Ati uitat si de factura la curent ... Un monstru nVidia, consuma cat 3 console.
Stai tu linistit ca ce vezi acolo e in-game. Crysis 1 cu cateva moduri facute de comunitate arata chiar mai bine decat in screenshot-urile astea.
Eu nu cred ca trebuie sa ai o problema psihica ca sa dai 20 de milioane pe o placa video. Cei ce vor sa se joace cu totul pe high vor face tot posibilul sa aiba un pc capabil. Cei ce vor sa joace pe low, o vor face cum ai spus tu, pe Xbox 360 sau PS3
asa crezi ? ca pe PS3 si x360 va rula pe low ?![]()
daca ar fi asa, de ce l-ar mai scoate ?
Referitor la primul, nici acum, dupa 1000 de moduri, nu arata ca in primele "capturi"
Dar vai... cei ce vor juca pe PC o vor face pe HIGH, ULTRA HIGH, UNBELIEVABLE HIGH, si cei care vor juca pe console vor primi bonus Mario de NES. Max, iti apreciez ideile... dar cred ca e genul de comentariu care merge pe computergames. Noi aici apreciem ceva mai mult decat grafica. Prin urmare as vrea sa ne povestesti firul epic al lui Crysis, daca se poate sa ne spui cate ceva despre soundtrack, despre feelingul dat de inovatiile aduse gamingului de catre Crysis... Spune-mi te rog ca voi putea juca si ma va atrage povestea atat de mult incat voi intra in pielea personajului. Sau macar spune-mi ca va reusi sa-mi stoarca o lacrima, sau sa-mi provoace macar un zambet. Din pacate, nu cred ca poti face asta... deci pentru mine este un joc prost, indiferent cat de bine ar arata.
Si ca sa nu crezi ca am ceva cu FPS-urile sau ceva de genul asta... uita-te la Gears of War (1 si 2). Desi au o grafica de 10 ori mai slaba... daca intrebi un gamer serios ce ar alege sa joace in multiplayer cu prietenii, iti garantez ca la Crysis nu s-ar gandi nici macar o secunda. La fel si pt. Halo, Call of Duty, etc... So, let's stop the flaming, please.
P.S. Sa nu ma intelegeti gresit, e posibil ca si Crysis sa vina cu un super story, feelings, etc... dar din pacate tot ce gasesc despre jocul asta e legat de grafica, grafica si iar grafica. Atat. Deci no buy for me (desi am super PC)... probabil ca o sa-l primesc cadou cu urmatoarea placa de baza sau mai stiu eu ce.... doar doar vor reusi sa sara de 1 milion de copii vandute![]()
@MonkY,
Eu vorbeam strict de grafica, am raspuns la afirmatiile aberante ale lui @razvanrazy
Cat despre storyline, eu zic ca nu are rost sa arunci cu noroi, parerile sunt impartite..
Nu ma intelege gresit, apreciez gameplay-ul chiar mai mult decat grafica la un joc, dar cand am vazut ce a spus @razvanrazy nu m-am putut abtine. E ca si cum as spune ca Uncharted 2 are grafica slaba, e un lucru imbecil, cu siguranta cineva din comunitatea voastra m-ar fi atentionat ca nu e asa.. corect ? Asta nu inseamna ca respectivul nu apreciaza gameplay-ul..
PS3 toata ziua ... Am investit ani buni in PC, si nu pot sa spun decat ca a fost cel mai regretat lucru de mine (unde s-au dus banii mei, referitor la gaming).
Versiunile de console nu sunt pe low, tin minte cateva comparatii intre PS3 si PC, au dovedit ca sunt undeva intre medium-high.
Oricum versiunea de consola exista pentru a face jocul profitabil.
FPS cu poveste buna n-am prea vazut ( cu exceptia BioShock si eventual Resitance/Killzone 2), nici Crysis nu sta foarte bine la acest capitol. Totusi, jocul merita apreciat pentru libertatea pe care ti-o da, pentru cateva peisaje superbe, pentru actiunea destul de intensa.
Dar de Halo ai auzit ? De Half Life ? Doom, Prey, Quake, Deus Ex, Bioshock, F.E.A.R., System Shock 2, Vampire Bloodlines, si lista continua destul de mult... Astea pe langa Fallout 3, Bioshock, Oblivion, Chronicles of Riddick, chiar daca nu sunt 100% FPS...
Deci da, se poate FPS cu un story exceptional, cu feeling, cu intriga, cu ceva scary, cu ceva sa te faca tresalti. Faptul ca ma uit la peisaje in timp ce-mi descarc arma ma lasa rece...![]()
Halo nu e chiar jocul meu favorit si de aceea nu l-am pus in lista. Majoritatea jocurilor din aceea lista sunt vechi, iar acum sa fim seriosi... ce poveste are Quake?
MonkY, nu ca tin cu "lupu" aici, dar Max Payne si Mafia nu sunt FPS, sunt 3rd person shooter-e
Si nici pe mine nu m-a atras niciodata Halo si nu am putut sa termin nici unu din jocurile cu acelasi nume.
Daca Halo nu e jocul tau favorit nu inseamna ca nu are un story bun... Cat despre Quake, ti-ai ales si tu un titlu din lista. As incerca sa-ti povestesc despre el, dar ma tem ca aveai cam 1 an cand a fost lansat, si ar fi destul de greu... Sorry, sunt rautacios azi, dar in ziua de azi toti sunt atotcunoscatori. Ia arunca si tu o privire aici si poate iti dai seama cum e cu story-ul din Quake. Poate mai citesti si niste Lovecraft intre timp... Chiar, hai sa fim seriosi... si sa ne intoarcem la Crysis.
La parte cu Quake n-ai nimerit-o, le-am jucat pe toate si ma consider un fan al seriei.
Acum sa ne intoarcem la Crysis 2.
Crysis este jocul care va fi feederul pentru PC trolls. Parca si vad argumente gen: "ar fi avut un gameplay complex si multe multe chestii frumoase si complexe" dar l-au facut simplu pentru "simplistii" aia cu console. :bulb:
Referitor la Quake, story-ul lui este dezvoltat mai degraba in paralel cu jocurile pentru ca nu ai mare interactiune cu povestea in timpul jocului, deci intr-adevar nu e un bun exemplu.
Totusi, in perioada 97-2002 pana la aparitia unor jocuri precum System Shock sau Deus Ex, si cum nu existau console wars pana atunci si lumea cauta motive de scandal, shooterele erau considerate no-brainers.
Vezi doamne, nu erau pentru culti, erau no-brainers pentru ca trebuia numai sa stai cu arma in mana si pac-pac sa impusti. Nu aveai tu texte de citit cat 2 volume de Shogun in cadrul unui joc la fel ca in jocurile bazate pe D&D deci erau jocuri pe care le jucau prostii. Se simte vreun fanboy din zilele noastre mai putin original decat crede dansul ca e?. Oh wait, nu suntem pe ComputerGames, nu prea avem "destepti" printre noi.
Istoria se repeta doar ca sunt alti protagonisti.
Trebuie sa pun neaparat smilie-ul ala cu "don't feed the trolls" si sa incerc sa-l si respect
Hai sa vedem cum o fi Crysis, si mai vorbim... ma tem ca din ce vad pana acum va fi doar un alt benchmark. Iar eu nu ma joc in 3DMark![]()
Bookmarks