cele 6 issues postate de tine.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am un feeling ca deja e prea mult. Intai comics, dupa care un site pe care poti afla povestea fiecarei bucati ce pluteste prin spatiu, apoi film care face legatura intre comics si joc... Dupa care presupun ca va urma un alt film care sa faca legatura intre site si joc, and so on. Nu zic ca nu e bine sa ai extra, dar cateodata e prea mult, si se risca suprasaturarea unui gamer care vrea... strict sa se joace

5. #5 SP
    Depinde si de povestea din joc. Adica pe de-o parte mi se pare OK atata timp cat daca joc doar jocul nu ma trezesc in unele situatii inexplicabile sa am posibilitatea sa aflu mai multe despre acest univers.

Am putea compara aceste filme cu suita de carti aparute din universul Diablo.

6. #6 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    cele 5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.