Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Path of Exile in curand pe Xbox One

1. #1 SP
    Member eneea's Avatar

Path of Exile in curand pe Xbox One

Stiu ca va asteptati la ce-i mai rau din partea lor, dar se pare ca mai avem totusi si vesti bune pentru consola celor de la Microsoft. Mai exact a fost facut anuntul prin care aflam ca jocul Path of Exile o sa-si faca debutul "consolistic" pe Xbox One in cursul acestui an (inca nu s-a dat o data exacta). Pentru cine nu stie Path of Exile este o clona Diablo, free-to-play, s-a lansat pe PC in 2013 si beneficiaza de foarte multe update-turi, continut nou, etc.

Sursa: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1821330.
    Attached Images Attached Images path.jpg

2. #2 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Clona de Diablo Acuma orice joc ARPG e o clona?

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iaca-ta ca avem si trailer:

4. #4 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Clona de Diablo Acuma orice joc ARPG e o clona?
    Din cate am vazut si am citit (ca de jucat nu l-am jucat) marea majoritate ai gamerilor recunosc ca PoE e o clona Diablo 2

5. #5 SP
    Clona sau nu, e de sute de ori mai bun ca diablo, asta din spusele unor prieteni care au jucat ambele jocuri, si oamenii care sunt fani ai genului arpg. Oricum e bine venit. Ar fi fain sa fie si pe PS4, ca pe pc nu am avut ocazia sa il joc mult ca nu mi-l duce pc-ul cum trebuie.

6. #6 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu e peste Diablo 2, poate e peste Diablo 3.

7. #7 SP
    Member eneea's Avatar
    Din formularea lor "Path of Exile will be making its console debut on Xbox One later this year", nu zice ca e console exclusive, deci posibil sa vina si pe PS4 si pe Switch

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu e peste Diablo 2, poate e peste Diablo 3.
    Da clar, nu are cum sa fie peste Diablo 2 ala e un masterpiece. La 3 m-am referit.

9. #9 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu sunt de parere ca e peste Diablo 2, are un sistem de customizare a abilitatilor cum nu am mai intalnit niciodata, foarte complex, foarte echilibrat si bine gandit. Chiar sper sa apara si pe PS4, probabil e singurul titlu de pana acum pentru care as regreta ca nu am Xbox.

10. #10 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Apare cu siguranță si pe PS4.

11. #11 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Recomand fanilor genului sa incerce Grim Dawn. Dupa parerea mea e mult peste Path of Exile. Sincer pe mine nu a reusit deloc sa ma faca sa imi placa POE...l-am incercat de doua ori, acum dupa acest anunt a treia oara install urmat de deinstal Am renuntat de fiecare data. Nu e pt mine. Diablo3 imi place la nebunie pe console desi l-am terminat si pe PC, mi se pare ca parca e facut pt console. Grim Dawn e un joc extraordinar, poate fi jucat si cu un gamepad ,desi e destul de dificil asa pt ca nu a fost gandit pt controler. M-as bucura mult sa il porteze pe console cu interfata modificata ca si Diablo, gamingului console-type mi se pare mult mai potrivit pt portare decat POE.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.