Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: BlazBlue Anuntat

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

BlazBlue Anuntat

Arksys Games a anuntat ca in vara acestui an va publica BlazBlue: Calamity Trigger pe PlayStation 3 si Xbox 360. Dezvoltat e Arc System Works (cunoscuti pentru franciza Guilty Gear) 2D fighetr-ul va avea 12 caractere desenate manual, fiecare avand un atac unic de tip "Drive" care poate schimba cursul luptei. Asteptam cu interes mai multe informatii despre joc. Pana atunci ne putem delecta cu niste screenshot-uri din joc care pot fi admirate mai jos.

Part I:
    Attached Images Attached Images bluecal007.jpg bluecal008.jpg bluecal009.jpg bluecal010.jpg bluecal011.jpg bluecal012.jpg bluecal013.jpg bluecal014.jpg bluecal015.jpg bluecal016.jpg bluecal017.jpg bluecal018.jpg

2. #2 SP
    Part II:
    Attached Images Attached Images bluecal019.jpg bluecal020.jpg bluecal021.jpg bluecal022.jpg

3. #3 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Jocul arata super dar combatul mi se pare foarte complex , sunt foarte multe countere de care trebuie sa tii cont iar balanta defense/offense pare o idee buna dar nu stiu cum va functiona in realitate

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mama ce explozie de culori. Japonezii astia parca sunt din alta lume...

5. #5 SP
    Member Bokolino's Avatar
    guilty gear a fost f misto, mie chiar mi'a placut....dar au dat'o in bara cu ultimul knd l'au facut rpg, vroiau sa faca si un anime dupa el in 2001 dar am auzit k s'au lasat.
    dak pasteaza acelas sistem k la GG o sa fie ok..

6. #6 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mama ce explozie de culori. Japonezii astia parca sunt din alta lume...
    Diversitate, frate
    Pare interesant jocul dupa screenuri. Cred ca va fi destul de greutz controlul si va necesita un arcade stick pentru combo-uri.

7. #7 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Tocmai am terminat Battle Fantasia facut tot de Arc System Works si cel putin mie mi-a placut. Jocurile acestea is over the top si funny.. just how i like em... Can't wait 4 da next 1!

8. #8 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    se pare ca e un joc traznet!
    Nota 9.4
    IGN: BlazBlue: Calamity Trigger (Standard Edition) Review

9. #9 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by UrSuLeTzU View Post
    Tocmai am terminat Battle Fantasia facut tot de Arc System Works si cel putin mie mi-a placut. Jocurile acestea is over the top si funny.. just how i like em... Can't wait 4 da next 1!
    Add RonanN1 for some Battle Fantasia Matches (I love that game) - de aproape o luna doar Battle Fantasia joc.

*p.s.

...jocul se termină doar după ce ai 100% cu Deathbringer's �n story mode (2-nd branch story).

Din păcate BlazBlue (pentru X360) e doar NTSC-J/U. Mare păcat...

Stick-ul nu-i așa grozav și are un preț cam piperat pentru Hori - US$ 119.90 dar...probabil acel art work, de nota ZC, compensează!

Sunt curios cum e pe PSP...

Kotaku - BlazBlue Gets PSP Support Via Remote Play - PSP

...săracul, nu cred că rezistă la combo-uri, hehe
    Attached Images Attached Images pa.155608.6.jpg pa.155608.5.jpg pa.155608.4.jpg pa.155608.1.jpg

10. #10 SP
    ...cel puțin 10 persoane din lista mea de friends (XBL) �l joacă �n acest moment - mor!!!

Cum mă să nu fie PAL/Region Free...omg - păi ce discriminare mai vrei...

NTSC-J [x]
    NTSC-U [x]
    PAL [x]

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: Eu n-am inteles, daca iti plac atat de mult asian games... de ce Dzeu nu-ti cumperi o consola NTSC-J ? Mai ales ca te stiu fanatic si banii nu-s o problema...

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    RonanN1: Eu n-am inteles, daca iti plac atat de mult asian games... de ce Dzeu nu-ti cumperi o consola NTSC-J ? Mai ales ca te stiu fanatic si banii nu-s o problema...
    ...poate sună ciudat sau copilăresc dar...mi-e teamă de anumiți factori. Eu n-am mai cumpărat console din afară...cine știe cum ajung...și dacă ajung. Din Rom�nia e oki dar nu știu...

Eu vreau să-mi cumpăr de pe play-asia.com (de la ei am cumpărat mereu tot felul de gadgeturi...) dar am o reținere. Am tot sperat că dau de cineva cu un NTSC-J și să-i dau un PAL + diferența...dar nimic.

Mai stau puțin să vedem...dacă nu...trag un risc și gata

Vă spun cu m�na pe inimă...că odată ce-l am...wooo!

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: comanzi prin EMS, pentru ca prin posta normala ai sanse sa nu mai ajunga, sau sa ajunga bucatele. Daca nu ma insel iti va trebui si adaptor de 110V, dar nu sunt sigur (e posibil sa aiba sursa 110-230V). TV-ul sa stie NTSC, si cam asta e. Eu unul cel putin asa as face... numai avantajul de a juca JAP titles care nu ajung niciodata pe piata US/UE si merita ultimul leut...

14. #14 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    RonanN1: Ia-ti playstation-ul odata! nu cred ca iti trebuie al 3-lea xbox.

15. #15 SP
    RonanN1: ia-ti Wii! lol Nu-ti trebuie nici al 3-lea Xbox nici PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.