Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: Demo Batman Arkham Asylum disponibil de vineri

1. #1 SP
    Member weriwulf's Avatar

Demo Batman Arkham Asylum disponibil de vineri

Cei ce au cateva amintiri placute cu acest personaj nascut de DC Comics, vor fi incantati sa auda ca demo-ul ultimului joc Batman, Arkham Asylum va ajunge vineri pe PlayStation 3, Xbox 360 si pe PC. Eu unul sunt curios sa degust acest demo si sa imi dau seama in mare ce rezerva acest joc, daca intr-adevar este unul facut cu suflet sau doar "another superhero game". Cei ce vor sa puna mana pe varianta de PC a demo-ului sunt sfatuiti sa arunce un ochi pe site-ul oficial al jocului.

Pana la lansare...as putea sa va intreb: "Why so serious?"
    Attached Images Attached Images 01825422-photo-batman-arkham-asylum.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O sa incerc si eu demo-ul dintr-o simpla curiozitate morbida sa-i spun asa... Din cate am observat, jocul asta are cel mai prost AI din toate timpurile: Batman se agita ca un spray in mijlocul a 5 inamici care nu faceau altceva in afara de 2 pasi la stanga, 2 pasi la dreapta: sambaaaa! de Arkham Asylum!

3. #3 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    O sa incerc si eu demo-ul dintr-o simpla curiozitate morbida sa-i spun asa... Din cate am observat, jocul asta are cel mai prost AI din toate timpurile: Batman se agita ca un spray in mijlocul a 5 inamici care nu faceau altceva in afara de 2 pasi la stanga, 2 pasi la dreapta: sambaaaa! de Arkham Asylum!
    Pai e ca in filme, ataca pe rand.

4. #4 SP
    Junior Member sSrzsN's Avatar
    imi place batman shi filmul the dark knight e prea marfa ~!~
    eu am vazut traileru

5. #5 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu te iei asa de Batman, putin respect ffs!

6. #6 SP
    Ma luam de inamicii lui! lol

7. #7 SP
    Clar, de ei vorbeam si eu (de faptul ca nu prea ataca pt. ca le e, pur si simplu, frica ).

Back on topic, ce tare ar fi fost daca puteam juca macar putin din perspectiva lui Joker (goin' psycho in da mental institution ).

8. #8 SP
    Pai se poate pe PS3. Joker e "playable character" din cate am inteles.

9. #9 SP
    Wow, really? Bine, eu il voi juca pe 360 pana una, alta, ar fi excelent sa se poata si pe asa ceva!

10. #10 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Joker e PS3 exclusive

11. #11 SP
    Ma temeam de asta...

12. #12 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Nu va intristati prea tare, posesorii de Xbox. Joker va fi disponibil doar in modul Chalenge, adica o arena unde vin valuri de inamici si tu ii omori. Nu poti juca cu el in Story Mode.

13. #13 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Nu va intristati prea tare, posesorii de Xbox. Joker va fi disponibil doar in modul Chalenge, adica o arena unde vin valuri de inamici si tu ii omori. Nu poti juca cu el in Story Mode.
    Chiar vroiam sa intreb despre chestia asta. Thx for the info.
    Pacat ca nu poti juca cu el in story mode.

14. #14 SP
    Member weriwulf's Avatar
    de abia astept demo-ul maine

15. #15 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by weriwulf View Post
    de abia astept demo-ul maine
    Pe UK apare azi

16. #16 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Disponibil pe UK Store. Go download!

17. #17 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Gata terminat de vreo cateva orimi se pare destul de ok...AI-ul...ar fi o problema...alta ar fi ca nu exista sistem de block, numai dodge si counter si ultima ca poate deveni repetitiv.

18. #18 SP
    Junior Member digw33d's Avatar

Batman Arkham Asylum pentru PC amanat

Eidos si Rocksteady Studios au anuntat ca varianta pentru PC a jocului va intarzia pana pe data de 15 Septembrie in America si 18 Septembrie in Europa. Din fericire, data de lansare pentru versiunile de X360 si PS3 a ramas neschimbata - 25 / 28 August. (US / EU) Motivul? Implementarea tehnologiei PhysX, care va necesita ceva mai mult timp.

19. #19 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Acum sa vedem ce este de fel. Are 1.6gb so... banuiesc ca ai ceva de jucat la el ...

20. #20 SP
    Member dogdan's Avatar
    este tare demo-ul chiar nu inteleg dece nu va place mi se pare fain jocu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.