Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Noi imagini din Duke Nukem Forever !

1. #1 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

Noi imagini din Duke Nukem Forever !

3D Realms face tot efortul pentru a tine Duke Nukem in viata. Producatorii jocului continua sa scoata cat mai multe screenshot-uri din shooter-ul inca neterminat Duke Nukem Forever. Se pare ca acestia "inca" lucreaza din greu la Duke Nukem Forever (avand in vedere ca 3D Realms a facut foarte multe angajari in ultimul timp). Jocul nu va aparea doar pe cunoscutele platforme, dar si pe iPhone/iPod Touch. Producatorii inca mai poarta negocieri cu Take-Two in privinta unei editii pentru Xbox 360. Cei de la 3D Realms spun ca au investit peste 6 milioane de dolari in joc numai pentru editiile de Xbox 360 si PC. Acest lucru ne este confirmat si de cei de la Tke-Two spunand ca au ajuns la o intelegere de 5 milioane pentru aceste editii. Sa speram ca ambele tabere se vor intelege si ca 3D Realms isi va permite sa scoate jocul pe toate platformele cu toate ca au confirmat ca au un buget limitat. Aici aveti si un filmulet cu cateva din progresele pe care le-au facut producatorii.
    Attached Images Attached Images nukem_forever.jpg nukem_forever_1.jpg nukem_forever_2.jpg nukem_forever_3.jpg nukem_forever_4.jpg nukem_forever_5.jpg

2. #2 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    faptul ca ei au scris intr-o declaratie ca inca lucreaza nu trebuie luat de bun. asemenea lucruri se mentioneaza de multe ori pentru a argumenta 'buna credinta'. ramane de vazut cit de adevarata este afirmatia asta. cit despre angajari la 3DR, lol, as vrea sa vad si eu linkul in care se mentioneaza asta.

3. #3 SP
    Member Bokolino's Avatar
    IT'S NOT COMIG OUT!!!!!!!!!1
    jocul a fost anuntzat cand eu eram la gradinita!!)
    si din cate stiu a cumparat altcineva ip-ul duke nukem... si vor sa faca un joc numit Duke Nukem Origins sau ceva de genu

4. #4 SP
    Member colossus's Avatar
    jocul asta e destul de renumit pe telefoane

5. #5 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    Duke Nukem : Forever ?!!!... mai bine zis Duke Nukem: Forever in development ... ma rog pe vremea cand a aparut Duke 3d era jocul meu preferat dar oricum aveam vreo 6 , 7 ani deci nu se pune

6. #6 SP
    Member alalalt's Avatar
    Ontopic: mai era un filmulet de gameplay care circula pe net acum ceva vreme. Cu toate astea, nu cred ca o sa apara prea curand..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.