Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: GT5 in vara?

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

GT5 in vara?

Cu totii stim ca GT5 se va lansa in Japonia in luna Martie a anului viitor. Dar, cum pe noi ne intereseaza versiunea US/EU, continuam sa asteptam o data de lansare in US/EU. In timpul unui interviu Hinojosa-Miranda a reconfirmat data de lansare pentru GT5 in Japonia, dar a oferit si cateva informatii despre lansarea in teritoriile mai sus amintite. Sony planuieste o lansare in vara anului viitor, la doar cateva luni de la lansarea in Japonia. Deasemenea este posibil ca jocul sa primeasca DLC, dar momentan nu este nimic sigur. Cei ce nu mai pot astepta lansarea pot incerca demoul ce va fi lansat saptamana viitoare sau se pot delecta cu GT5: Prologue.
    Attached Images Attached Images foto-gran-turismo-5-prologue.jpg

2. #2 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Sincer nu ma mira faptul ca il vor scoate mai tarziu, avand in vedere cate jocuri bune vor iesi in luna martie (GOW3, FFXIII, Heavy Rain? )

3. #3 SP
    Member slabunator's Avatar
    asta nu-i un joc la care sa conteze limba-n care te joci. nu exista story, personaje etc, e gameplay based. practic ai nevoie de japoneza doar pt navigarea meniurilor si sunt sigur ca vom gasi traducerea pe net. so, sariti pe versiunea jap !

4. #4 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu cred ca il amana pana in vara doar pentru ca ies in Martie celelalte jocuri (GOW, FF, etc). GT5 este un joc puternic care nu cred ca ar avea probleme mari in fata concurentei Insa tind sa cred ca este inca o chestie nesimtita de marketing. Ehh, vom vedea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.