Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Un nou bundle PS3

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Un nou bundle PS3

Multe persoane au fost dezamagite cand la E3 nu a fost pomenit nimic de o ieftinire a consolei Playstation 3. Totusi Sony incearca sa-si atraga clientii prin diverse bundleuri. Un ultimul bundle anuntat de acestia va contine o consola Playstation 3 cu HDD de 80gb, jocul Terminator Salvation si un disc blu-ray cu filmul Terminator 3: War of the Machines. Acest pachet va fi lansat pe 26 iunie si va avea un pret recomandat de 309.9 lire sterline. Probabil ca la noi acesta va costa 1800 ron, cum au costat pachetele din ultima vreme (Killzone 2 bundle, Infamous bundle, Resistance 2 bundle)
    Attached Images Attached Images terminator_salvation14.jpg

2. #2 SP
    Member collector's Avatar
    si cine ar fi interesat de bundle-ul asta >?cu un joc de 4 ore anost .. ? cand ai posibilitatea sa iei cu killzone 2 si infamous ?

3. #3 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    si cine ar fi interesat de bundle-ul asta >?cu un joc de 4 ore anost .. ? cand ai posibilitatea sa iei cu killzone 2 si infamous ?
    Fanii?

4. #4 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post

cum ai obisnuit in ultima vreme vorbesti cam aiurea...tu nu ai dreptul sa cataloghezi acest joc anost(asta daca l-ai jucat),si daca l-ai jucat nu cred ca original..asa ca atat timp cat asa ai auzit tu ca este anost sau l-ai jucat prin ''alte mijloace'' tine-ti comentariile acasa

PS:Si daca chiar este asa probabil este o modalitate sa vanda cat mai multe copii ale jocului..

5. #5 SP
    Member collector's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    cum ai obisnuit in ultima vreme vorbesti cam aiurea...tu nu ai dreptul sa cataloghezi acest joc anost(asta daca l-ai jucat),si daca l-ai jucat nu cred ca original..asa ca atat timp cat asa ai auzit tu ca este anost sau l-ai jucat prin ''alte mijloace'' tine-ti comentariile acasa

PS:Si daca chiar este asa probabil este o modalitate sa vanda cat mai multe copii ale jocului..
    nu vorbesc aiurea deloc , e doar parerea mea formata dupa ce am vazut si am citit multe reviewuri - e o prostie de joc , foarte scurt si plin de buguri !
    ''sau l-ai jucat prin ''alte mijloace'' tine-ti comentariile acasa'' (nu am cum sa-l joc prin alte mijloace )
    DE CAND E REGULA CA DACA NU AI JUCAT UN JOC NU AI VOIE SA-TI DAI CU PAREREA DESPRE EL ?(SUNT SIGUR CA NICI TU NU L-AI JUCAT DECI NICI TU NU AI VOIE SA-TI DAI PAREREA SI IMPLICIT SA MA CONTRAZICI PE MINE.
    numai bine

on : se zvoneste un price cut in august de 100 $
    http://www.totalvideogames.com/PlayS...ust-14242.html

6. #6 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    pai ai voie ,dar tu nu ti-ai dat cu parerea,tu l-ai catalogat ''anost''

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

ShopTo.Net - Command & Conquer: Red Alert 3 - Sony Playstation 3 (PS3)

ce tare e astalol

7. #7 SP
    Member dilibau666's Avatar
    ma adevaru e ca jocu e cam scurt (9capitole) si cam excesiv de scriptat(nu poti merge decat drept da numa drept daca te abati un pic sa iei ceva sau te intorci dupa vreun item e mission failed de ce nu stiu....) arme putine(am numarat vreo 5-6) adversari la fel(un fel de spideri,neste muste mecanice si terminatori)poveste destul de subtire(tot jocu j connor cauta sa ii recupereze pe unii si uite asa inspira el spiritu patriotic in semenii lui)si l-am terminat in 2-3 seri nici io nu stiu de ce... grafica e dragutza ...oricum io personal daca m-ar intreba un prieten nu l-as recomanda sa-l cumpere si nici nu l-as imprumuta cuiva..nu prea se merita....

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Adevarul e ca este un bundle la acelasi pret cu pachetul standard... la care primesti bonus un joc si un blu-ray... cui nu-i convine, isi poate cumpara varianta cheala, si gata. Sa nu uitam ca de obicei bundle-urile vin din batch-uri mai noi... cine stie, poate va treziti cu unitati optice mai silentioase, cpu/gpu la mai putini nanometri, etc...

Mai jos poza cu bundle-ul, pentru doritori
    Attached Images Attached Images img_13505.jpg

9. #9 SP
    Banned tryagain007007's Avatar
    Daca nu iti place jocul / filmul poti foarte bine sa il/le vinzi, si de banii aia iei un joc care iti place mai mult sau, ii folosesti sa bei o bere cu prietenii sa uzi noua achizitie. Decat pachetul fara nici un joc, mai bine pachetul cu orice joc, daca e acelasi pret.

10. #10 SP
    Member televizor's Avatar
    mai bine nu il vinzi ca daca il ai de la bundle ar putea sa-ti faca aia figuri cu garantia ca nu e bundle-ul complet.

11. #11 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post

Ai dreptate. Collector a gresit. Jocul nu e varza este Game of the Year la toate categoriile pe urmatorii 2 ani .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.