Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Data de lansare pentru Bad Company 2

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Data de lansare pentru Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 este continuarea FPSului Battlefield Bad Company lansat in luna iunie a anului 2008 pentru Playstation 3 si Xbox 360. Battlefield Bad Company 2 va fi lansat pentru Playstation 3, Xbox 360 si PC pe 5 martie in Europa si pe 2 martie in America de Nord. Bad Company 2 va contine 16 vehicule si 46 de arme customizabile, iar producatorii jocului afirma ca Bad Company 2 va fi unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer
    Attached Images Attached Images 22000d1241473757-e3-2009-journal-battlefield_bad_company_2_profilelarge.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Off:
    In sfarsit. Ai facut o stire. De 3 randuri. Si 3 fraze. Ca pana acum. O asemenea stire. Era alcatuita din. Cel putin. 6 propozitii.
    No offence, dar asta este parerea mea de cititor. Nu ti se pare ca arata/suna mai bine o stire organizata in cateva fraze decat una in 100 de propozitii?

On:
    Primul joc mi a placut foarte mult si sper sa nu ma dezamageasca odata cu aparitia celui de al doilea.

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    "When Battlefield: Bad Company 2 ships in March, it will deliver the best online multiplayer experience ever," Karl Magnus Troedsson, Battlefield's executive producer announced today.

4. #4 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Off:
    In sfarsit. Ai facut o stire. De 3 randuri. Si 3 fraze. Ca pana acum. O asemenea stire. Era alcatuita din. Cel putin. 6 propozitii.
    No offence, dar asta este parerea mea de cititor. Nu ti se pare ca arata/suna mai bine o stire organizata in cateva fraze decat una in 100 de propozitii?
    Subscriu, ar arata si mai bine daca nu ai repeta in 3 randuri cuvantul cheie de 5 ori.

5. #5 SP
    Junior Member Gsus's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    "When Battlefield: Bad Company 2 ships in March, it will deliver the best online multiplayer experience ever," Karl Magnus Troedsson, Battlefield's executive producer announced today.
    Si asa Bad Company mi se pare o experienta multiplayer muuuuuult peste alte jocuri.

6. #6 SP
    Diesel k1du's Avatar
    off: Zau? Ia zi, e peste Killzone, nu?
    on: cred ca si bad company 2 o sa-l joc tot de 3 ori cum l-am jucat si pe primul, pacat ca e foarte mult timp pana atunci , oricum cred ca il joc in vara cand scap de scoala

7. #7 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu din conferinta EA nu am aflat nimic nou despre jocul asta, au spus niste chestii care sunt prezente si in primul, iar din filmul ala de prezentare nu am inteles de ce sniperul ala s-a dus el tocmai din varfu dealului pana jos la tanc sa ii bage c4 cand el trebuie normal sa aiba binoclu dinala ptr racheta!

Iar la treaba cu Killzone trebuie sa zic ca da! este peste el. Cel putin in opinia mea, si am jucat destul K2 online incat sa pot face o comparatie.

8. #8 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Nu te-ai acomodat cu el, mi se pare cel mai bun si cel mai real

9. #9 SP
    Member zaice's Avatar
    Mi-a placut cum arata jocul.Cred ca va continua succesul seriei.

10. #10 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

11. #11 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Sper sa se schimbe multiplayer-ul de la BF2, BF 1 a fost foarte urat la modul MP.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.