Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: The Punisher: No Mercy lansat in tacere totala

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

The Punisher: No Mercy lansat in tacere totala

De la Zen Studios, fara nici-un fel de tam-tam, ne trezim pe PlayStation Store cu shooter-ul The Punisher: No Mercy. La pretul de 9.99 USD, 737MB, bazat pe Unreal Engine 3... mi se pare un chilipir (in special pentru fanii lui The Punisher). FPS-ul promite sa stea in universul Marvel printr-un story mode ce ofera 4 nivele ce suporta co-op si 6 moduri multiplayer (Vigilante, Team Deathmatch, Punish The Punisher, Eliminati, Time Trial si Survival). Numarul de players ce vor putea juca online este de 8. Enjoy !
    Attached Images Attached Images punisher_1.jpg punisher_2.jpg punisher_3.jpg

2. #2 SP
    Member cristian77's Avatar
    Stie cineva daca suporta co-op split screen?

3. #3 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Cica suporta: http://www.consolegames.ro/forum/f15...-no-mercy-psn/

Cand am vazut acum ceva vreme trailerul pentru el mi s-a parut de duzina.. dar in fine credeam ca e joc de 60-70$. La 10$ pe PSN pare o achizitie buna.

4. #4 SP
    Member televizor's Avatar
    daca si-l ia cineva rog sa posteze niste impresii aici. ca nu stiu la ce sa ma bag intre asta si battlefield 1943

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    daca si-l ia cineva rog sa posteze niste impresii aici. ca nu stiu la ce sa ma bag intre asta si battlefield 1943
    Poate te ajuta:

6. #6 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Battlefield 1943 e ala cu avioane? Nu prea l-as recomanda, decat sa te joci de 2-3 ori cu un prieten la dublu. M-am plictisit destul de repede de el.

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Battlefield 1943 e ala cu avioane? Nu prea l-as recomanda, decat sa te joci de 2-3 ori cu un prieten la dublu. M-am plictisit destul de repede de el.
    Cred ca nu stii ce vorbesti. Cum sa compari un shooter generic in spatii relativ inchise (Punisher) cu un shooter in spatii deschise in care, pe deasupra, mai folosesti si vehicule (tank-uri, jeep-uri, avioane). Eu as merge 100% pe Battlefield 1943, prietenii stiu de ce.

8. #8 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    gasiti si aici informatii despre joc
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...-no-mercy-psn/

9. #9 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eu as merge 100% pe Battlefield 1943, prietenii stiu de ce.
    De ce de fiecare data unui anume joc i se gaseste un concurent in 2 timpi si 3 miscari? De ce nu se poate merge pe ambele? Am cumparat Punisher and sure as hell o sa cumpar si Battlefield. Sunt 2 shootere care merita cumparate datorita pretului si datorita feeling-ului oferit de ambele.

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    De ce de fiecare data unui anume joc i se gaseste un concurent in 2 timpi si 3 miscari? De ce nu se poate merge pe ambele? Am cumparat Punisher and sure as hell o sa cumpar si Battlefield. Sunt 2 shootere care merita cumparate datorita pretului si datorita feeling-ului oferit de ambele.
    Pai de ce de fiecare data se gaseste cineva care nu citeste tot cu atentie? Din cauza asta se gaseste cineva care sa intrebe la care dintre cele doua jocuri sa se decida (probabil nu vrea / nu-si permite sa si le cumpere pe amandoua) si primeste raspunsuri foarte subiective.

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko: unii nu-si permit sa le ia pe toate, sau nu au timp liber suficient, si atunci compara, vad care dintre ele pica pe genul lor favorit, care dintre ele le place mai mult... E normal. In curand, la cum se misca industria de gaming, cred ca vom fi nevoiti sa selectam in draci. Tin minte ca era o perioada pe PS2 in care ieseau cate 10 jocuri de PS2 pe saptamana... chiar daca le-ai fi cumparat pe toate, nici timpul si nici banii nu te-ar fi tinut prea mult alive. Asa ca, mai triem si noi. Iar The Punisher chiar si la 9.99 nu-mi face cu ochiul. Nu zic ca nu e un joc bun, dar pentru cineva satul de shootere, it's simply not worth it...

12. #12 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Lol man, poti sa imi raspunzi la intrebare sau nu. Am vazut un review la Punisher si am inteles ca are niste issues, vroiam sa stiu parerea voastra despre el, nu sa imi spui ca o sa ti le iei tu pe ambele.

P.S. Battlefield 1943 NU e Battlefield ala cu avioane, arcade shooter-ul.

13. #13 SP
    Ala nici macar nu este Battlefield, ci doar 1942. Simplu, doar numele "Battlefield" si ar trebui sa se faca diferentierea.

14. #14 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Lol man, poti sa imi raspunzi la intrebare sau nu. Am vazut un review la Punisher si am inteles ca are niste issues, vroiam sa stiu parerea voastra despre el, nu sa imi spui ca o sa ti le iei tu pe ambele.

Punisher e un joc excelent. Nu am intalnit nici un "issue".
    Merge multiplayer fara lag.
    Ruleaza foarte bine.

15. #15 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai si cum e multiplayeru. da si tu niste detalii, pliz.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.