Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: Un nou NFS in 2009 ?

1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

Un nou NFS in 2009 ?

Desi cei de la EA au inchis studiourile responsabile de jocurile NFS (ex: BlackBox), astazi au dat o veste buna fanilor seriei Need for Speed. Studioul responsabil cu jocul Burnout, Criterion Games, va prelua o parte din functiile raposatelor. Speram astfel la un NFS cu mai putine buguri, care sa consume mai putin, sa aiba un engine de damage mai bun si desigur, daca nu un story placut, macar o campanie de single care sa ne tina in suspans cateva saptamani bune, toate acestea disponibile din belsug in jocul Burnout Paradise!
    Attached Images Attached Images burnoutparadise20-copy.jpg

2. #2 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Good News.

3. #3 SP
    Member collector's Avatar
    nu mai vreau nfs ! cel putin 2 ani de acum incolo
    cate ne-au promis la undercover .. si ne-au dat .. un rahat cu un soare care se invarte pe cer.. un joc practic stricat ..

4. #4 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca il fac Criterion e posibil sa iasa ceva. Burnout Paradise a fost jocul anului la racing!

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu pariez pe un 2010 mai degraba deoarece EA a zis ca in 2009 trebuie scoata mai putine jocuri ... ca e criza .

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    In sfarsit lucreaza Criterion la NFS.

7. #7 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eeee... alta viata acu

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Oare o sa fie damage sau nu ?

9. #9 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Who cares ? ... Eu cred ca totusi ar trebui sa-i schimbe numele, ca sa-si stearga ciocolata de la bot, care a acumulato in ultimii 3-4 ani cu porcariile astea de Underground, Undercover , si mai stiu eu ce "Under" ...
    Totusi sunt peste 10 titluri NFS ... Mi-a ajuns.

10. #10 SP
    Member leggollas11's Avatar
    tocmai daia se tine de numele NFS... e deja consacrat...de rau sau de bine.... are deja o rezonanta numele asta.. pot face orice fel de joc cu masini, si il vor numi NFS, pt. ca se vinde

11. #11 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Prefer sa il scoata peste 2 ani dar sa fie fara buguri si foarte reusit

12. #12 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    insfarsit o sa joc si eu un nfs (full nu demo) pe ps3 daca criterion games ajuta asta inseamna ca jocu va iesi super

13. #13 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ar fi cea mai proasta miscare sa schimbe numele, cat de rau o fi fost NFS de la Carbon incoace, e un nume care are o istorie si care ar putea vinde si un joc Java pentru generatia actuala de PC-uri .

14. #14 SP
    Member Bokolino's Avatar
    ar trebui sa se opreasca cu trendul asta 1 an 1 joc...k tot ce face e sa strice toata imaginea jocului...
    uite ce a patit guitar hero sau sonic sau alte jocuri care apar anual...
    ar trebui sa inteleaga si astia de la EA

15. #15 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Call of Duty inca se tine bine de la an la an. Evident are si doua studiouri, deci un joc iese odata la doi ani.

16. #16 SP
    Banned Pr3dator39's Avatar
    cool, can't w8 ...

17. #17 SP
    Member Bokolino's Avatar
    nu chiar an de an...k un studio lucreaza 2 ani la un joc, astia de la EA spun k undercover e in productie de 423423 de ani..dar defapt au luat jocuri mai vechi si au schibat povestea...

18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Criterion = quality stuff. Sa speram ca nu vor mentine "franciza EA" de "1 joc pe an, indiferent cat de slab este".

19. #19 SP
    Banned nurv's Avatar
    Oh da... asa da!!! Daca Criterion lucreaza la NFS, seria e salvata. Uitat-va ce a facut din Burnout - o legenda

20. #20 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Foarte tare, ma saturasem de tampeniile scoase de nfs in ultimi ani si i-ar trebui o schimbare (un damage mai realist, un alt sistem de free roaming si de customizare) sa speram ca o sa o aduca Criterion.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks