Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Zvon: Un nou Xbox in 2010

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Un nou Xbox in 2010

Consola Xbox 360 va implini in 2010 interesanta varsta de 5 ani. Cea de-a doua consola Microsoft a avut un succes mai mare decat predecesarea sa. Pana in acest moment s-au vandut 30 milioane de console, fiind create 20 milioane de conturi Xbox Live. La E3-ul de anul acesta Microsoft a prezentat Project Natal, un "controler al viitorului" ce va fi lansat in 2010. Shane Kim a afirmat ca lansarea Project Natal va fi asemanatoare cu lansarea consolei Xbox 360. Natal va veni impreuna cu o consola Xbox 360, sau cel putin asa se credea. Pe langa Project Natal exista si zvonuri despre cipul Valhalla ce va fi lansat tot in 2010. Sa fie adevarat ? Vom avea un nou Xbox ? Daca da atunci acesta va folosi Valhalla si va veni cu Project Natal in cutie. Pana atunci avem si un nume dat de mai multe publicatii online: Xbox Natal.
    Attached Images Attached Images projectnatal.jpg

2. #2 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Hmm, interesant.

Eu am citit pe IGN (daca nu ma insel) cum ca Natal va fi un accesoriu pt 360, si ca daca le merge treaba cu Natal, 360-ul o sa tina pana in 2015. Chiar daca cine cu Natal si cipul nou, tot 360 o sa fie, doar ca o sa fie kit Natal pt cei care nu au consola de baza. Pentru cei care au un 360, vor putea sa cumpere direct kitul Natal care se atasaza la consola. Cel putin asa cred eu ca o sa mearga treaba, din ce-am citit pana acum ici colo.

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by sherban1988 View Post
    Hmm, interesant.

Eu am citit pe IGN (daca nu ma insel) cum ca Natal va fi un accesoriu pt 360, si ca daca le merge treaba cu Natal, 360-ul o sa tina pana in 2015. Chiar daca cine cu Natal si cipul nou, tot 360 o sa fie, doar ca o sa fie kit Natal pt cei care nu au consola de baza. Pentru cei care au un 360, vor putea sa cumpere direct kitul Natal care se atasaza la consola. Cel putin asa cred eu ca o sa mearga treaba, din ce-am citit pana acum ici colo.
    Asa se stia pana acum, doar ca mai multe publicatii online( 1up, Joystiq) au dat acest zvon

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...they just keep renaming the chip!

5. #5 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    daca tot fac un xbox"nou"...sa rezolve naibii odata rrodu ala amarat ca sunt uimit cum in secolul XXI cu atata tehnologie la dispozitie si atatea cunostinte...nu sunt in stare astia de la microsoft sa ne faca si noua zilele mai usoare..mi-as dori un xbox cu hardware de ps3...

6. #6 SP
    Member Xbox's Avatar
    Moama .... super dar raman la parearea lu` sherban1988 adik e de inteles k sarputea sa scoata o noua consola .. dar ar fi mult mai frumos cu un Joystiq ... ramane de vazut mai e putin pana in 2010

7. #7 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...they just keep renaming the chip!
    lol

8. #8 SP
    Member zaice's Avatar
    Long live Xbox and all consoles.Ideea project Natal mi se pare un pas in fata al industriei consolelor,dar totodata pe plan de business strategy, parerea mea este ca xbox si ps ataca si clientela formata a Nintendo.

9. #9 SP
    Member Atrium's Avatar
    Probabil Natal ca hardware va mai adauga ceva putere de procesare consolei.

Cine stie, poate cand nu folosim sistemul de motion tracking si jucam MGS de exemplu, sa isi foloseasca hardware-ul pentru a prelua din sarcinile care cad pe GPU/CPU. Jocurile devin din ce in ce mai avansate si mai umplute de "Eye Candy" incat pana la urma vor necesita putere mai mare de procesare decat poate oferi momentan Xbox-ul.

Eu daca as lucra la Microsoft asa as gandi, si as adauga cu Natal un colac de salvare consolei care incet incet se ineaca in poligoane, calcule de "floating point" etc.

10. #10 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Atrium, pai daca Natal va face ce zici tu, ne intoarcem la o platforma asemanatoare PC-ului.

11. #11 SP

12. #12 SP
    Member octav's Avatar
    nu cred ca va aparea altul asa de devreme....or sa fie pachete...natal+Xbox, atata tot

13. #13 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Atrium, pai daca Natal va face ce zici tu, ne intoarcem la o platforma asemanatoare PC-ului.
    Eu unul nu vad cum ne intoarcem la o platforma asemanatoare PC-ului. Ce ar fi asa de rau ca resursele lui Natal sa fie folosite si cand nu e activat sistemul motion tracking ? Sau daca ar fi asa, ai refuza, si nu l-ai cumpara, pentru ca deh, urasti PC-ul.

Sincer, nu stiu daca este asa sau nu, dar multi spun ca PS3-ul este mai performant decat Xbox-ul, iar jocurile care tot apar au nevoie de o putere mai mare de procesare. Tare mi-e frica sa nu ramana in urma xbox-ul in acest aspect.

Acum cateva zile am citit ca VP de la EA games spunea ca o data cu jocul Red Faction, Xbox-ul a ajuns cam la limitele hardware-ului. Din nou, nu stiu daca este adevarat sau nu, dar trebuie totusi sa luam in considerare lucrul acesta. Macar sa-l avem in minte, undeva acolo.

Xbox 360 Maxed Out, So Says VP of EA Games - I am sure it still has some aces left up its sleeve - Softpedia

Deci, din nou pun intrebarea. Daca s-ar putea face asa ceva, adica sa se mai lungeasca viata consolei prin preluarea de calcul grafic sau de orice altceva de catre Natal. De ce sa nu se faca ?

14. #14 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    hmm..... se pare k microsoft vrea si audienta "casual" , bad idea!!!... yo nu-i inteleg pt k la acea categorie Nintemdo still rullzzz..... deobicei acesti gameri casuali (mama,tata,bunica,Adi ) nu prea dau importanta unei anumite console si automat sunt atrasi e Wii care este din punctul lor de vedere "very fun" si o inovatie in domeniul distractiei....ma rog , este! pana la un punct hmmm.. adik pana la 10 ani si este destl de ieftin.In locul celor de la microsoft eu m-as axa mai mult pe core-gaming si as fi scos frumusel un motion-controller asemanator celui de la sony.Serios vorbind acuma... va vedeti facand tumbe prin casa incercand sa jukati Halo )))))

15. #15 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Sources inside Microsoft are currently downplaying our rumor that Natal would be part of an Xbox rebranding effort next year, but the devil is in the details. To Eurogamer, Aaron Greenberg said, "I think part of the excitement about this announcement is that in many ways we are delivering a next generation experience this generation. With that said, I can confirm that Natal will run on Xbox 360 so no new console investment will be necessary." Another unnamed Microsoft source claimed, "Don't believe nonsense on the internet is all I'll say. We'll do the right thing for Natal." The rebuke seems harsh, but it really doesn't contradict the idea of a relaunch. While we believe the next Xbox 360 will add some muscle and include Natal, those looking to simply upgrade their current machine could buy Natal by itself. Greenberg pointed out that a new console investment will be unnecessary, not unavailable. This seems backed by rumors from VG247 today, having heard chatter of a "new SKU design" that is "along the lines of PSone or PStwo," along with word of a possible rebranding effort.
    Microsoft keeps comparing Natal to the scale of a new console launch, and upon presenting it at E3 said outright that it would allow new experiences "without having to launch a new console." It seems clear that Natal is Microsoft's way of extending this console generation, but a slight upgrade and SKU rejiggering certainly wouldn't compromise that plan. For more details and to hear a longer discussion of what we think Microsoft plans to do with Natal.
    teapa...

16. #16 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Se pare ca vor face Xbox 360 Slim.

17. #17 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Eu unul nu vad cum ne intoarcem la o platforma asemanatoare PC-ului. Ce ar fi asa de rau ca resursele lui Natal sa fie folosite si cand nu e activat sistemul motion tracking ? Sau daca ar fi asa, ai refuza, si nu l-ai cumpara, pentru ca deh, urasti PC-ul.

Sincer, nu stiu daca este asa sau nu, dar multi spun ca PS3-ul este mai performant decat Xbox-ul, iar jocurile care tot apar au nevoie de o putere mai mare de procesare. Tare mi-e frica sa nu ramana in urma xbox-ul in acest aspect.

Acum cateva zile am citit ca VP de la EA games spunea ca o data cu jocul Red Faction, Xbox-ul a ajuns cam la limitele hardware-ului. Din nou, nu stiu daca este adevarat sau nu, dar trebuie totusi sa luam in considerare lucrul acesta. Macar sa-l avem in minte, undeva acolo.

Xbox 360 Maxed Out, So Says VP of EA Games - I am sure it still has some aces left up its sleeve - Softpedia

Deci, din nou pun intrebarea. Daca s-ar putea face asa ceva, adica sa se mai lungeasca viata consolei prin preluarea de calcul grafic sau de orice altceva de catre Natal. De ce sa nu se faca ?
    Nu urasc nici PC-ul, dar pt. stilul de joc pe care il prefer eu, nu-mi serveste, cu toate ca placa video a costat mai mult decat Ps3-ul actual. Daca Xbox vine cu o putere in plus de procesare, atunci s-ar crea confuzii. Asta insemnand ca fiecare joc sa vina cu optiuni de setari pt. rezolutie, calitate texturi and so on, deci cam acelasi lucru ca si la PC. Xbox-ul, este foarte asemanator cu PS3 la performante, dovada ca majoritatea jocurilor arata aproximativ la fel pe ambele console. Ba din contra, unele arata o idee mai bine pe Xbox decat pe PS3. Legat de limitarile hardware-ului, aici depinde de "maestria" fiecarui producator. De obicei, nu sufar oamenii cu gura mare, ca sunt limitati de hardware and so on, dar cand e vorba de calitatea unui joc, o dau toti la intors. Vezi jocuri cu o grafica slabuta, dar care s-au vandut in draci pt. ca sunt jocuri foarte bune.
    Asadar, nu, nu sunt de acord cu ideea de a-mi cumpara anumite placute, ca sa le infig in nu stiu ce slot, pt. a avea performante mai bune.

18. #18 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    omule nu stiu despre ce resurse vorbesti dar Natal NU va adauga putere de procesare 360-ului. E un sistem de motion control, ce naiba upgrade crezi ca va face?!? Cat despre nu stiu ce dev declarand ca a folosit la maxim nu stiu ce consola, puh leeez. God of War 2 a iesit pe PS2 cand toata lumea credea ca a vazut totul si cand a iesit toti erau ceva de genu "uau ce grafica, nu stiam ca ps2 e capabil etc"

19. #19 SP
    Member Atrium's Avatar
    "Omule", NU am spus ca asa va fi ! Mi-am exprimat doar o opinie si eventual o solutie posibila asupra faptului ca xbox-ul, dupa cum spun unii s-ar apropia de limitele sale. Dar cum se intampla de multe ori, romanul citeste printre randuri si intelege doar ceea ce vrea. Poate poate mai gaseste vreun subiect de polemica.

Si referitor la God of War 2 pe PS2. Da, e corect, a fost un joc superb cu o grafica excelenta pentru consola aia. Dar te intreb, dupa el a mai aparut altceva care sa te faca sa spui : Da domnule, inca mai are putere consola asta si inca mai e loc de dezvoltare. Jocuri au aparut, dar dpdv al graficii au ramas toate mai mult sau mai putin la fel. Da, a avut o perioada mare de rulare, o groaza de jocuri, vanzari enorme, fiabilitate foarte buna, dar cand vine vremea, nu ai ce face decat sa te dai la o parte sa faci loc unei noi generatii.

Ce s-ar intampla daca aceasta situatie pentru Xbox este undeva "dupa colt" ?
    Tu, ipotetic vorbind, ca om in conducerea Microsoft, ce ai face ? Sa vezi ca jocurile arata din ce in ce mai bine pe PS3, iar pe consola pe care incerci sa o vinzi a ajuns la un maxim dpdv al exploatarii resurselor ? Nu vei incerca cumva sa mai adaugi putere de procesare, sa maresti resursele ? Chiar daca ar insemna ca utilizatorii sa cumpere nu stiu ce addon care adaugat are si alte functii.

Ti-ar fi cumva mai usor sa incepi dezvoltarea unei noi console ? Eu unul cred ca nu...

Eu unul asta as face. Desigur, fiind doar un end user pot doar specula.

Inca o data spun, ca sa se inteleaga. Toata aceasta discutie este ipotetica.

20. #20 SP
    Atat timp cat majoritatea jocurilor vor fi multiplayer X360 va ramane la acelasi nivel cu PS3ul. Poate sa fie depasit in cazul jocurilor exclusive, dar si in acest moment nu sunt foarte multe jocuri care sa faca aceasta diferenta de putere grafica. Mai bine decat Gears 2 arata Killzone 2, Uncharted 2 si eventual Uncharted, dar nu cred. X360 inca se vinde bine, nu e timpul unei console imbunatatite.

Daca MS va lansa o noua consola aceasta va fi mult mai puternica decat precedenta( X360) nu usor imbunatatita. Daca acestia lanseaza o consola care sa fie putin mai puternica decat X360 ar ajunge in situatia celor de la Nintendo cu Wii pe care nu prea apar jocurile multiplatform. Daca acest Xbox 3 ar fi de 2 ori mai puternic decat X360 ar depasi PS3ul, dar apoi ar aparea PS4 si Wii2 care l-ar face praf din punct de vedere grafic. Iar MS nu ar putea lansa o noua consola pentru ca ar insemna o consola noua la 2 ani cea ce ar duce la asemanarea acesteia cu PCul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast